5 bijzondere Britain got talent optredens

 

Ik heb speciaal voor jullie de meest inspirerende, emotionele en hartverwarmende Britain's got talent audities verzameld. Haal er maar even een zakdoekendoos bij (of meerdere!), of misschien ben ik gewoon een te emotioneel type! Maar één ding staat vast; deze mensen hebben zichzelf bewezen én zijn op een heldhaftige manier met hun problemen omgegaan. Veel kijkplezier!

♥ De rap tegen pesten
De jongen rechts in beeld werd vroeger gepest. Om zijn frustratie te uiten heeft hij al zijn gevoelens neergeschreven in een rap-lied. De jongen links in beeld is zijn beste vriend. Ze zingen samen over hoe het is om gepest te worden.

♥ John en zijn beste vriend
John is zijn beste vriend enkele jaren geleden verloren. Hij interpreteert de tekst van het liedje ‘jealous' op een andere manier dan de meeste mensen. De woorden die hij zingt maken bijna alle juryleden aan het huilen.

♥ Zo zenuwachtig
Deze 9-jarige jongen had ondanks zijn wondermooie stem toch nog zenuwen om op te treden. In het midden van zijn lied begon hij zelfs te huilen. Hij was zo dapper om daarna zijn lied opnieuw te zingen. 

♥ Verliefd zonder dat zij het weet
Deze jongen schreef een heel nummer over het meisje waar hij op verliefd is. Ze weet dit alleen nog niet. En zijn nummer is een soort van ‘aanzoek'. Ahhhw

♥ Niemand nam haar serieus, totdat...
Susan Boyle is bekend geworden door mee te doen aan Britain's got talent. Deze 47-jarige vrouw werd eerst uitgelachen en niemand nam haar serieus. Tot ze begon te zingen...


En hebben jullie moeten huilen?

 

Gerelateerde blogposts