Een dagje mee-eten met Irene 30

 

Toen ik een eetstoornis had at ik het liefst alleen. Samen eten of eten waar anderen bij waren, vond ik zo spannend. Want wat zou de ander denken van wat ik eet en hoeveel ik eet? Ik was daar zo onzeker over en had er zo ontzettend veel oordelen over. Dat projecteerde ik op de mensen om mij heen. In deze video wordt mooi duidelijk hoezeer dat is veranderd. Ik hoop dat het zien ervan ook wat luchtigheid kan bieden en hoop geeft dat er zo veel kan veranderen.

Chips op brood, knoeien met bier en samen roti bestellen. Maar ook samen plezier en muziek maken. Waar vroeger vooral de eetmomenten me bijbleven en ik de hele dag alleen maar daarover kon piekeren, is er nu veel meer ruimte voor andere dingen, zoals dit! Want hoewel eten leuk, lekker en belangrijk is, is het leven ook veel meer dan dat en ben jij veel meer dan dat. ♥

Veel plezier met de video!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniemmm - Dinsdag 8 maart 2022 22:03
Bedankt voor de fijne video! Inspirerend:)
Patro - Dinsdag 8 maart 2022 22:46
zoooo leuk weer dit!!! Ben ik de enige die vind dat dit soort mee kijk dagjes wel langer en uitgebreider mogen zijn?? ;)

weet je trouwens dat de plantaardige erwtendrink (klinkt vies i know) ook super lekker izjn en ook best romig? #tip

heerlijk die bak roti! At je die helemaal leeg ook?

Thanks weer!
Jelle - Woensdag 9 maart 2022 17:48
Je bent zó veelzijdig persoon, echt leuk om te zien!
Sewy - Zaterdag 12 maart 2022 16:19
Altijd leuk je vlogs