Een dagje mee-eten met Irene 27

 

Ha, gezellig dat je er bent! In deze video neem ik je weer eens een dagje mee in mijn eetpatroon. Het is een donkere maandag in december. Lekker werken voor Proud2Bme, warme Alpro met slagroom, kerstlichtjes in de kamer, leftover spaghetti, géén outfitstress en opnames met de band en tevens mijn liefste vrienden, love it. En dat na zo'n slaperige en onhandige start van de dag. 

Ga er lekker voor zitten, pak een warme kop thee, je favoriete snack of de maaltijd waar je aan toe bent en veel plezier met kijken! Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Deze zullen we elke dinsdagmiddag op onze website plaatsen! Wat voor video's kijk jij het liefst?

Liefs, Irene


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Eva - Dinsdag 4 januari 2022 13:29
Superfijne en inspirerende video!! Dankjewel :) m
britneyangel - Dinsdag 4 januari 2022 16:13
leuke video van je irene, ik heb hem net gekeken, wat balen zeg van je hoofdpijn en bordje, het is een mooi bordje!
Juud - Dinsdag 4 januari 2022 16:31
Wat een leuke ontspannende video en een mee-kijk-eet-dagje.
Complimenten!!!! Super leuk.
Geniet van je muziek en bedankt.
LiefsšŸŽ¶
Patro - Dinsdag 4 januari 2022 19:34
he, dit is echt je favo blouse he! Staat je goed en ook mooi bij je haar! Gave grote ramen in je huis. Kan me voorstellen dat het heerlijk is om de gordijnen open te gooien als de zon schijnt in de ochtend. Fijn te zien hoe je met eten omgaat ook. Weet je trouwens dat er een Japanse techniek is met goudlijm/verf ofzo om gebarsten servies te lijmen. Er zit ook een gedachte achter. Even gegoogled: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kintsugi#:~:text=Kintsugi%20(%E9%87%91%E7%B6%99%E3%81%8E%3A%20'gouden,de%20schoonheid%20van%20een%20voorwerp.
Lenty - Woensdag 5 januari 2022 12:48
Oh die chocomelk lijkt me heerlijk :)
N - Woensdag 5 januari 2022 12:55
Ik vind het zo relativerend dat je die havermout gewoon uit het zakje schudt, op gevoel. In slechtere tijden weeg ik het af, en in betere tijden meet ik het af met hoeveelheid eetlepels. Het zou fijn zijn als ik het ooit zo kan doen als jij.
Anoniem - Woensdag 5 januari 2022 22:05
Dat wordt dan denk ik het eerste nummer geĆÆnspireerd door een zure sinaasappel:)
Enra - Zaterdag 8 januari 2022 03:49
Wat een leuke video ;)
heel fijn om te zien hoe 'chill' jullie nu allemaal met eten kunnen omgaan, niet alleen in deze video, maar altijd
Ik heb best schrik om te veel aan te komen met een eetlijst en uiteindelijk overgewicht te hebben, dus ik vind het heel moeilijk om het zo los te laten.
E - Zaterdag 8 januari 2022 09:15
Heel herkenbaar, die angst.

Ik eet nu al een half jaar volgens de basislijst en in het begin ging het even rap (niet eens tot overgewicht trouwens ;)), maar... dat hersteld zich ook echt. Ik moest daar doorheen en vond dat dood eng. De eetstoornis bleef maar roepen dat ik weer restrictief moest gaan eten maar ik ben de basislijst blijven volgen. Ik heb geen overgewicht en volg dus de basislijst.

Ik herken je angst dus goed maar ik wil je echt meegeven dat het het waard is om het wel te gaan proberen. Hopelijk kan iemand in je omgeving je daarmee helpen ♥

Liefs!
Enra - Zaterdag 8 januari 2022 13:19
Super bedankt voor je antwoord, het stelt me toch een beetje gerust.
Maar niet mogen luistern naar die eetstornisstem is vreselijk moeilijk en ik denk dat iedereen dat hier wel kan beamen.
E - Zondag 9 januari 2022 08:50
Fijn dat het je een beetje gerust stelt.

Dat is zeker vreselijk moeilijk, ook herkenbaar. En ik hoop dat jij ooit de regie weer terug krijgt in plaats van de eetstoornis. Mijn ervaring met het volgen van de eetlijst dat het dus eerst heel pittig was en heel eng, maar door daardoorheen te gaan ervaar ik nu steeds meer vrijheid en is het zo fijn om zo te kunnen eten.

Liefs!