Een dagje mee-eten met Irene 16

 

Als ik vandaag uit het raam kijk is het grijs, maar afgelopen week was het 30 graden met een volle bak zon. Dat vraagt om biertjes en burgers op het strand! In deze video neem ik je mee op een werk- en stranddag. Wat eet en drink ik op dagen als deze? Ik hoop dat het je een beetje kan inspireren en motiveren. Zo onbezorgd genieten is iets ontzettend waardevols om terug te krijgen na eetstoornisherstel. 

Wil je meer video's van Proud2Bme zien? Neem eens een kijkje op ons YouTube-kanaal! Daar vind je nog meer dagjes mee, maar ook ProudPraat video's, ProudProeft video's en nog veel meer.

Wat doe jij graag op warme zomerdagen? 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

anoniem - Dinsdag 30 juni 2020 13:17
Leuke video Irene! En ik vind je tatoeages echt super mooi!
Femke - Dinsdag 30 juni 2020 15:20
Was fijn en gezellig om naar te kijken. Bedankt mooierd! En je vlag wappert zo mooi.
Odette - Dinsdag 30 juni 2020 15:31
Leuke video!
britneyangel - Dinsdag 30 juni 2020 22:13
wat een leuke video irene! die marsijs is lekker he? ik vind hem in ieder geval erg lekker, ik denk dat ik die ook maar binnenkort ga kopen
Ellie-x - Woensdag 1 juli 2020 13:43
Leuke video weer! Ik vind jou zo'n leuk mens en heb veel dezelfde interesses als jou.. Marsijsjes zijn idd super lekker en heerlijk zo s avonds naar het strand op zo'n warme dag!
anoniem - Woensdag 1 juli 2020 21:30
Wat ben jij een enorme inspiratiebron zeg! Bijna niet voor te stellen dat er een tijd geweest is waarin ook jij zo 'in de ban' was van je eigen regels/restricties....
Dit geeft zoveel hoop! Je mag supertrots zijn op jezelf!!