Voor een meisje waar ik om geef

 

Deze tekst gaat uit naar een meisje die nu in een rot situatie zit. Dit is voor een meisje waar ik om geef, ze is zo mooi maar het doet me pijn als ik zie hoe ze nu leeft. Ze is zo mooi, de slimste van de klas. Ze straalde en lachte elke dag als ik haar zag.

Nu zit ze in een dal en ik weet niet hoe het verder moet. Ik weet dat je nog leeft maar er wordt nu al gerouwd, daarom stuur ik mijn eigen engeltje naar jou. Ik geef de hoop niet op en blijf voor je strijden. In de mooie dagen maar ook in de moeilijke tijden.

kiki

Ja ik ben er en zal er altijd voor je zijn, elke dag en nacht. Ik doe alles in mijn macht om jou te zien met een lach. Ik bid voor je en vraag geluk bij god. Ik wil vechten met de duivel, want de duivel maakt je kapot. Ik wil je helpen, maar je moet zelf de stappen zetten. Je moet winnen, vechten en laat het niet zitten. Het is je eigen leven, maar denk ook aan de mensen die om je geven.

Je doet ze pijn en verdriet, ookal zie je dat nu niet. Luister alsjeblieft, ik wil het beste voor je en heb het beste met je voor. Ik sta achter je, doe niet achterlijk want je bent slim en win van het kwade en begin een nieuw leven. Dit is realiteit en geen tijd om te spacen want het leven is te kort, je bent te jong, je moet genieten.

Maak je school af en ik geef je liefde. Liefde die je warm houdt, waarop je kan bouwen. Beloof je me te stoppen en kan ik je vertrouwen. Je maakt me crazy, ik weet niet wat ik moet doen. Moet ik Dr. Phil opzoeken of komt het wel goed?

God, geef me een teken een wonder uit de hemel want je moet eens weten hoe pijn het me doet. Zal je het opgeven of heb je een kans om te winnen. Soms denk ik:

laat haar gaan, laat haar doen wat ze wil en ze ziet zelf in waar ze mee bezig is...., maar ik ben bang om jou te verliezen want ik wil je nog niet kwijt. Je kan kiezen voor je gewicht of voor mijn hand. Het is een duidelijke vraag en ik wil duidelijk antwoord.

Kies je voor je gewicht, dan zie ik je bij de hemelpoort. Please, luister naar wat ik zeg. Pak mijn hand en ik zal je helpen, ja dat doe ik echt. Schatje, ik weet dat je het kunt.

Liefs, Kiki

 

Reacties

Annesterre - Dinsdag 26 april 2011 14:49
Wauw!
Super mooi geschreven!
En super lief dat je dit doet voor je vriendin!
Had iedereen maar zoon lieve, goede vriendin die achter je staat!

xx
Anoniem - Dinsdag 26 april 2011 15:19
Kiki, wat een prachtig geschreven stuk. Heel erg lief en bijzonder dat je dit voor haar schrijft. Hopelijk gaat het gauw beter met haar en kunnen jullie nog heel veel goede momenten samen beleven. Geef de moed niet op. Ze zal jou vast heel erg dankbaar zijn als e er weer bovenop is. Jij bent echt een hele goede vriendin voor haar.
Littleduck - Dinsdag 26 april 2011 16:03
Wauw echt ben er even stil van !

Want een ontzettend lief stuk. Ik wil jou en je vriendin een dikke knuffel geven en jullie heel veel sterkte wensen!

Noortje - Dinsdag 26 april 2011 16:10
Wauw, als ik een vriendin zou hebben die zoiets voor mij schrijft, dan zal ik haar voor altijd omarmen en haar nooit meer laten gaan. Ze mag super blij zijn met jou
Kiki - Dinsdag 26 april 2011 18:24
Dankjewel voor jullie lieve reactie's.
En voor de mensen die nog meer in de knoop zitten met een eetstoornis, vecht er tegen en denk aan de mensen die om je geven! Jullie kunnen het wel!
Susan - Dinsdag 26 april 2011 23:53
Sorry maar dit is gewoon de tekst van een rap nummer hoor? Als ik weet welk nummer had is dan zal ik dat meteen posten!
@Susan - Woensdag 27 april 2011 00:17
Ja, dat klopt. Maar dat wil niet zeggen dat het niet superlief is dat je vriendin het zo voor je opschrijft ;-)
Het is van "M'Bizz ft. Kempi - Coke Meisje"
lisanne - Donderdag 28 april 2011 13:20
--mooi
koen. - Zondag 12 juli 2015 15:09
zo mooi...
ik denk dat mijn vriendin nu eindelijk het licht heeft gezien en dit alles achter zich kan laten. ik hoop dat het toch geen deur is naar een ander gedeelte van het verhaal. maar hoe lang het ook duurt het leven is het vechten waard