Een dagje mee eten met Phoi Cai 13

 

Het is weer even geleden maar leuk dat jullie weer kijken naar een nieuwe vlog van mij. Ik heb het vloggen dit keer alleen iets anders moeten doen dan je normaal gesproken van me gewend bent. Iets met nieuwsgierige kindjes waardoor het even anders ging, maar ondanks dat kon ik een heel fijn zomers dagje voor jullie vastleggen. Veel kijkplezier!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe voor je klaar! Houd onze website in de gaten of abonneer je op ons kanaal om een melding te krijgen en laat gerust een reactie achter. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Nijntje475 - Dinsdag 28 juni 2022 14:21
Leuke video weer phoicai.
Ook heerlijk zag dat eruit bij de foodhallen :) geeft me echt inspo om het keer te proberen
Phoi Cai - Proud2bme - Donderdag 30 juni 2022 20:27
Dank je, Nijntje! Ja het is echt een aanrader.. En het voelt vaak ook erg informeel en daardoor relaxed. Hopelijk kan je dat ook een keer ervaren.

Liefs
Elisa - Dinsdag 28 juni 2022 18:58
Ik vind het juist wel leuk om eens een nieuw soort dagje mee eten te zien! Ook interessant om achteraf te horen wat voor dag het was, in plaats van dat je er op het moment zelf over vertelt. Dan is het toch net weer wat anders.

Fijn dat jij en je man eens tijd voor jezelf hadden, dat blijft met werk en kinderen natuurlijk lastig. Maar als het dan eens lukt, is het natuurlijk extra genieten :)
Phoi Cai - Proud2bme - Donderdag 30 juni 2022 20:27
Dank je, Elisa!
Lenty - Dinsdag 28 juni 2022 19:35
Wat een fijne en gezellige vlog !! :)
Phoi Cai - Proud2bme - Donderdag 30 juni 2022 20:27
Hihi thanks, Lenty! ♥
Anoniem - Woensdag 29 juni 2022 08:34
Wat een fijne vlog om te zien. Ik vond deze manier van vertellen juist heel fijn en ontspannend.
Wat goed dat je niet meer zo stilstaat bij "warm weer kleding",of in ieder geval op een manier dat jezelf dient.
Ik heb nog wel moeite, voel mij heel kwetsbaar in zomerkleding.
Ja, en goed dat jullie weer een avond voor elkaar hadden. Het valt niet mee als de volgende dag weer vroeg begint, maar het is, denk ik, wel belangrijk.
Phoi Cai - Proud2bme - Donderdag 30 juni 2022 20:28
Bedankt voor jouw woorden, Anoniem. Vervelend dat je er nog wel moeite mee hebt..! Ik herken het kwetsbare gevoel erg goed. Hopelijk overwin je dit gevoel snel en kan je ook vaker kiezen voor hetgeen wat jij fijn vind om aan te doen.

Liefs
britneyangel - Vrijdag 1 juli 2022 18:47
zag er lekker en leuk uit dat fruit! het is lekker en gezond
Cindy - Zaterdag 2 juli 2022 15:31
Fijn!