Een dagje mee-eten met Irene 18

 

When nothing goes right, go left! Deze quote omschrijft precies hoe mijn dag eruitzag. Klinkt fijn en positief - was het ook wel - maar het was ook best heftig en stressvol. Een flinke rollercoaster aan emoties. Dat zal voorlopig nog wel zo zijn tot de rust weer terugkeert, maar er moet intussen ook gewoon gegeten worden. Ook laat ik naar aanleiding van de blog 'Wat ik eet, maar niet laat zien' meer zien van de spontane, kleine eetmomentjes in mijn dag. Kortom; er gebeurt en hele hoop in deze video.

Video gezien? Ik hoop dat je het fijn en helpend vond om weer een dagje met me mee te kijken. Het was best een pittige dag en de nacht erna heb ik wederom geen oog dicht gedaan. Soms zitten die dagen ertussen. Dit is ook een hele gekke periode - dat zou het voor iedereen zijn. Inmiddels zijn mijn spullen over naar het huis van m'n vriend (óns huis!) en begint de rust weer een beetje terug te komen. Daarover lees je meer in de photo blog die volgende week online komt. Toevallig hoe die blogs en de video nu allemaal samenvallen in deze periode. Het is voor mij ook allemaal een proces en een hoop om uit te zoeken en mee te maken. Zoals ik in mijn vorige photo plog schreef: ik doe ook maar wat. Ik hoop dat het waardevol is om dit ook hier te laten zien.

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Je kan hier meer 'dagjes mee' bekijken van mij en van de andere redactieleden. Ook maken we video's waarin we praten over onderwerpen die ons veel bezig hebben gehouden tijdens onze eetstoornis. We hopen tips te geven en steun en herkenning te bieden. Daarnaast proeven we een hoop nieuwe producten en komt er zo nu en dan een Q&A langs waarin we vragen van jullie beantwoorden. Dus wil je meer zien? Kijk snel verder! 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Megan - Dinsdag 22 september 2020 13:37
Superleuk gedaan. Ik leefde helemaal met je mee toen je vertelde over je mailtje en de ontwikkelingen etcšŸ’œ. En....blazen op eten en drinken waar je niet op hoeft te blazen, doe ik stiekem ook wel eens xD.
D - Dinsdag 22 september 2020 21:25
Ahhh sterkte. Ik kan helemaal in dat gevoel komen dat je hebt. Hier ook lekker spontaan/naĆÆef. Niet dat jij dat hierin bent, maar snap de twijfels. Klinkt alsof je de juiste keuze hebt gemaakt!! En in tijd zal het allemaal helemaal op zijn plek gaan voelen
britneyangel - Dinsdag 22 september 2020 21:50
haha grappig dat je je meloen ging blazen ! leuke video ,hopelijk ben je snel verhuist dan kun je het ook hopelijk het los laten
Rosa - Woensdag 23 september 2020 08:22
Leuke video! Leuk in elkaar gezet kwa editing ook
Irene - Team Proud2Bme - Woensdag 23 september 2020 09:05
Bedankt voor jullie lieve reacties! ♥
Gigi - Woensdag 23 september 2020 18:07
Heel fijne blog en herkenbaar

Sterkte
Mar - Donderdag 24 september 2020 19:06
Een heel begrijpelijke keuze van jou om toch samen te wonen met jouw boyfriend. Waarom zou je immers ergens blijven waar je je niet prettig voelt? Een huis dient als veilige haven (beschutting, geborgenheid). Wanneer je niet graag in jouw studiootje verkeerde (nieuw of niet), lijkt het me juist van moed en veer-/keerkracht getuigen dat je dan van richting (en adres dus;)) verandert. Wat mij betreft is het niet meer dan logisch dat je voor jouw vriend (en zijn huisje:)) kiest. Als ik de mogelijkheid zou hebben, zou ik hetzelfde doen. Mijn dierbare poes is overleden en ik voel me niet meer prettig in 'ons huis'. Het liefst zou ik weer bij mijn moeder wonen en anders bij mijn boyfriend (die ik helaas niet heb). Ik voel me zo opgesloten in mijn huis en het leven an sich.