Een dagje mee-eten met Irene 34

 

Nee, dit is geen Too Good To Go-reclame, maar ik vind de app zelf wel heel leuk en handig om te gebruiken. Deze dag staan er wel twee boxen voor me klaar om op te halen. De vriezer is dus weer gevuld met allerlei lekker brood en de vegetarische box vraagt om wat spontaniteit en creativiteit bij het avondeten. Groentes worden benut voor hartige en zoete gerechten en ik geniet van een zomerse regenbui. Kijk je mee?

Eten zonder eetstoornis, op gevoel, op verstand. Dit is hoe een willekeurige dag voor mij eruit ziet. Elke dag kan weer anders zijn en ook voor elk persoon kunnen behoeftes verschillen. Ik hoop dat video's als deze mogen inspireren en dat je naar je eigen lichaam mag luisteren en goed voor jezelf zorgt. Dat ben je waard! Meer video's van Proud2Bme.nl, vind je op ons YouTube-kanaal. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Patro - Dinsdag 5 juli 2022 17:29
heerlijk hoe je praat over de regen! Die kwalletjes in die vaas zijn gaaaaaf! Waar komt ie vandaan?
britneyangel - Dinsdag 5 juli 2022 20:09
leuke video! je had het er maar druk mee!
kun je die havermout ook zo opdrinken of gaat dat niet? het lijkt me wel lekker.
S. - Woensdag 6 juli 2022 11:12
Wat goed dat je de boxen gebruikt. Het lijkt mij stimulerend en leuk.
Wat naar dat je onrustig slaapt.
. Daar word je behoorlijk moe van.Ik heb er vaak ook last van. Zeker nu het nog zo kort donker is kom ik maar moeilijk tot rust.
Voor mij mag het elke dag wel regenen, al is het maar even een bui (of twee.) Heerlijk ☺️
Ik vond die kwalletjes trouwens ook zo grappig.