Phoi Cai's favoriete beautyproducten

 

Eerder konden jullie al lezen wat de favoriete beautyproducten zijn van Sandra. Dit keer laat ik graag jullie mijn favorieten zien. Hoewel ik geen make-up gebruik, vind ik het wel fijn om mezelf te verwennen met fijne producten. Ik zie het vaak als een extraatje voor mezelf. Ik heb op dit moment enkele producten waar ik niet zonder kan. De één is alleen wat makkelijker verkrijgbaar dan de ander, maar ik heb het er graag voor over.

collage

♥ Garnier Ultra Doux Parelmoer en Kerselaar
Dit product kwam ik toevallig tegen toen ik een paar jaartjes geleden in Antwerpen ging overnachten met mijn man. Ik was mijn shampoo vergeten en kocht er even snel één in een supermarkt. Sindsdien kan ik niet zonder deze shampoo. Het ruikt heel erg fris en mijn haren voelen erg zacht en licht sinds ik deze shampoo gebruik. Dat is niet onbelangrijk voor mij aangezien ik best dik haar heb waardoor het al snel erg zwaar aanvoelt. Gelukkig heb ik een kennis vlakbij de Belgische grens wonen die dit vaak voor mij meeneemt. Nu hopen dat het ook in Nederland verkrijgbaar wordt... 

garnier
bron

♥ Body scrubzout
Scrubben is iets wat ik heel graag bij een sauna doe. Hierdoor worden de dode huidcellen verwijderd en voelt mijn huid weer zacht aan. Omdat ik van mezelf een vrij droge huid heb, is dit voor mij erg fijn. Omdat ik niet wekelijks naar een sauna ga, heb ik thuis ook scrubzout. Deze van Sabon vind ik erg lekker. Er zit ook een beetje olie in waardoor mijn huid ook meteen verzorgd wordt. Onlangs heb ik ook een blog geschreven over scrubben, die kun je hier lezen.

sabon
bron

Deze scrub is helaas niet heel goedkoop, een pot kost namelijk €28,95 dus ik ben er best zuinig mee. Ook wissel ik het dan vaak af met scrubzout die ik koop bij een sauna waar ik ben geweest. Deze heeft wat fijnere zoutkorrels maar ruikt en voelt nog steeds erg lekker. Deze heeft alleen geen olie, maar het is er zeker niet minder fijn door. Het scheelt in ieder geval een spekgladde badkamervloer!

zout

♥ Dove deodorant pommegranate
Dit is iets wat ik bijna altijd bij me heb als ik onderweg ben, omdat ik op de één of andere manier altijd aan het haasten ben. Het is dan altijd fijn om me even op te kunnen frissen. Ik ben dol op deze deodorant van Dove. Het heeft even geduurd voordat ik een fijne deodorant vond, maar deze gebruik ik inmiddels alweer jaren. Het ruikt zoet, maar toch fris. Bij deze deodorant heb ik ook het idee dat het langer blijft hangen dus dat is al helemaal ideaal. 

dove
bron

Catrice
De nagellakjes van Catrice vind ik erg mooi. Er zijn verschillende kleurtjes maar ook leuke limited editions die aangepast worden aan het seizoen. Ze zijn jammer genoeg vaak snel uitverkocht dus ik kijk graag regelmatig in de schappen. Deze had ik rond de feestdagen gehaald en ik vind het een erg mooie kleur. Het is zacht van kleur maar ziet er toch feestelijk uit door de glans. Jammer genoeg is deze nagellak zelf niet meer verkrijgbaar, dus ben ik extra zuinig met die van mij! 

catrice
bron

De standaard kleurtjes van Catrice zijn ook erg mooi hoor. Ik houd zelf vooral van de rode en roze tinten omdat dit het beste bij mijn huidskleur past. Deze kleuren zitten standaard in hun collectie en gebruik ik dan ook regelmatig.

 

catrice
bron

Welke beautyproducten zijn voor jou op dit moment onmisbaar?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Sanne - Maandag 7 maart 2016 13:01
Leuke blog! Ik hou ook erg van die scrub Sabon, gebruik het bijna iedere week.
Henna - Dinsdag 8 maart 2016 13:05
Jaaaaa mijn favo deo! Hoop dattie eeuwig in het assortiment blijft :D
Anoniempje - Dinsdag 8 maart 2016 22:27
Ik gebruik ook vaak de ultra doux shampoo.
leuk dat je dit deelt