Afscheid van Proud2Bme

 

Het is gek om deze blog te schrijven. Het is namelijk een belangrijke blog waarin ik jullie wat wil vertellen, namelijk dat ik stop bij Proud2Bme. Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier gewerkt voor deze website, maar ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik ook gevonden. Ik ga aan de slag als groepsleider op een plek waar jongeren met gedragsproblemen, beperkingen en psychiatrische stoornissen opgenomen zitten. Dat betekent dus dat ik afscheid ga nemen van jullie.

Hoewel een klein jaartje niet bijzonder lang is, heb ik wel het gevoel dat ik veel heb gedaan het afgelopen jaar. Ik heb mezelf kwetsbaar opgesteld en mijn verleden met eetstoornissen met jullie gedeeld. Dit met de bedoeling om jullie te steunen, te helpen, te inspireren en te motiveren. Mijn doel was zoveel mogelijk te raken en te helpen en ik hoop dat dat is gelukt.

Ik vind het bijzonder dat jullie je zo open hebben gesteld naar mij toe en ik wil jullie bedanken voor alle mooie gesprekken. We kennen elkaar dan wel niet persoonlijk, maar toch heb ik het gevoel dat ik heel dichtbij jullie levens heb gestaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het af en toe lastig vond dat ik slechts via het internet contact met jullie had, omdat ik me beperkt voelde in wat ik kon doen. Op sommige dagen zat het me niet lekker dat ik niet wist hoe het met jullie zou vergaan op het moment dat ik mijn laptop af zou sluiten. Ik hoopte dan altijd maar weer op een reactie de volgende dag. Het liefst had ik jullie in het echt willen zien en spreken. Ik wilde jullie zo graag de hulp en steun geven die jullie verdienen. Ik wilde jullie troosten en laten zien dat het ook echt anders kan en dat je niet voor altijd een eetstoornis hoeft te hebben. Ik heb mijn best gedaan om dit in ieder geval via het internet over te dragen.

Aan het begin vond ik het lastig dat ik me voor mijn gevoel zo moest bewijzen. Als je werkt in eetstoornisland terwijl je zelf een eetstoornis hebt gehad, zijn alle ogen op jou gericht. Alles wat je doet (en eet), wordt in de gaten gehouden. Daar heb ik wel steeds beter mee om leren gaan. Ook heb ik beter leren omgaan met heftige, kritische reacties onder blogs. Ik ben ook maar een mens. Boze en negatieve reacties deden dus ook iets met me, maar ik heb geleerd om het sneller naast me neer te leggen. Ik baalde dan dat niet iedereen wat aan mijn blogs of reacties had, maar ik besefte me dan ook wel weer dat mensen mogen verschillen dat ik niet de hele wereld kan helpen.

De pijn die jullie voelen, heb ik ook gevoeld en daarom begreep ik jullie zo goed. Dit is ook echt de kracht van Proud2Bme. Waar ik ooit ben begonnen als lid ben ik nu geëindigd als redactiemedewerker en ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Ik kijk ook met veel plezier terug op alle dingen die ik heb gedaan. Het schrijven van blogs, de ervaringsdeskundige chat, werken op het forum, video's opnemen, Insta Live... Het zijn allerlei manieren geweest waarmee wij er voor jullie wilden zijn en steun wilden bieden. Elke manier heeft zo een andere insteek gehad, maar ik denk dat alles even waardevol is. Er zullen ook nog wat blogs van mij online komen, omdat we ver vooruit werken. Het is nu echter tijd voor een nieuwe uitdaging waar ik onwijs veel zin in heb. Deze nieuwe baan past beter bij mijn opleiding en ik hoop dat ik nu een hoop mensen ook ‘in het echt’ kan gaan helpen.

Onthoud dat jullie allemaal goed genoeg zijn, precies zoals jullie zijn. Het leven kan soms flink tegenzitten, maar ik weet zeker dat het uiteindelijk allemaal goed komt. Blijf vechten voor een hoopvolle toekomst en ik beloof je dat er mooie dingen zullen gebeuren. Ik gun je het allerbeste en ik hoop dat er een dag voor je gaat komen waarop je kan zeggen dat je van jezelf houdt. Je mag er zijn.

Pas goed op jezelf!

Liefs Danique

 

Reacties

Eke - Vrijdag 1 december 2017 10:07
Wat jammer dat je weggaat Danique, maar wel heel fijn dat je zo'n mooie nieuwe baan hebt gevonden. Ik vond je een prachtige aanvulling op het team van Proud, dus zal je zeker missen. Dank je wel voor alles!
LittleElf - Vrijdag 1 december 2017 10:10
Ik heb heel veel gehad aan jouw blogs, dus dankjewel daarvoor :)
Het is echt jammer dat je weggaat, maar ik hoop dat je nieuwe baan je biedt wat je nodig hebt
Heel veel succes ♥
Bente - Vrijdag 1 december 2017 10:17
Bedankt voor alles!❤️ Zo jammer dat iedereen weg gaat!
Ellie-x - Vrijdag 1 december 2017 10:26
Wat jammer dat je weggaat! Ik heb veel gehad aan je blogs, reacties en instalive's! Bdankt voor alles & veel succes met je nieuwe baan!
DragonFly1991 - Vrijdag 1 december 2017 10:30
Jammer! Maar is je onwijs gegund!
britneyangel - Vrijdag 1 december 2017 10:37
wat jammer dat je weg gaat! ik vond je erg leuk! succes bij je nieuwe baan en ik zal je gaan missen!
B - Vrijdag 1 december 2017 10:37
Bedankt Danique voor je waardevolle bijdragen en veel succes met je nieuwe baan!
cimorelli - Vrijdag 1 december 2017 10:39
beste Danique,
bedankt voor de tijd op proud,
ik zal je berichtjes in mijn db missen.

groetjes, cimorelli
Odette - Vrijdag 1 december 2017 10:46
Jammer, Danique! We gaan je zeker missen. Heel veel succes met je nieuwe baan, tof dat je dit gaat doen!
Nikki98x - Vrijdag 1 december 2017 10:48
Jammer, ik had veel aan jouw blogs en ik vind je daarnaast gewoon heel leuk en spontaan.

Je nieuwe uitdaging is je erg gegund. Heel veel succes. En bedankt voor alles wat je hebt gedaan!
Sparkle1991 - Vrijdag 1 december 2017 10:52
Lieve danique,
Bedankt voor jouw zijn, in het delen van jezelf en helpen in een ander.
Dat je ons meenam, liet zien en mee wist te denken naar het betere.
Ontzettend veel plezier op je nieuwe baan!
Liefs Spark
Pams - Vrijdag 1 december 2017 10:54
Ach wat jammer Danique! Maar zeker begrijpelijk, en ik hoop oprecht dat je het onwijs naar je zin zult hebben op je nieuwe werk! Ik vraag me af of je helemaal niet meer op het forum zult zijn, of dat je nog zo nu en dan komt kijken?

Ik wens jou ook al het goeds, dat het je voor de wind mag blijven gaan!
Ook jij bent goed genoeg.

Liefs,
Pams
aloe - Vrijdag 1 december 2017 11:13
jammer dat je weggaat! Maar gefeliciteerd met je nieuwe weg die je ingaat. Heel erg bedankt voor je kwetsbaarheid en openheid die je hebt gegeven op jouw unieke manier. Liefs Aloe
Anoniem - Vrijdag 1 december 2017 11:19
Zo jammer dat je weggaat! Veel gehad aan je blogs en live chat:)
Veel succes met je nieuwe baan♡
AnaMan - Vrijdag 1 december 2017 11:23
Het was wel even schrikken toen ik je blogtitel op Twitter zag!
Heel jammer dat je weg gaat; ik vond je bijdragen altijd super waardevol!

Heel veel succes en geluk met je nieuwe baan! :)

Liefs,
AnaMan.
C. - Vrijdag 1 december 2017 11:27
Ik zal je oprecht gaan missen Danique, echt heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan, het heeft mij altijd geholpen en het was heel waardevol.
Heel veel succes met je nieuwe baan!

Liefs
Elske - Vrijdag 1 december 2017 11:35
Jij ook al weg.... Sandra, Nouska, Laura en nu jij... bij deze is dit ook mijn afscheid van Proud2Bme 😳😂😬
Jullie leken vroeger veel stabieler! Hopelijk vinden jullie dat weer terug in de toekomst!
vanAnaarB - Vrijdag 1 december 2017 11:35
Wat ontzettend jammer dat je gaat. Je was een enorme verrijking voor Proud. Maar ik begrijp je beslissing goed. Het allerbeste gewenst in je nieuwe baan!
A. - Vrijdag 1 december 2017 11:53
Dank je wel voor je bijdrage en inzet voor Proud, Danique! Ik wens je heel veel plezier en succes bij je nieuwe baan. Voor mijn gevoel heb je véél langer bij Proud gewerkt dan een klein jaar. Je voelde erg vertrouwd. We zullen je missen!
Anoniem - Vrijdag 1 december 2017 11:58
Bedankt voor je bijdrage aan Proud, Danique. Je was voor mij een enorme toevoeging aan het team. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe baan! Jij komt er wel :)

Overigens wel jammer dat de Proud-redactie zo snel wisselt tegenwoordig. Nouska, Laura, Sandra, jij, Jasmijn(?).... Wat is er aan de hand? Nu zijn alleen Scarlet, Irene en Phoi Cai nog over.
J - Vrijdag 1 december 2017 11:59
Heel jammer dat je weggaat! Wat een mooie woorden in deze blog!
Ik vond je blogs onwijs goed en recht uit het hart!
Heel veel succes met je nieuwe, spannende uitdaging.
Anne-Maria - Vrijdag 1 december 2017 11:59
Zó bedankt voor wat je voor Proud, voor mij hebt betekend. Net als heel veel anderen vind ik het jammer dat je gaat. Tegelijk begrijp ik het en hoop ik dat je nieuwe baan je geeft wat je ervan verwacht. Ik gun het je helemaal!
Ik ga je missen.
♥♥
B. - Vrijdag 1 december 2017 12:11
Veel succes Danique!!

Wat is er aan de hand met Proud? Zo een groot verloop, iedereen gaat weg en de nieuwe blijven niet lang.
Iets zegt me dat het achter de schermen langs niet meer is zoals vroeger, geen idee waarmee het te maken heeft...
Soofy - Vrijdag 1 december 2017 12:41
Ja, weet jij waar Jasmijn gebleven is?
Denise - Vrijdag 1 december 2017 12:53
Ik denk dat je geen oordeel moet vellen over dingen waar je de precieze toedracht niet van weet. Mensen komen, mensen gaan. Netzoals in het echte leven.
Miekio - Vrijdag 1 december 2017 15:44
Helemaal mee eens.

Wel hoop ik dat de redactie er aandacht aan gaat besteden met een blog. Al is het eentje, die gewoon even zegt dat het nu eenmaal zo is.
Ik merk het stiekem bij mezelf, maar lees het ook bij reacties van anderen: als er verder niets over wordt gezegd dan ga je zelf dingen invullen en verzinnen.

Natuurlijk is het geweldig als mensen een andere, passende baan vinden, ik ben dan ook oprecht blij voor ze. Ook denk ik dat wellicht voor sommigen leeftijd een rol speelt (al vul ik dit dus zelf in...), niet dat ze “te oud” zijn, maar wel een einde van een tijdperk voor ze, en misschien minder aansluitend bij grootste gedeelte van de doelgroep. Het is misschien ook toeval dat er meerdere tegelijk vertrekken.

Hoe dan ook, ik wil graag duidelijk maken dat ik wel begrijp dat dit onzekerheid geeft bij de lezers. Ook omdat er niets over Jasmijn haar afwezigheid wordt genoemd (natuurlijk heeft zij recht op privacy! Maar ik bedoel meer, alleen het benoemen zou al fijn zijn).

Ik blijf blij met Proud, dankbaar voor de inzet van de redactie, zo ook van Danique. Ik wil dan ook zeker niet met een vingertje lopen wijzen, of zeggen wat iemand moet doen. Het is geen kritiek, maar meer een “he hebben jullie hier aan gedacht”

En, Danique, heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan, en heel veel succes en geluk bij je nieuwe baan!
Anoniem - Vrijdag 1 december 2017 16:41
Dat hoop ik ook! Dat er een blog komt bijvoorbeeld over hoe nu verder (ook wanneer dat niet bekend is dat even benoemen ofzo) en wat verdere uitleg.
Laura V - Vrijdag 1 december 2017 20:17
Het is idd nodig denk ik. Voor ons als lezer s het al zo moeilijk om vertrouwen en herkenning te vinden. Het feit dat redactie medewerkers om de haverklap veranderen sinds korte tijd is dus ook te voelen in de blog maar vooral in de band met ons als lezer. Hopelijk komt er snel wat stabiliteit.... :)
Redactie Proud2Bme - Vrijdag 1 december 2017 20:56
Hi all,

begrijpelijk dat het vertrekken van meerdere redactieleden lastig is. We zullen binnenkort aandacht hieraan besteden op de website. Tot die tijd: geen zorgen, Proud gaat niet stoppen en 'complot theorieën' zijn niet nodig :)

Take care & (hopelijk) een goed weekend!
Marit - Vrijdag 1 december 2017 12:18
Bedankt voor je openheid, inzet en goede woorden op het juiste moment! Je bent een topper! Heel veel geluk en succes gewenst voor in de toekomst. Liefs x
M - Vrijdag 1 december 2017 12:18
Ohh, dit vind ik zo jammer! Ik ga je missen Danique, heel erg bedankt voor alles!
Veel succes met je nieuwe baan :)

X
:) - Vrijdag 1 december 2017 12:37
Bedankt voor alles mooi mens!
Anna1986 - Vrijdag 1 december 2017 12:41
Wat jammer, Danique! Je bent een waardevolle aanvulling voor het team. Zet 'm op in je nieuwe baan, klinkt erg leuk!
Fighter - Vrijdag 1 december 2017 12:45
Wat super jammer dat je weggaat, heb veel aan je blogs gehad! Ik ga je missen en heel veel succes met je nieuwe baan!!
Denise - Vrijdag 1 december 2017 12:53
Danique! Heel veel succes bij je nieuwe baan!
x - Vrijdag 1 december 2017 13:31
Letterlijk tranen in mijn ogen...dankjewel en ik ga je echt echt missen!
Wat ben jij een topper! Heel veel succes en geluk in het leven toegewenst en stay strong😘
Mies - Vrijdag 1 december 2017 13:42
Super jammer, maar ik wens je onwijs veel succes, geluk en bovenal plezier in je nieuwe job. You can do it!
Rosa - Vrijdag 1 december 2017 14:26
Wat onwijs jammer. Bedankt voor je mooie blogs en inzet bij Proud.
Valt mij wrl op dat heel veel oppeens achter elkaar weggaan.. super jammer.
Het ga je goed. Veel succes met je verdere carrière
F - Vrijdag 1 december 2017 14:43
En ook ik ga je missen. Jouw reacties zetten mij altijd aan het (verder) denken. Maar je verdient deze mooie baan dubbel en dwars. Hoop dat je irl nog veel kwetsbare jonge mensen mag en kunt helpen!
Nerveus - Vrijdag 1 december 2017 14:51
Wat onwijs jammer dat je weggaat bij Proud. Ik vond je blogs altijd heel leuk en waardevol. Maar wel fijn dat je een nieuwe baan gevonden hebt, waar je jezelf weer verder in kunt ontwikkelen! Volgens mij past dat ook wel heel goed bij je.

Wel vind ik het jammer dat iedereen vertrekt bij Proud, eerst Laura, toen Nouska, Jasmijn, Sandra en nu jij.... Alleen Irene, Phoi Cai en Scarlet zijn nu nog over. Echt super jammer...

Maar heel veel succes met je nieuwe baan en bedankt voor al je mooie blogs!
Liefs!
Floor - Vrijdag 1 december 2017 14:52
Danique! Wat ontzettend jammer dat je weggaat! Je hebt zoveel goede blogs geschreven, waar ik veel aan heb gehad. Dank je wel daarvoor! Het doet me een beetje pijn dat je ook schrijft over de kritische reacties, omdat ik weet dat ik onder één blog ook een keer een kritische reactie heb geplaatst. Ik was het toen niet eens met de blog, maar heb met mijn reactie jou absoluut geen pijn willen doen! Een aantal van jouw blogs heb ik opgeslagen in mijn lijstje met daarin blogs die ik graag nog een keer na wil lezen. Ik ben nog steeds op zoek naar een blog van jou waarin je schreef dat je nu op een gewicht zit waarvan je vroeger dacht dat je daar nooit gelukkig mee kon zijn, maar dat je nu gewoon gelukkig bent met dat gewicht. In een andere blog schreef je dat je nu dikker was dan ooit, maar ook gelukkiger dan ooit. Deze blogs vond ik zo goed. Weet jij misschien nog welke blogs dit waren? Ik kan ze niet meer terugvinden! Ik wens je het allerbeste Danique!
Vlien - Vrijdag 1 december 2017 15:00
Wat jammer dat je hier stopt, maar heel begrijpelijk aan je blog te lezen. Ik wens je alle goed toe in je nieuwe baan en onwijs bedankt voor al je steun en lieve berichtjes op het forum!
vlindertjevlinder84 - Vrijdag 1 december 2017 15:12
weer een vertrouwd iemand dat stopt...
Roxsanne - Vrijdag 1 december 2017 15:42
Veel plezier bij je nieuwe job!
Jente - Vrijdag 1 december 2017 16:29
Danique je bent een topper! Hartstikke bedankt voor al je mooie blogs en veel plezier met je nieuwe uitdaging, dat gaat dubbel en dwars goed komen!
Miranda - Vrijdag 1 december 2017 16:52
Hey Danique!
Wat vind ik dit zelf jammer, maar wat gun ik je deze mooie baan! Je hebt het werken voor proud2bme zo ontzettend goed en mooi gedaan. Ik zelf heb mega veel gehad aan je tips, je blogs en je vlogs..
Heel erg bedankt voor alles en ik gun je een boel geluk in de toekomst, mooi mens!
britneyangel - Vrijdag 1 december 2017 17:21
deze site blijft toch wel bestaan hoop ik he?
julia242 - Vrijdag 1 december 2017 17:34
heel veel succes met je nieuwe baan,leuk dat je een jaar bij proud het gewerkt.
muus83 - Vrijdag 1 december 2017 17:51
Ohnee! Jij óók al?! Ik ga je missen Danique, maar ik wens je heel veel succes en werkpkezier toe in je nieuwe baan!
Liefs en dank je voor alles 😘❤️🍀
don'tgiveup - Vrijdag 1 december 2017 17:53
wat onwijs jammer dat je weggaat, je hebt zoveel gedaan en je was er altijd op verschillende manieren om te steunen. dankjewel en heel veel geluk bij je nieuwe baan!!
Maan - Vrijdag 1 december 2017 18:01
Jammer dat je weggaat Danique. Ik heb genoten van je oprechtheid en puurheid :) veel succes en geluk voor in de toekomst gewenst!
anoniempje - Vrijdag 1 december 2017 18:14
bedankt voor alles je oprechtheid en steun.
Ik wens je heel veel succes met de nieuwe weg die je gaat bewandelen..


Ontzettend jammer dat je weggaat ook..beetje beangstigend ook hoe proud uit elkaar lijkt te vallen.
Rosa_Hope - Vrijdag 1 december 2017 18:55
Ik lees later de blog, het ga je goed. Vind je een waardevol persoon. Heb veel aan jouw reacties gehad omdat ze herkenbaar voor me zijn.
Ben gewoon erg moe. Voor de gelegenheid een rolstoel te leen.
Pech gehad, want in deze rolstoel kom ik niet vooruit. Lopen met steun kan wel. Heb er dus langer achtergelopen dan gezeten kan wat kleine stukjes rijden maar niet lang genoeg.
De tijd is gewoon te kort om goed te oefenen.
Want in een weekend slapen krijg ik wel wat energie lig nu bijna hele dag in bed dus veel behoefte aan tips.
"Saeglopur" - Vrijdag 1 december 2017 19:03
Ohhh Danique, wat tof dat je zo'n mooie baan hebt gevonden! Ik hoop dat je nieuwe baan goed zal bevallen en dat je je nog verder kunt gaan ontwikkelen. Ik heb zó veel verschillende fases van je meegemaakt en vind het tof dat ik afgelopen jaar op deze manier via proud weer een stukje mee heb kunnen kijken :') Heel veel succes met alles, en ik vind je een ontzettend mooi en lief mens ♥ Liefs, H
. - Vrijdag 1 december 2017 19:13
Heel erg bedankt voor alle mooie blogs die je hebt geschreven, veel succes met de rest van je carrière
L. - Vrijdag 1 december 2017 19:21
Ik vind het jammer dat iedereen achter elkaar vertrekt. Is er achter de schermen iets aan de hand?
Fiona - Vrijdag 1 december 2017 19:26
Oh Danique, wat jammer! Maar wat heb je ontzettend veel mensen geholpen. Ik ben ondertussen al enkele jaren hersteld van mijn eetstoornis, en heb dus niet echt 'hulp nodig gehad' in de periode dat je voor Proud werkte, en toch vond ik je blogs ontzettend waardevol. Heel leuk en dapper hoe je ons mee in je leven nam! :)

Ik vind het mooi dat Proud geen verplichting hoeft te zijn voor de redactiemedewerkers. Dat ze het mogen loslaten wanneer ze daar klaar voor zijn: zo hoort het. Zo kunnen jullie namelijk garanderen dat de personen die er nog wel officieel voor werken, dit met hun hele ziel, hoofd en hart doen; en dat merk je aan de kwaliteit van jullie blogs. Die is gewoon heel continu en standvastig hoog. Doe zo verder, lieve Proudredactie! :)
Emily - Vrijdag 1 december 2017 19:26
Lieve Danique,
Ik vind het jammer dat je weggaat! Je woorden raken me wel.
Ik wens je veel geluk toe met je nieuwe baan, en eerst nog even sterkte met het afscheid van Proud2BMe, dat zal niet makkelijk zijn!
X Emily
LeRose - Vrijdag 1 december 2017 20:23
Jammer dat je gaat, je was hier niet lang.

En eerlijk gezegd verwacht ik wel een blog waarom er zoveel medewerkers afscheid hebben genomen.
Dit begint nu wel erg op te vallen, dan is de knoop doorhakken beter. Vóórdat mensen met complottheorieën komen .
framboosx - Vrijdag 1 december 2017 20:46
Jammer! Bedankt voor de blogs, filmpjes, berichtjes etc.
Succes en alle geluk voor in de toekomst!
parasol - Vrijdag 1 december 2017 20:50
Jammer dat er weer iemand weggaat. Tegelijkertijd laat het ook zien dat het leven doorgaat. In die zin is het juist ook wel weer goed.

Danique, bedankt voor je inzet voor Proud en veel succes met je nieuwe uitdaging!
Redactie Proud2Bme - Vrijdag 1 december 2017 20:55
Hi all,

begrijpelijk dat het vertrekken van meerdere redactieleden lastig is. We zullen binnenkort aandacht hieraan besteden op de website. Tot die tijd: geen zorgen, Proud gaat niet stoppen en 'complot theorieën' zijn niet nodig :)

Take care & (hopelijk) een goed weekend!
Tine - Vrijdag 1 december 2017 21:16
Succes en veel plezier bij je nieuwe uitdaging.
Onwijs jammer dat wij je moeten gaan missen, maar de jongeren waar je nu mee gaat werken verdienen een topper als jij!!!!
Ik ga je persoonlijke reacties missen.
Liefs Tine!
angela-been1992 - Vrijdag 1 december 2017 21:34
Veel succes met je nieuwe uitdaging. Je bent zeker waardevol voor me geweest. Wens je nogmaals veel succes en ga je zeker missen. Liefs...
angela-been1992 - Vrijdag 1 december 2017 21:34
Veel succes met je nieuwe uitdaging. Je bent zeker waardevol voor me geweest. Wens je nogmaals veel succes en ga je zeker missen. Liefs...
boulimia meisje - Vrijdag 1 december 2017 21:40
Ik vond veel blogs van jouw heel fijn en herkenbaar, en vind ik het jammer dat je weggaat.
Maar ik hoop dat je nieuwe baan ook leuk is.
Je hebt vaak op het forum bij mij gereageerd, bedankt daar voor!
E - Zaterdag 2 december 2017 02:16
Bedankt voor je inzet Danique en ik ben blij te lezen dat je tijd op Ptoud2Bme je ook wat geleerd heeft.

Ik vind het ook niet fijn dat de leden verdwijnen.Misschien dat er ook wat oudere mensen zouden kunnen komen werken voor proud2bme.Die zullen het werk misschien niet zozeer zien als een opstapbaan voir "het echte"leven,maar meer als iets om te doen uit toewijding.
E - Zaterdag 2 december 2017 02:49
O,ik bedoel hiermee niet dat de mensen die er werken zich er niet voor inzetten!
Maar je leest telkens dat zij nu het "echte"leven in willen en een "echte"baan zoeken.
Ik zou het ook fijn vinden als er professionele medewerkers waren,die ook iets schreven die de blik van de lezers verruimden in plaats van alleen herkenning te geven.

M. - Zaterdag 2 december 2017 06:37
Dag lieve Danique! Je mag er zijn, ook als mensen vragen hadden of negatief reageren. Omdat je waarde als mens gelukkig nooit van een ander afhankelijk is. Veel succes dame, maak er wat moois van!
Anoniem - Zaterdag 2 december 2017 08:42
Oh zo jammer dat je weggaat danique! Veel succes
Cylu - Zaterdag 2 december 2017 16:42
Lieve Danique,

Jammer dat je weg gaat, we zullen je missen.
Veel succes met je nieuwe baan!
Heidi193 - Zaterdag 2 december 2017 17:22
Danique, bedankt voor al je werk op Proud en een hele goede tijd toegewenst bij je nieuwe baan!
Black Tiger - Maandag 4 december 2017 13:31
*Esther* - Woensdag 6 december 2017 17:28
Ondanks dat ik niet meer op het forum zit, heb ik altijd heel veel aan je blogs gehad. Ik vond je echt een hele fijne aansluiting bij het team, en ik vind het ook ontzettend jammer dat je weg gaat.
Het gaat je goed, dankjewel voor alle waardevolle blogs. ♥
vlindertjevlinder84 - Woensdag 6 december 2017 23:08
ik vind het best wel lastig dat er in korte tijd zoveel vertrouwde gezichten weggaan
eerst laura,toen nouska toen sandra en nog gen week later danique
het is al moeilijk voor ons om iets te zeggen..
de stap om nog op deze site te blijven komen is dan ook erg moeilijk
ik gun iedereen het beste en ik vindt het fijn dat er nieuwe uitdagingen voor jullie klaarliggen

succes danique,dank je wel voor je reactie's op mijn berichtjes en de gesprekjes in de chat