Leuk liedje over zelfacceptatie

 

'All about that bass' is een nummer van Megan Trainor en het gaat over zelfacceptatie. Ze vindt dat vrouwen zichzelf moeten accepteren, wat voor lichaam zij ook hebben. De foto's van modellen in tijdschriften zijn niet realistisch. Ze zorgen voor onzekerheid terwijl de foto's gewoon bewerkt worden in photoshop. Probeer jezelf niet te vergelijken met deze foto's die toch niet overeenkomen met de werkelijkheid.

zelfacceptatie

Op youtube is een discussie ontstaan of dit skinnyshaming' is omdat ze op een geven moment ‘I'm bringing booty back. Go ahead and tell them skinny bitches Hey!' zingt. Daarna zingt ze echter wel: No, I'm just playing I know you think you're fat, but I'm here to tell you that every inch of you is perfect from the bottom to the top! Ze geeft hiermee dus aan dat ze denkt dat dunne meiden ook onzeker kunnen zijn, maar dat dat helemaal niet nodig is.

Trainor geeft aan dat ze ook altijd moeite heeft om zichzelf te accepteren. Ze is blij dat meiden steun kunnen vinden in haar lied en het herkennen. Iedereen is anders, maar die onzekerheid maakt ons hetzelfde. Het nummer heeft een vrolijk deuntje en de clip is ook heel vrolijk. Het is een leuk nummer voor in de zomer en je kan er lekker op dansen.

Wat vinden jullie van het nummer?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Pauliene - Woensdag 9 juli 2014 00:02
Wow lekker nummer en geweldig zo zouden meer clips moeten zijn op deze manier kun je nog music clips kijken zonder een rot gevoel te krijgen over uiterlijk en gewicht
Echt leuk
lies - Woensdag 9 juli 2014 09:11
haha wat leuk !
vooral die man die aan het dansen is
Cristina6 - Woensdag 9 juli 2014 12:11
Een heel leuke clip met allemaal heel mooie, positieve en inspirerende mensen! :-) Echt heel feel good en knap gemaakt! :-) En nog een leuk nummer ook met rake tekst en die pastelkleurtjes vind ik echt de max! :-)