Een dagje mee-eten met Irene 26

 

Het is zondag. Ik breng mijn basgitaar langs de gitarendokter, sleep tevergeefs mijn surfskate mee, bestel wel drie keer iets te eten, maak de grootste lol met mijn band en vertel over het herstellen van mijn eetstoornis. Leuk dat je weer een dagje met me mee kijkt. Zorg goed voor jezelf, want jij bent degene met wie je het in het leven moet doen. Je kan meer dan je denkt en je bent het meer dan waard! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Bekijk de verschillende dagjes mee, die elke keer weer anders zijn. Of ga lekker zitten voor een Q&A of serieuze gesprekken. Elke dinsdagmiddag staat er weer een nieuwe video voor je klaar.

We zijn er voor je!


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Maluka - Dinsdag 9 november 2021 19:10
♥
ano2 - Dinsdag 9 november 2021 22:15
zo herkenbaar waar ik nu zit. Dat laatste stukje loslaten. Dat je es het liefste wil: wel afvallen, maar wel normaal leven zonder eetbuien.
patro - Dinsdag 9 november 2021 23:05
ik ben absoluut geen kattenliefhebber, maar heb jij echt zo'n naked kat, want die vind ik wel gaaf. Die gado gado salade is zooo mijn favo ook. Gaaf ook dat je zo geniet van goede gesprekken tijdens het eten dat je vergat te filmen!
w - Woensdag 10 november 2021 09:06
Mooi gefilmd, het eten, er valt wat te zien en met het 'eetstoornis-levens-verhaal' op de achtergrond, het lijkt wel een documentaire zo.
Eva - Woensdag 10 november 2021 15:31
Zo'n fijne en motiverende video!!! Dankjewel hiervoor. Wat mij betreft mogen zulk soort video's nog veel vaker worden geüpload haha :)
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 10 november 2021 15:47
Noted :D
Eva - Woensdag 10 november 2021 19:15
Haha yessss!!
A - Donderdag 11 november 2021 07:45
Ja inderdaad, was echt fijn om te kijken! (L)
Maluka - Woensdag 10 november 2021 22:38
Zo fijn filmpje dit, al meermaals gekeken intussen ☺️
#Marjan# - Vrijdag 12 november 2021 10:27
Supermooie video, Irene. Net het duwtje in de rug dat ik deze ochtend nodig had. ❤️
Ik wist niet dat jij een kat had! Of is deze slechts even op visite?

X
Saskia - Zaterdag 13 november 2021 14:53
Ik merk dat nu ik denk ik in de laatste fase van m’n herstel zit, ik Proud2bme veel minder bezoek omdat ik het niet meer nodig heb. Geen zin meer heb om er nog zoveel mee bezig te zijn, omdat de rol die het in m’n leven speelde veel minder belangrijk aan het worden is. En dat voelt goed!

Maar de dagjes mee eten video’s blijven leuk om gewoon te kijken!

En deze video is echt nog beter dan alle voorgaande video’s. Hij zit goed in elkaar en is denk ik echt helpend voor de mensen die hier op dit moment mee bezig zijn.
Doordat je zulke mooie, doeltreffende dingen zegt voelt het echter wel als een eetstoornis gerelateerde video en niet als een gewone vlog om het zo maar te zeggen, waardoor ik persoonlijk eerder afhaak, omdat ik dat niet meer nodig heb. Maar blijf hier zeker mee doorgaan want wat een ongelofelijk waardevolle video!