Een dagje mee-eten met Irene 13

 

Hey, leuk dat je kijkt naar weer een nieuwe video! Ik neem jullie weer een dagje mee in mijn eetpatroon. Elke dag is weer anders en vandaag is een behoorlijk drukke dag. Ik ben de hele dag van huis en onderweg, maar ik moet ook gewoon eten. Dat betekent goed plannen en kijken wat er op mijn pad komt. Een hele uitdaging toen ik een eetstoornis had. Nu gaat dat gelukkig wel goed. Wat ik allemaal doe en eet zie je in de video van vandaag. Ik hoop je er een beetje mee te kunnen inspireren! 

Meer video's van Proud2Bme vind je op ons YouTube-kanaal. Hier kan je meerde dagjes mee-eten bekijken van mij en natuurlijk de andere redactieleden. Ook nemen we geregeld Proudpraat-video's, Q&A's en nog veel meer op! Oh, en check ons nieuwe intro!

 

Liefs, Irene ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Misty - Dinsdag 21 januari 2020 14:23
Wat weer een gezellige video. Fijn dat je geen moeite meer hebt met eten als je veel van huis bent. Waar liep je eerder tegenaan en heb ook tips om daar beter mee om te gaan?
Irene - Team Proud2Bme - Dinsdag 21 januari 2020 14:33
Hey Misty,

Dankjewel voor je berichtje. En goede vraag! Ik zal daar binnenkort eens een blog over schrijven. :-)

Liefs
Anoniem - Dinsdag 21 januari 2020 14:41
Wat een motiverende video! ♥
Flo - Dinsdag 21 januari 2020 16:50
❤️ love it! Doet me altijd super goed, jullie filmpjes en plogs! Dank!!💋💋
w - Dinsdag 21 januari 2020 17:39
Wauw wat leuk, die gitaar staat je echt goed, wat leuk in een band te spelen, super dat je dat durft ook allemaal en leuk dat je boterhammen eet in de tattoo shop, ik vind het altijd best eng om op niet standaard plaatsen te eten.
Arwen - Dinsdag 21 januari 2020 18:51
Irene wat ben je een spontane en leuke vrouw en succes met het optreden van je band alvast groetjes