Een dagje mee-eten met Irene 46

 

Het dagje mee waar je in mijn photo blog van gisteren al een beetje over kon lezen! De dag start wat onhandig, maar alweer diezelfde ochtend sluit ik met goed en gerust gevoel het contact met mijn psycholoog af. Met een stomende loempia kruip ik achter mijn laptop om Sims te spelen, maar ook geniet ik van het zonnetje dat deze dagen zo heerlijk aan het schijnen is. Kijk (en eet) gezellig een dagje mee! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je bijvoorbeeld dagjes mee van de andere redactieleden bekijken, verschillende Q&A's en meer. 

xox Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Dinsdag 28 februari 2023 14:13
Wat ben je toch een onwijs mooi (van binnen en buiten) en lief, authentiek, mens. Waardeer je openheid, zoals die champignons met chilisaus. Gewoon lekker zoals mensen zijn en doen als ze zich thuis voelen. Dankjewel voor het inkijkje in je dag en je Sims-familie. :-)
Juud - Dinsdag 28 februari 2023 15:44
Jij bent echt een waardevol persoon. Zo gewoon. Zo lief. Zo gezellig. Zo eerlijk. Zo simpel. Zo fantastisch in je doen en laten. Dank je wel. Succes met je huis en je muziek enz...
blackandblue - Dinsdag 28 februari 2023 21:22
Hele fijne vlog weer!
Mooi wat je vertelde over je therapie! Wat fijn dat je jezelf die 'opfrissers' toestaat, maar ook mooi dat je opmerkt dat die momenten korter worden en dat je steeds meer je eigen weg vindt in het bouwen van een leven dat voor jou werkt! Inspirerend :)
Jana - Dinsdag 28 februari 2023 21:36
Irene, ik ben zo'n fan van je haar! Zou je je haarroutine misschien eens willen delen? :)
Eva - Dinsdag 28 februari 2023 21:37
Lieve Irene, ik geniet altijd zo erg van jouw videos en weekvlogs. Je bent echt mijn favoriet! :) Ik vind je een mooi en 'echt' mens. ❤️
Esmee - Dinsdag 28 februari 2023 22:19
Wauw wat mooi wat je deelt over de therapie die je even hebt gevolgd en de goede stappen die je voor jezelf maakt Irene. En zo fijn en rustgevend om een dagje mee van jou te kijken, dankjewel ♡
Poek - Woensdag 1 maart 2023 12:30
Jouw video's vind ik zo inspirerend :)
Vraagje: via waar speel jij sims?
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 1 maart 2023 13:33
Wat goed om jullie reacties te lezen, dat jullie iets fijns en positiefs uit de vlogs halen. :)

Een haar-routine heb ik niet echt. Ik heb het in heel veel laagjes laten knippen door de kapper, een beetje shaggy. M'n pony fohn ik altijd netjes rond en de rest droogt vanzelf. Ik gebruik 6 Miracles Oil Essence van Gliss Kur tegen de hitte van de fohn, maar eerlijk gezegd ben ik niet heel merk-trouw en koop ik altijd gewoon wat in de aanbieding is, haha. Soms gebruik ik ook wat volumepoeder of juist een anti-klitspray. :)

De Sims speel ik via Origin, een app die je kan downloaden op je computer! Ze hebben daar om de zoveel tijd ook wel leuke aanbiedingen voor Sims-spellen. :D
Lenty - Maandag 6 maart 2023 15:41
Hi Irene

Hoe vond jij het om op de wachtlijst te staan?
Was dat nu anders voor jou als vroeger ?

liefs