10 Cadeau ideetjes voor de keuken

 

Deze week vieren we massaal Sinterklaas en over een paar weekjes geven we elkaar weer flink at cadeautjes met de Kerstdagen. Het is vaak knap lastig om een leuk en origineel cadeautje voor iemand te bedenken. Al eerder plaatste ik een blog met daarin 10 cadeau ideetjes voor mensen die houden van beauty. Vandaag deel ik graag 10 cadeau ideetjes voor mensen die houden van lekker knutselen in de keuken. Ik heb me hierin vooral gericht op de dames. Ikzelf kwam allemaal leuke spulletjes tegen die ikzelf ook best graag zou willen hebben zoals deze eerste roze pannenset. Zo cute!

Mocht je zelf leuke ideetjes hebben voor cadeautjes voor de keuken, laat deze ideetjes dan gerust even achter in de keuken. Ook ben ik natuurlijk benieuwd naar welke items jij graag zou willen hebben. We vonden deze items trouwens via Kitchenandmore en Bordenenzo. Speciaal voor jou hebben we een leuke kortingsactie. Wil je hier iets bestellen dan kan je met de code Proud2Bme 10% korting krijgen op alles.

cadeautjes keuken

1. Roze pannenset
Ik ben echt IN LOVE met deze roze pannenset. Het is dat mijn partner een andere smaak heeft, anders zou ik deze juweeltjes echt op mijn fornuis hebben staan. Een heel leuk en origineel cadeau om met kerst cadeau te geven.

roze pannenset

2. Roze wijnglazen
Deze supertoffe roze wijnglazen zijn leuk om cadeau te doen en een feestje om uit te drinken. Ze zijn gemaakt van kristal en ze zien er heel cute en sierlijk uit.

roze wijnglazen

3. Neon Glazen
Deze Neon glazen vond ik er zo leuk uitzien. Daar zou ik best mijn drankjes 's avonds in willen drinken. Je koopt de glazen per zes stuks en ze kosten 2,50 euro per stuk. 

neon glazen

4. Kaasfondue en Chocoladefondue
Dit schattige kaasfondue setje voor twee personen, wat je tevens kan gebruiken voor chocolade fondue is een leuke aanrader. Ikzelf ben niet dol op kaasfondue, maar wel op chocolade fondue dus zou dit wel een leuk cadeautje vinden.  

https://www.kitchenandmore.nl/tapas-kaasfondue-roze-boska-havana

5. Chip & Dip set
Deze chip & dip set is heel gezellig voor op tafel en leuk om iemand cadeau te geven. Het zijn 5 bakjes in een eikenhout houder, voor bijvoorbeeld borrelhapjes, tapas of voor de ingrediënten van de fondue. 

tapas

6. Frietzakhouder
Deze porseleinen frietzak van hoogwaardig is een superleuk item om cadeau te geven en frietjes uit te eten. Naast frietjes kan je er natuurlijk ook andere zoutjes in doen of bolletjes ijs. 

frietzak

7. Weckpotten
Een leuk en handig cadeautje is een weckpot. Geef iemand bijvoorbeeld een drietal weckpotten cadeau in verschillende formaten voor muesli, pasta en rijst. Dat is niet alleen handig maar staat ook heel leuk in huis. 

https://www.bordenenzo.nl/glaswerk/overig-glaswerk/glazen-potten-en-kommen/fido-wekpot-1000ml/#!prettyPhoto[gallery]/0/https://www.bordenenzo.nl/glaswerk/overig-glaswerk/glazen-potten-en-kommen/fido-wekpot-1000ml/#!prettyPhoto[gallery]/0/

8. Roze keukenmachine
Als ik veel dingen zou bakken, dan zou ik deze keukenmachine absoluut bestellen. Wat een geweldig tof ding in de kleur roze.

 

keukenmachine

9. Sinaasappel Houder
Deze sinaasappelhouder is niet alleen heel handig, maar staat ook heel leuk in de keuken. Hij is ook niet zo duur, maar 8,95 euro en zeker origineel als cadeautje.

sinaasappels

10. Cocktail Shaker
Een leuk cadeautje voor iemand die af en toe graag een leuke cocktail maakt is een mooie cocktail shaker. Deze shaker met tropische glazen kunnen zeker in de winter het zonnetje in je huis laten schijnen, haha ;)

cocktail

 

Weet jij nog leuke Cadeautjes voor in de keuken?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Marjo - Maandag 30 november 2015 19:20
En bedankt.
Nu MOET ik dus die pannenset.
Jansje - Maandag 30 november 2015 21:02
Wow, die roze keukenmachine is super!
kHeb er geen plek voor...
Sara - Maandag 30 november 2015 21:08
Super leuk, ik ga een kijkje nemen!
Mandy - Maandag 30 november 2015 23:32
Wat een leuke dingen zeg! Goede tips :)
Esther - Dinsdag 1 december 2015 10:59
Wat een leuke cadeau tips! Ik ga eens kijken voor kerst voor mijn familie.
VliegjeVeerle - Dinsdag 1 december 2015 12:14
Oh die Chip&Dip set is leuk, precies wat ik zocht! Jammer dat het best prijzig is, maar ik ga zeker op zoek naar een budget variant!
Rianne - Dinsdag 1 december 2015 12:33
Wat een leuke website, thanks voor het delen! Ik vind die mini kaasfondue echt schattig, leuk om met m'n vriend te doen!
Stefanie - Dinsdag 1 december 2015 15:56
Dat cocktail set vind ik tof!! Ik zou binnenkort met vriendinnen een avondje cocktails maken en dan is zo'n set wel heel handig!
Eva - Dinsdag 1 december 2015 21:39
Wat een leuke ideeën, bedankt!