Een dagje mee-eten met Lonneke 21

 

Het is weer dinsdag: tijd voor een nieuwe video! Naast wat zorgen, is er ook iets te vieren. Daarnaast laat ik je natuurlijk ook weer zien wat ik allemaal eet en doe op een dag. Ook vertel ik hoe wij sinds een paar weken onze boodschappen doen en dit in een weekmenu verwerken. Heb je vragen of opmerkingen? Alleen maar leuk, laat deze vooral achter in de reacties!

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee-eten, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar! Heb je een idee of een thema waar je graag iets over wilt horen? Laat het ons gerust weten!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Mir - Dinsdag 26 april 2022 14:13
Hilarisch! Dat kan alleen een man bedenken om alle restjes chips in 1 bak te knikkeren.
Leuk die piercing in je oor. Had hem nog niet eerder gezien!
Ik2 - Woensdag 27 april 2022 08:24
Nee hoor, deed m’n moeder ook altijd!
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Woensdag 27 april 2022 19:00
Hee Mir,

bedankt voor je berichtje! Zo grappig, ik vergeet zelf altijd dat ik die piericings heb :P

Veel liefs!
britneyangel - Dinsdag 26 april 2022 22:31
leuke video!
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Woensdag 27 april 2022 19:00
Dankjewel Britney! x
Jildou - Woensdag 27 april 2022 08:46
Ik vind jouw eetdagboekjes altijd zo fijn! Ze geven me echt goede hoop :-). Dus dank je!
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Woensdag 27 april 2022 19:00
Hee Jildou,

wat lief, dankjewel! Fijn dat ze je hoop geven! :)

x
Vic - Donderdag 28 april 2022 17:11
Hahahahaha die 3 soorten chips. Ik zou echt instant error krijgen vanuit mijn autisme xD
Ik meende bij jou ook enige aarzeling te horen bij het zien van die 3 soorten chips. En dan bedoel ik niet eetstoornis aarzeling, want ik weet dat je herstelt bent, maar ik heb volgens mij ooit een blog van je voorbij zien komen over dat je net niet voldeed aan het labeltje autisme, maar wel kenmerken had/hebt en er last van had/hebt. Dus ik vroeg mij af. Hoe ga jij ermee om als iemand opeens 3 soorten chips in 1 bakje doet?
Liefs Vic
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Donderdag 28 april 2022 18:02
Hee lieve Vic,

hahaha ja goed gehoord en onthouden, ik moest wel even schakelen, ja :P Ik merk dat ik me hier opzich wel goed overheen kan zetten, maar zodra er iets met tijd en planning in de war raakt, vind ik dat wel een stuk lastiger.

Veel liefs,
Lianne - Vrijdag 29 april 2022 00:10
Moet proud stoppen nu de proudfunding geen 100% haalt?
Lonneke - Redactie Proud2Bme - Vrijdag 29 april 2022 09:18
Hee Lianne,

bedankt voor je berichtje en zorgen. Achter de schermen zijn we druk bezig met onderzoeken hoe we verder kunnen en wat er allemaal mogelijk en haalbaar is. Helaas zullen we niet zo'n grondige vernieuwing kunnen doorvoeren als we hadden gehoopt, maar we zetten alle zeilen bij om er iets moois van te maken en we zijn echt niet zomaar ineens weg. We zullen het melden als er nieuws is, dus houd daarvoor vooral de website in de gaten.

Veel liefs!