Hot or not: Haar tattoo's

 

Als kind was ik helemaal wild van de leuke neppe tattoo's die in kauwgom te vinden waren. Die bleven net zo lang op mijn arm zitten totdat hij helemaal vervaagd was. Ook de afgelopen zomer liepen veel meiden op festivals rond met de gekleurde en glimmende tattoo's die in verschillende winkels met allerlei figuurtjes als veren, dromenvangers, etc. te koop waren. Er is inmiddels een nieuwe trend op het gebied van tattoo's, namelijk de haar tattoo's. Het merk Scünci introduceerde het product en Kylie Jenner is er al mee gespot.

Dit is iets waar ik nog nooit eerder van gehoord had en ik kon mij er ook weinig bij voorstellen. Toen ik de foto's zag, vond ik het eigenlijk heel mooi en origineel. Het is een perfecte manier om eens iets anders met je haar te doen zonder dat je direct rigoureuze kappersbehandelingen moet ondergaan.

haar tattoo
Bron

Het is eigenlijk hetzelfde als een gewoon plakplaatje voor op je lichaam, alleen dan voor in je haar. Je brengt ze aan met water en ze zijn ook weer makkelijk uit te wassen. Eerder was hair chalk natuurlijk een trend, maar dit was eigenlijk vooral geschikt voor lichter haar. Op donkerbruin haar was dit niet tot nauwelijks zichtbaar. Deze tattoo's zijn hier wel geschikt voor. Het valt zelfs meer op met donker haar.

Het is overigens niet handig de hair tattoo aan te brengen wanneer het erg hard waait of regent. Daar is hij niet tegen bestand. Het is het makkelijkste wanneer je enorm stijl haar hebt. Dan blijft hij ook het beste zitten. Je kunt natuurlijk wel de plek waarop je de tattoo wilt aanbrengen van tevoren stijlen. Wanneer je de tattoo aanbrengt, kun je het het beste ook even inspuiten met haarlak waardoor het nog even wat beter blijft zitten. Het is misschien leuk om eens te proberen maar je moet er wel rekening mee houden dat je er niet teveel aan komt. Niet met je handen door je haar of 10x opnieuw een staart maken.

tattoo
Bron

Hot or not?
Over alle trends zijn er verschillende meningen en heel veel dingen vind ik persoonlijk niet zo leuk of dat zou ik niet zo snel doen. Ik moet zeggen dat ik dit eigenlijk wel een heel leuke trend vind. Op de foto's vind ik het heel mooi staan en het is niet duur dus ik ga het zeker een keertje uitproberen. Leuk bijvoorbeeld voor de feestdagen! Het is denk ik handig om je haar van te voren leuk om te steken of te stijlen zodat je er niet meer aan hoeft te zitten wanneer je de tattoo aanbrengt.

Waar te koop?
Voor zover ik weet kun je de haar tattoo's nog niet in winkels in Nederland kopen. Wel zijn ze via eBay te vinden voor een heel leuk prijsje. Ze zijn al te koop voor bedragen tussen de €0,75 - €2,00 euro. Leuk om eens te proberen dus!

Wat vind jij van deze trend?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

A. - Vrijdag 20 november 2015 10:26
vind het er nog een beetje raar uit zien, maar ik denk dat het gewoon wennen is.
Livia - Vrijdag 20 november 2015 11:00
Ik vind dit erg mooi! Helaas heb ik krulhaar en ook nog eens in een lichte kleur. En volgens mij zou het er ook niet zo 'perfect' uitzien zoals bij de meid op de foto.... ♥ Maar het lijkt me wel wat!
miekio - Vrijdag 20 november 2015 15:42
Wauw wat tof, ik ga direct kijken dit is echt wat voor mij! Dankje voor delen
d - Vrijdag 20 november 2015 18:38
Ik vind het heel erg leuk, jammer dat het wel heel kwetsbaar is, maar voor speciale gelegenheden ed. wauw, mooi!
wendy1066 - Vrijdag 20 november 2015 19:06
ik vind t zelf niet zo wat
P. - Zaterdag 21 november 2015 15:25
Ik denk dat dit echt een 'eendagsvlieg' is..
Hanna - Zaterdag 21 november 2015 19:58
Mooi, een keer wat anders!
Zou zelf niet zoveel in doen maar subtiel 1 zo'n 'lijntje' (ofzo?).