7 manieren waardoor je haar sneller groeit

 

Bijna iedere vrouw heeft het wel een keer meegemaakt. Je denkt 'ik wil iets anders met mijn haar' en je knipt het af. Vaak zijn we dan een paar weken tevreden, maar daarna krijgen we spijt. Waar dat door komt weet ik niet, misschien dat we dan beseffen dat het lang gaat duren voordat het haar weer lang is, of misschien omdat het nieuwe er dan wel af is? In ieder geval heb ik hier 7 tips voor je als je je haar sneller wilt laten groeien.

haar
(Foto: andrelon.nl)

Tip 1
Föhn en stijl je haar maar heel af en toe. Veel meiden zijn bijna verslaafd aan de föhn of stijltang en laat dat nou net heel slecht zijn voor je haar. Je haar wordt heel heet en beschadigt hierdoor en dat is natuurlijk niet bevoorderlijk voor het groeien. Je haar wordt gezonder en groeit sneller als je het wat meer met rust laar.

Tip 2
Een hoofdmassage met warme olie is heel goed voor je haar. Het stimuleert de groei van je haar en is daarnaast ook nog eens heel erg lekker. Je hebt speciale oliën voor in je haar want als je olie voor je huid gebruik dan wordt je haar erg vet. Verwarm de olie tot deze lauw warm is en dan vragen of je vriendje/ beste vriendin/ moeder je hoofd ermee wil masseren.

Tip 3
Water drinken! Dit is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je haar. Water drinken zorgt er namelijk voor dat je haar sterker wordt en sterker haar groeit sneller. Het is hier natuurlijk wel belangrijk dat je niet meer water drinkt dan de adh.

Tip 4
Verzorgingsproducten zijn ook een belangrijke aanvulling. Niet alleen je haar wassen, maar een conditioner na het wassen en een maskertje 1 keer in de week doen wonderen. Ook hier geldt als je haar goed verzorgt is dan is het sterker en dan groeit het weer sneller. Zorg dus goed voor je haar en hoofdhuid.

haar
(Foto: gliss.schwarzkopf.nl)

Tip 5
Voedsel is ook erg belangrijk. De belangrijkste vitamine voor je haar is vitamine B. Als je lichaam te weinig vitamine B bevat dan ga je dat terugzien in je haar. Verder is Proteïne erg belangrijk voor je haar want daar wordt je haar dikker van. Yoghurt is heel belangrijk voor de aanmaak van vitamine B in je lichaam. Voor de aanmaak van zowel vitamine B als proteïne moet je regelmatig vlees, vis en eieren eten. 

Tip 6
Je haar kammen is de volgende tip. Als je in de ochtend en in de avond je haar kamt dan worden de haarzakjes gestimuleerd en daardoor gaat je haar sneller groeien. Het heeft geen zin om je haar de hele dag door te kammen, maar 2 keer per dag heeft wel degelijk effect. 

Tip 7
Eieren in je haar is de laatste tip. Het klinkt heel erg vies, maar het werkt echt! Het enige wat je moet doen is het eiwit scheiden van het eigeel en vervolgens het eiwit over je haar verdelen. Het eiwit zorgt ervoor dat je haar belangrijke vitamine terug krijgt en zorgt ervoor dat je haar sterker wordt. Spoel je haar na dit masker goed uit en was je haar goed. Niemand die zal weten dat je eieren in je haar hebt gehad.

Welke tip heb jij wel eens geprobeerd of ga je proberen? 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

GLM1993 - Woensdag 16 november 2011 14:02
Klinkt misschien heel vreemd: Bier in je haar!
Ik heb het zelf (nog) niet geprobeerd,
maar het schijnt echt goed voor je haar te zijn.
its meeee ♥ - Vrijdag 3 november 2017 19:22
cola is ook heel goed voor je haar alle vitaminen en voeding het word dan heel zacht en glanzend ik heb het zelf al 1 x gedaan het werkt echt ♥☺
Naomi - Zaterdag 23 december 2017 17:55
Moet de cola nog bruisendt zijn of niet
Anneke - Zondag 21 januari 2018 14:13
cola. is juist heel ongezond. zit veel suiker in. slecht voor het gebit. kan me niet voorstellen dat in cola veel vitaminen inzitten.
bananen eten. noten. vis. vooral vet. zoals zoute haring en gerookte makreel. omega 3. gewoon gezond eten dus. fruit, groente vlees. aardappelen. melk. Griekse yoghurt.
en veel water drinken. ook de zon speelt een belangrijke rol. vitamine D.
tadatje - Woensdag 16 november 2011 14:07
Haha, ik had serieus na heel lang twijfelen net (echt 5 minuten geleden) besloten om toch mijn haar maar weer kort te knippen... lees ik dit... :p
Meyke - Maandag 1 mei 2017 14:54
Nou tadatje, ik knip Mn haar van jongs af aan al kort tot onder Mn oren alleen nu knip ik alleen Mn puntjes, omdat ik lang haar wil! Als jij het wilt dan moet je het lekker doen. Ik wil het nu anders en als je het nog een keer doet denk dan nog beter na;) straks krijg je er nog spijt van (net zoals ik) want IK WIL HEEN KORT HAAR!!😞 Maar ja, nu is het wachten.

Sarah - Dinsdag 9 mei 2017 18:00
Huh maar je wilt je haar kort,maar je knipt de puntjes alleen omdat je lang haar wil? Haha ik snap het niet meer😂😘
Just me - Zondag 31 december 2017 01:34
Ik heb 25cm van mijn haar geknipt voor think pink.zelf ben ik wel blij met men haar tot aan men schouders het is rap gekamt en kan in een staart en in een dot alleen is vlechten wat lastiger. Dus als je dat wil moet je het zeker doen
gitaar - Woensdag 16 november 2011 17:33
ik wil heel graag lang haar.
Maar dat kost veel geduld en doorzettingsvermogen.
Mijn moeder roept vaak dat ik het beter
af kan knippen, maar deze keer doe ik mijn eigen zin.
dreadlock - Dinsdag 21 november 2017 21:03
zelfde probleem haha maar geef ook niet op
naomi - Woensdag 16 november 2011 17:33
hei

ik heb heel kort haar en ik ga het zeker uit proberen

!!!:)

xxxx
magikook? - Woensdag 16 november 2011 19:18
Ik heb lang haar.
Ik gebruik eigenlijk vooral tip1 (niet fhnen, stijlen). Alleen in de winter is dit moeilijker >.<
Verder was ik het om de dag en gebruik ik niet veel shampoo (een klodder ter grootte van een euromunt is genoeg!) En daarbij; alleen shampoo op je hoofdhuid, op je schedel. De rest is onnodig.
Daarbij drink ik ook veel water.
En veel vlechten/opsteken werkt ook. Niet altijd eenzelfde staart (want dan slijt je haar op die plekken eerder door, zeg maar). Ehm ja...
En ik borstel het 's avonds en 's ochtends.
En ik begin onderaan met borstelen. Was het niet te heet. Heb shampoo met weinig ingredinten (die van de ikea ^^)

En ik doe vast nog wel meer, maar dat weet ik niet meer.
deirdre - Woensdag 16 november 2011 20:02
Heel toevallig ben ik vanmiddag naar de kapper geweest om mijn haar in een lange bob te knippen.
Mijn haar was zo ontzettend dood door het slechte/niet eten dat het beste was gewoon om af te knippen.
Het was even slikken maar toch heel leuk geworden en zo krijg ik het allersnelst mijn bos met krullen terug !
Svossie - Woensdag 16 november 2011 20:13
frisse lucht en zon!!!
In de zomer als ik het bos in ga groeit het echt heel snel!!!
Dus snel een zomervakantie boeken!!!
JustMarr - Woensdag 16 november 2011 22:10
Een aanvulling bij tip 7, was je haar met niet te warm water, anders heb je allemaal geklutse eitjes in je haar.. :-S
Ik spreek uit eigen ervaring.. hihi
Shopaholic - Woensdag 16 november 2011 22:21
@JustMarr; LOL! ;)

Verder gebruik ik bijna alle tips wel volgens mij... dus kom maar op met die lange(re) lokken!
loveya - Zondag 25 maart 2012 16:51
mijn haren stylde ik elke dag. en het resultaat; gebroken, dood, slecht uitziend en lelijke haren! ik wil voor jullie allemaal zeggen; STYL HET ZO MIN MOGELIJK!! nu ben ik aan het 'afkicken' en ik heb het al 5,5 weken niet gestyld. en echtwaar, ik zie meteen verschil! 1 keer in de week gebruik ik een haarmasker. ik heb een grote pot gekocht van HairWonder, heeeerlijk! Ciao, x
crazy es - Dinsdag 24 april 2012 23:11
wat ik heel graag door wil geven is dat olijf olie heel goed is voor je haren, maak voller en dikker! ik heb het gedaan nu is de beurt aan jullie..

kusjes
(: - Woensdag 13 juni 2012 16:41
ik heb heel lang en dik haar en volgens mij is het belangrijkste gewoon heel gezond eten!
Milou - Vrijdag 27 juli 2012 18:43
Ik baalde vandaag zo erg ik heb mijn haar wel 20 cm korter en heel eerlijk het ziet er niet uit ..
en morgen heb ik een afspraak met een man , en dan zie ik er zo uit
hoe kan ik het in 1 dag iets langer laten groeien o helppppp.
Dvangell - Zaterdag 11 augustus 2012 23:41
Dames was je haar met koud water het zorgt er miss niet echt voor dat je haar sneller gaat groeien maar je haar schubben gaan dicht waardoor je haar ECHT gaat glanzen ;)
loelu - Zaterdag 25 augustus 2012 19:02
Ik heb niet zo lang haar en wil lang haar
die tijd heb ik gemerkt dat mijn haar niet goeit
mischien omdat ik altijd een staartje doet
maar ik mijn haar van beneden een klein beetje knippen en ik geen staartje meer doen
Winnie de pooh - Zondag 2 september 2012 12:19
Heej,
Ik ben juist terug van vakantie en het was daar elke dag echt 35 graden en je ziet echt duidelijk dat mijn haar kei hard gegroeid is dus de zon is echt fantastisch voor je haar!! Vanaf nu als de zon schijnt zal ik er altijd onder staan!

Groetjes
rodeo - Zaterdag 8 september 2012 22:38
2 bananen per dag eten en goed slapen, je haar gaat hier echt snel van groeien.
Eef - Maandag 24 september 2012 16:27
Ik had heel lange dikke bruine haren (stijl) maar ik was ze beu dus knipte ik ze op en verfde ik ze vaak (ik wouw blond worden) , maar toen was mijn haar zeer beschadigd, nu is het bij mijn schouders en heb ik extentios(clips) maar het is zee hatelijk als er wind is ofzo.. Plz hair grow !! ( verf/stijl je haar niet vaak!)
missieY - Donderdag 27 september 2012 08:36
weet je wat ook helpt marackech olie is een olie uit marokko heel goed spul!!!!!
beetje lauw warm maken en in je hoofdhuis masseren 2 a 3 dagen der in laten daarna uitspoelen met een goed verzorgd shampoo en conditioner een vlecht in je haar stimuleert ook de groei van je haren ik had vroeger elke dagn een vlecht en me haren ware kei dik lang en tot me kont ! uhmm verder zoals hier word gezegt eieren je ziet gelijk verschil eieren met olie knoflook honing mengen en in maseren daarna het liefst een dagje in laten trekken gewoon voor het slapen gaan doen en een handoek over je hoofd je ruikt er nix van en 1x in de week wassen!! verder nix aaan doen
Fleurtje - Zondag 30 september 2012 18:07
Ik wilde altijd graag lang haar hebben,
en toen mijn haar eenmaal lang was, had ik er meteen genoeg van ;p
Toen heb ik het afgeknipt tot net over mijn schouders,
maar daar heb ik natuurlijk alweer spijt van gekregen, dus nu laat ik het weer groeien, haha

de meeste tips gebruik ik al,
maar wat zeker ook goed werkt, is zon en warmte!
Juultjee' - Zaterdag 13 oktober 2012 20:34
ik fohn mn haar toch al bijna nooit.. en mn haar kammen doe ik sws al 4x perdag..
koalla - Maandag 15 oktober 2012 21:36
ik heb maar tot 20 centimeter over de schouders ik loop best wel achterop me vriendinnen die hebben het allemaal tot de kont (zou ik ook wel willen zo mooi)
heeft iemand tips.
ilse de leeuw - Donderdag 25 oktober 2012 16:00
stommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zeg
Judy - Donderdag 25 oktober 2012 20:57
Ik heb gekruld haar.. en die doe ik elke dag in een staart... alleen het lijkt alsof ze nooit groeien .. maar ik wil juist lang haar want dat is mooier. iemand tips? ps. ik heb ze tot mijn schouders.. ;p
Nadadad - Zondag 23 april 2017 21:08
Hey , ik heb precies hetzelfde probleem. Olijfolie en kokosnoot melk helpt voor in je haar maar verder heb k zelf ook geen tips hihii
fabienne - Zondag 28 oktober 2012 13:52
ik denk dat ik veel water ga drinken en zon haarmasker ga proberen en die olie maar dat met die eieren niet en dat kammen doe ik al 2 keer per dag
bedankt
Lindsey - Maandag 29 oktober 2012 20:22
ik stijl mijn haar niet zo heel erg vaak, maar wel af en toe maar ik vind het altijd mooier als het weer mooi stijl is want ik heb krullen en dat is soms wel iritant haha
dus ik vind deze tips wel heel goed dankjewel!!
ik kam mijn haar 2 keer per dag is dat goed??;p
PS: is ei ook goed voor je haar??
aQuarius - Dinsdag 30 oktober 2012 20:23
Geduld hebben is een must en een goede tip! Hoe vervelend dat is. Ik kan het weten mijn haar was gemillimeterd. Zonlicht werkt goed, maar ja tis nu herfst. Wat extra info over zonlicht: bevat vitamine D, dus dat veel tot je nemen. Goed en gezond eten. Fruit en groenten, water drinken. Zeker niet blonderen. Maakt je haar dood. Blonderen en permanent er in breekt je haar af. Plukken met haar kun je eruit trekken!! Olie en in masseren doet wonderen voor je haar. Bier is gezond voor je haar. Haar masker werkt goed, bevat vitamines voor je haar.
BoeitNiet - Vrijdag 2 november 2012 14:45
Ik ga deze tips zeker gebruiken x
maaltnietuitx - Zaterdag 3 november 2012 18:40
K ga het zeker allemaal een keertje gebruiken al zijn het de eieren, me mpeder vond het zelfs een.goed idee om dat te doen!

X
alicia - Maandag 5 november 2012 10:09
ik ga deze tips zekker gebruiken xx
Lysa - Dinsdag 6 november 2012 20:12
Die eieren werken echt ! Gek maar waar ! Ik doe dat nu 1 keer in de week en verder op de fiets nooit losse haren, gaat je haar van splijten !! E alleen naar de kapper gaanals je haar dood is of gespleten is ! :)

Xx
poekiej - Donderdag 8 november 2012 21:05
werkt dit echt?:$
Anouk - Woensdag 14 november 2012 22:17
ik heb haar tot iets over mijn schouders, maar ik wil al heel lang dat me haar lang is! ik heb van mezelf krullen maar als ik mijn haar stijl word het 5 cm langer dus stijl ik het best vaak, maar ik slik elke avond vitamine B pilletjes en ik ga zeker die tips uitproberen, hebben jullie nog meer tips???
Anou - Vrijdag 16 november 2012 20:42
Ik heb mijn haar vreselijk verpest. Vroeger verfde ik mijn haar altijd bruin, dat was heel mooi gewoon. Toen wilde ik blond.. ik had mijn haar meer als tien keer gebleekt, en het werd nog niet mooi. Het bleef oranje, dus na een paar maanden werd ik het zat en heb ik heb weer bruin geverft. Maar door het bleken zijn mijn punten heel snel dood, dus ik heb er heel veel af moetem knippen. Ik vind het zó jammer! Ik wil nu echt lang haar!
Dionne - Zondag 18 november 2012 21:50
Als je je haar wast op 25 graden en daarna uit spoelt op 10 tot 20 graden wordt je haar ook sterker
samanthax - Woensdag 21 november 2012 19:08
ik heb half lang haar, ongeveer tot het midden van me rug, mn haar is harstikke dood maar ik wil niet na de kapper! daarom drink ik veel water, eet ik bananen kam ik mn haar 2/3 perdag was ik mn haar om de dag en niet te heet, dit helpt echt !
vivian - Vrijdag 23 november 2012 16:07
Hey, ik ben net bij de kapper weg en heb er verschrikkelijk spijt van wamt ik had heel erg mooi lang stijl haar 20cm onder mijn schouders maar nu is er een stuk af en ik vkmd hrt niet mooi
amber - Vrijdag 23 november 2012 20:12
ik heb haar tot 5 cm over mijn schouder en het is krullend ik wil al sinds mijn 4e lang haar haar maar het word niet langer want als ik het laat groeien dan zien mijn puntjes er niet uit ik zal de tips zeker uitproberen .
xxx amber
iemand - Zondag 25 november 2012 18:31
als je je haar te vaak in een staart doet die te strak is kan het je haar afknellen gwn een losse vlecht of losse staart nier erg maar als je te vaak wat straks in heb knelt het af
Someone - Zondag 25 november 2012 19:06
Mijn haar is ongeveer 46 centimeter vanaf mn hoofdhuid en ik wil het tussen 60 en 80 centimeter hebben ik had het tot over mijn kont maar toen was ik het zat en toen heb ik het een tijdje zo gehad en nu wil ik het heel snel weer lang iemand goede tips?
Astrid - Woensdag 28 november 2012 21:31
Een andere tip is om je haar toch wel te knippen ook al wil je het liever niet. Ik heb lang haar en een keer in de 2 à 3 maanden knip ik het en dan iets meer dan de punten. Het voelt dan wel weer kort maar het groeit dan echt heel snel! (Althans zo gaat het nu al 1 jaar) Dus na 3 maanden is het weer langer. Zon is sowieso een goede tip. Ik ga ook die andere tips uitproberen omdat er vorige week toch een behoorlijk stuk af is. Gek hè dat er daarna meteen een spijtgevoel ontstaat :( Succes ermee!
Sanne - Zaterdag 1 december 2012 00:00
Ikben 14 en ga zo'n 2 á 3 keer per jaar braaf naar de kapper om zo'n 5 cm eraf te laten knippen. Ik wil vanaf dat ik klein ben een keertje haar tot op m'n kont hebben dus ga vanaf nu nooit meer naar de kapper. Ben benieuwd wat er dan ook met m'n haar gebeurd (dood gaan, gespleten punten etc)
Daarbij ga ik die eieren 1x in de maand doen, n edere dag vitamine B pilletjes. Kan alleen niet zonder stijltang en fohn, heb namelijk pluizig haar en krijg hoofdpijn als ik m'n haar niet fohn! (Door de nattigheid die koud word :))
Missie - Maandag 3 december 2012 17:36
Ik heb mn haar iets over mijn schouders, maar ik ga graag na de kapper want dat vind ik finn, hoe kan ik afkikkenom niet naar de kapper te gaan? En dat het veel sneller groeit? Please helpp
Quinty - Vrijdag 7 december 2012 17:05
Werkt dit wel?
sahra - Vrijdag 7 december 2012 21:23
ik had heel lang haar maar ik was bij de kapper en ik heb nu 4cm haar.
Ik ben erg ontvreden ik wil mijn lange haar, wat ik moet doen?

sahra - Vrijdag 7 december 2012 21:23
ik had heel lang haar maar ik was bij de kapper en ik heb nu 4cm haar.
Ik ben erg ontvreden ik wil mijn lange haar, wat ik moet doen?

Kosovare - Zondag 9 december 2012 15:36
nou dames ik heb gisteren een zelf gemaakte haar masker gemaakt.!
met banaan olijfolie en honing en een ei., ik heb ingewikkeld met dat doorzichtig folie, en een handdoek erover heen., ik heb een nacht over geslapen en vandaag goed uitgespoeld., ik merk dat me haar frisser en gezonder wordt wel fijn is dat. maar ik raad jullie aan gebruik geen stijl tang en ook geen krul of fohn , voor een feestje kan wel maar niet elke dag, ik deed het zelf ook ik had vroeger mooi en lang haar krullen dikke bos haar. en nu door het stijlen fohnen en verven ik was gewoon verslaafd . me haar ziet er gewoon niet meer uit , het is net een poedel en je haar punten na het douchen kun je ze zo afbreken echt ik meen het serieus :S ik heb echt zoveel spijt van., ik wil aan de ene kant knippen en aan de ene kant laten groeien .,ik heb een schaar gepakt en de punten gewoon geknipt ik was er helemaal klaar mee., en nu moet ik me me haar goed verzorgen en dankzij het zelf gemaakte haar masker heeft me wel beetje geholpen ., en Blonderen doe dat never nooit meer is ook heel slecht voor je haar doe liever highlights dan helemaal !!!., en ik natuurlijk ik gebruik nou ook capsules voor haar en nagels dus ik hoop echt dat het werkt !!!
cupiecake - Maandag 10 december 2012 13:55
Ik heb krullend haar en ik stijl het 1x per week... maar ik verzorg het voor de rest wel goed... het ziet er niet ongezond uit en het glanst wel heer erg... dus het maakt niet heel veel uit als je je haar regelmatig stylt
Tess - Dinsdag 11 december 2012 13:18
Ik wil al heel lang kort haar maar knip vaak het gegroeide eraf. ik ga sws het ei 1/2 keer in een maand proberen, top deze tips ! xo
Anoniempje - Woensdag 12 december 2012 16:40
Hoi ,
ik stijl mijn haar elke dag omdat k er anders niet uitzie , maar k verzorg het heel goed , na het wassen altijd een maskertje & conditioner altijd goed laten intrekken en ik heb ook zo een witte bus gevonden in de kapperszaak het heet osmo ; intennsive deep repair mask , dit is zo goed ben zo tevreden dit is voor sterk beschadig haar je doet het op droog haar en spoelt het uit je haar voelt zo fris en zo zacht aan ! & dan serums voor in je haar werken ook heel goed het maakt je haar zacht en verzorgt het & bovendien neem ik ook capsules , namelijk biergist ! mij haar is al een heel stuk gegroeid voor 5euro vind je het in de kruidvat of di , k ben er zo tevreden van ! hopelijk heb ik julie kunnen helpen ;)
sjaronne - Woensdag 12 december 2012 19:06
rozemarijn druppels in shampoo doen helpt ook! x succes (:
beau - Vrijdag 14 december 2012 19:29
als je thee zet gewoon normalen thee en het aflaat koelen en dan dat over je haar doet na dat je je haar hebt gewassen dan gaat je haar glanzen en het verzorgd goed zodat het snel gaat groeien. ik heb het net zelf gedaan en het werkt perfect ! suc6
sietje - Donderdag 20 december 2012 00:35
juist 2 bananen eten groeit j haar mega snel.. is wel slecht je kan er van aankomen maargoed... dan fitness je extra ;P

ik zelf had heel dof slecht haar, nu heb ik echt dik prachtig haar. Tip: ik laat me haar elke 3 maanden alleen de dooie puntjes ervan af knippen en elke keer wnr k me haar was dat s dat om de 2 a 3 dagen zet k een beetju olie in mn haar is heeeeel gezond.
en was je haar met lauw koud water ik begin met normaal warm en stap voor stap zet k m ietsje kouder zodat mn licham eraan wend andr ga je dood van de kou ;) maar daardoor glans je haar en voelt zacht aan.. CONDITIONER IS SLECHT VOORJE HAAR IK HEB DAT VAN MN KAPPER GEHOORD!!
Ikzelf gebruik nooit conditioner maar een aloe vera olie 2 druppel onder in mn haar..
Iris - Woensdag 26 december 2012 23:26
Ik steil mijn haar elke dag omdat het er anders niet uitziet, mijn haar is iets langer dan tot mn schouders en wil mijn haar zo graag lang hebben, ik ga zeker deze tips gebruiken en hoop dat het gaat werken xx
Mahtab - Zondag 30 december 2012 17:46
Ik heb het geprobeerd en het werkt echt als je je haar twee keer perdag kamt groeit je haar sneller
Shabnam - Zondag 30 december 2012 20:03
Het is echt waar als je je haar twee keer perdag kamt groei het wat sneller
Shkufe - Maandag 31 december 2012 11:39
Ik heb het geprobeerd het werkt echt als je eieren in je haar doet dan groeit het wat sneller
Hanneke - Dinsdag 1 januari 2013 17:08
Hee mensen,
Zelf heb ik al lang haar, als ik mijn hoofd naar achter doe, komt het tot mijn billen. Maar deze tips zijn niet alleen goed voor lang, maar ook voor gezond haar, en dat is natuurlijk ook belangrijk.
Ik heb ook nog een paar tips;
- Niet te snel of onvoorzichtig kammen/borstelen,
- Zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruiken, bijv. zelfgemaakte maskertjes met honing, banaan, kokosvet, olijfolie, avocado, yogurt, melk, bier, enz. gebruiken,
- Veel zon op je haar (en als je net als ik blond bent, kun je een beetje citroensap in je haar doen in de zon om het weer wat lichter te maken)
- Na het douchen je haar uitspoelen met koud water, daar gaat het van glanzen (en als je blond bent wordt je haar lichter van koude kamille thee),
- Je haar zo min mogelijk wassen.
Ik hoop dat mensen nog wat hebben aan deze tips.
xoxo h
linsjex - Dinsdag 1 januari 2013 22:54
mijn haar wil ik heel lang late groeie dat lukt egt met deze tips en tanxs hanneke ik was mijn haaar elke dag beter om de dag xoxoxo xx
linsjex
xLotte - Woensdag 2 januari 2013 18:23
Hoi hoi,

Ik had van mezelf best lang haar, had het laatst afgeknipt tot aan me schouders, en natuurlijk gelijk spijt! Ik draag nu extensions (clip in) van ongeveer 55 cm. Graag wil dat mijn eigen haar zo lang word, en ga deze tips zeker gebruiken!
Wat bij mij tot nu toe heel goed werkt, is shampoo alleen aanbrengen op je schedel, en een conditioner alleen bij de punten. Hier word je haar ook veel minder snel vet van!
Lienke-- - Vrijdag 4 januari 2013 19:00
ik had best wel lang haar ennu heb ik het tot me schouders geknipt. ik heb er suppeeerveel spijt van en doe alles om het weer te laten groeien. Ik heb henna erinzitten, kam het 1xperdag, en het zit of in een vlecht of staart. Ik gebruik Head & Shoulders voor shampoo en doe er ongeveer om de 2/3 dagen olie in. Heeft iemand tipss??? ik heb gehoord dat je knoflook erin kan doen, dat versnelt het haargroei tot wel 2 of 3 cm !!
Maar that's not enough. ik moet er meervan hebben . Weet iemand iets? Laat een berichtje achter xxxx
meisjexxx - Zaterdag 5 januari 2013 14:43
Je haar uitspoelen met koud water is goed voor glanzend haar
Verder wil ik maskertjes gaan gebruiken iemand tips voor welk merk?
Roos - Zaterdag 5 januari 2013 20:31
@Lienke: Om even op je shampoo terug te komen, Head en Shoulders shampoo is nou niet bepaald een shampoo die echt je haar goed ''verzorgd''
Dit soort shampoo's maken het haar schoon maar doen verder niets.

Het allerbeste voor je haar is shampoo van de kapper, ze zijn wat duurder, maar ze verzorgen je haar ook echt intensief! en omdat het heel geconcentreerd is en je er heel weinig van hoeft te gebruiken doe je in verhouding ook veel langer met zo'n fles.

Verder is het ook heel goed om een serum te gebruiken, bijvoorbeeld de olie van Biosilk, het ruikt heerlijk en je haar wordt er superzacht van. Je kan het dagelijks gebruiken.

Een haarmasker 1x per week doet ook wonderen. Doe ik zelf ook.
Tja, en verder zou ik zeggen, drink veel water, eet veen groentes en fruit, vitamines zijn heel belangrijk.

En het allerbelangrijkste: vermijdt de stijltang en Fohn zo veel mogelijk!!
Ze beschadigen je haar ontzettend waardoor het broos wordt en afbreekt!!

Lieve groetjes RoosOemayma - Zondag 6 januari 2013 15:45
Knoflook helpt echt! Knoflook in je hoofdhuid groeit wel sneller in de weken.
Nu is mijn haren 5 cm iets langer in de weken. En eieren helpt je haren sterker. Je moet je dode haren knippenanders groeit je haren iets wel terug. Dus knippen in maanden. Zorg wel voor je haren . Niet vaak stijlen he :)
Floor mooi - Zondag 6 januari 2013 18:16
Ik heb fking lang haar ik was me haar elke dag ik ben opvvakantie geweest drie weken en me haar is super lang geworden me haar is nu over me kont alleen het borstelen is heel irritant dus ik zou nie te lang haar doen je moet je haar dan elke dag met shampoo wassen en eet veel groeten. Vitamine B is goed voor je haar doeidoeixxx
Floor mooi - Zondag 6 januari 2013 18:16
Ik heb fking lang haar ik was me haar elke dag ik ben opvvakantie geweest drie weken en me haar is super lang geworden me haar is nu over me kont alleen het borstelen is heel irritant dus ik zou nie te lang haar doen je moet je haar dan elke dag met shampoo wassen en eet veel groeten. Vitamine B is goed voor je haar doeidoeixxx
ladylily - Zaterdag 12 januari 2013 22:35
ik had eerst haar tot aan m'n knieholtes, altijd een vlecht in.
toen ik naar de middelbare ging had ik het allemaal afgeknipt tot de onderkant van m'n rug. nu heb ik het afgeknipt tot halverwege mijn rug en zoo veel spijt!
ik mis mijn haar echt heel erg,
van dat lange haar is wel een flink deel gebruikt voor pruiken.
damn wat mis ik het!
ik wil mijn blonde lange haren terug!
Melani - Maandag 14 januari 2013 14:06
Ik had eerst ook super lang haar... tijdje geleden heb ik het geknipt en hebt er zo veel spijt van!

Ik ben nu inderdaad bezig veel water te drinken, veel vitamines te eten en me haar goed te verzorgen.
ik heb nog wel 1 tipje; zoiezo is het natuurlijk beter je haar nooit te fhonen, stylen, ect maar als je het een keertje toch doet, gebruik dan vooraf echt een goede Hitte Protect!
Saskia - Maandag 14 januari 2013 16:21
1.Bij de drogist kun je pilletjes kopen om je haargroei te stimuleren (hier zitten allemaal dingen in die je nodig hebt om je haar snel te laten groeien), maar je kunt ook Silicium kopen (haar, huid en nagelpillen: dit is goed omdat het calcium bevat waar je haar en nagels uit opgebouwd zijn).
2.Voor de rest kun je je bloedsomloop bij je hoofdhuid stimuleren door elke dag je hoofdhuid te masseren (dit kan met warme olie) of door je douchebeurt met een koude straal over je hoofdhuid te eindigen (je stimuleert niet alleen de bloedsomloop wat de haargroei bevordert, maar je haar gaat er ook mooi van glanzen doordat je haarschubben dichtgaan).
3. Eet gewoon gevarieerd, drink veel water en verzorg je haar goed. Ik gebruik zelf haar en hoofdhuid shampoo van Andrélon, die vind ik heel fijn, want hij ruikt echt superlekker! Shampoo hoef je alleen maar op je hoofdhuid en bij je haaraanzet op te brengen om te voorkomen dat je haar vet wordt. Doe dit zo min mogelijk, want door shampoo verwijder je de natuurlijke oliën die je hoofdhuid aanmaakt. Als je je haar wast, kun je het beste nog conditioner op je punten aanbrengen om te voorkomen dat ze breken of dat je dooie punten krijg (je kunt het beste een care & repair shampoo gebruiken hiervoor ;) )
4.Probeer jezelf 1x per week te verwennen met een lekker haarmasker, dit doet echt wonderen voor je haar (ik gebruik Andrélon haar en hoofdhuid, die hoef je maar 3 minuten in te laten trekken, en je krijgt een superresultaat: je haar wordt superzacht en niet vet!)!
Meisjewillanghaar - Dinsdag 15 januari 2013 16:06
@oemayma maar wat moet je dan met die knoflook doen..? Een knoflook masker of gwn eten? Hihii alvast bedankt =)
Meisjewillanghaar - Dinsdag 15 januari 2013 16:10
Heeey meiden,

Ik heb zelf pijpenkrullen dus hebben deze tips dan wel zin ? als mijn haar namelijk groeit valt dat niet op vanwege de krullen...=( x x x
verena - Woensdag 16 januari 2013 12:16
mijn haar is heel kort en het was best wel lang :(
heb er heel veel spijt van dat ik het kort heb laten knippen.
nu maar deze tips gebruiken en me haar goed verzorgen.
en wachten tot ik weer lang haar heb .

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Helpme - Vrijdag 18 januari 2013 21:55
Ik had eerst heel lang haar, toen heeft de kapper het er heel ver opafgeknipt terwijl ik alleen puntjes wou ( ik had het heel kort het in nauwelijks in een knot, ik moest huilen :$ ) ..nu wil ik weer naar de kapper maar naar een andere..maar nu ben ik bang dat het weer veel korter wordt terwijl het er net weer een beetje aan is gegroeid..dus nu ? Ik ben bang, wat moet ik tegen de kapper zeggen ? Dan kom je zo wanhopig over.
Helpme - Vrijdag 18 januari 2013 22:09
Ik zou mijn haar best wel willen doneren, maar ik heb al niet zulk lang haar ( vorige bericht ) dus ik ben bang dat ik spijt krijg..maar dan moet ik het wel heel lang hebben.. Heeft iemand wel eens haar gedoneerd en hoe moet dat dan ? En hoe werkt het ? Wel/niet doen ? Alvast bedankt ;) ik ga denk ik wel wat tips gebruiken
sarah - Maandag 22 oktober 2018 21:42
awel ik ben naar de kaper geweest in amerika en pist naar huis gegaan ik was gekwets ik was aan het huilen,ik ga nooit meer naar een kaper ik wil mijn haar tot aan mijn billen en ik ben geen 20j meer want hoe ouder ge word hoe trager dat de groei.Je zie zelf kinderen met lange lokken en ik kan dat nooit hebben ik ben daar pist op gewoon ik ben jarloes op hun plus.De kapers doen alltijd zijn eigen gusting,je vraagt een puntje,en die kappers luisteren niet naar u,die denken gewoon hoe gei moet uitzien alltijd da vettig kort kapsels ik vin da persoonlijk afgrijselijk mijn mening dus ni kwaad worden AUB plus mijn haren waren super gezond en zei knipt gewoon groote stukken af terwel dat mijn haar gezond was en daar ben ik erg pist op ik knip mijn putjes zelf en ik was mijn haar 1xper week borstel 2x per dag eet veel groenten fruit en vis aardappelen noem maar op alles wat gezond is dan nog ik stijl mijn haar nooit pure tijd verkwisting en haar kleuren doe ik maar zelden alltijd zwart dus en ik ga overschakelen tot bio shampoos en conditioners en ik maak mijn eigen haarmasker zelf 1x per week met een hele ei me banaan of advocado met honing en yogurt zelf koriander is zelf goe voor u haar en aloe vera brandnetels look uien rijstwater en er zen zo veel bio producten da ik afentoe afwisselt'en ja zelf al de olien da ik in huis heb doe ik ook olijfolie cocosolie en argiede olie te veel om op te noemen en ik word presies nog alltijd gestraft mijn haar is nog wel mooi lang maar da groeit enorm traag ge zie 5weken chek ik mijn haar en nog alltijd 65centimenters lang ik snap da ni en ik drink ook nog is veel water presies ik verdien geen lang haar presies alles pakken zun af van mij ik had tot over mijn heupen allemaal kwijt door 1stum knip beurt nooit ga ik nog naar een kaper en ik bespaar is geld ook nog is
Anne k - Woensdag 23 januari 2013 23:54
hey ik heb best lang haar (tot het midden van mijn rug) en wat ik altijd doe is gewoon goede kwaliteit shampoo/conditioner/maskers en olie voor mijn haar gebruiken. het is een investering (350 ml shampoo van CHI is 15 euro, conditioner ook ongeveer 15) maar het echt waard!

en nog een tip, ga 1 x in de 6/7 weken (als het kan) naar de kapper om de dode puntjes af te knippen. als je gespleten haarpunten hebt breken ze af en zo wordt je haar niet langer, zelfs als het wel groeit!

tip van mijn kapster: het is goed om bv 2 verschillende soorten shampoos van verschillende merken af te wisselen, dit om te voorkomen dat je haar 'went' aan de shampoo.

hopelijk hebben jullie wat aan deze tips!

p.s. de shampoos die ik net hem genoemd zijn misschien een beetje aan de prijs, maar een goede wat goedkopere shampoo met zo min mogelijk chemische ingrediënten is ook goed ;)
katie - Donderdag 24 januari 2013 11:18
Ik heb heel dik haar, het krult super erg en het is heel erg dood aan de onderkant , door het teveel te stylen en ik had ooit me haar gebleekt, ik had vroeger haar tot net boven me kont en wat ik altijd deed was, 1. Goed doorkammen, 2. Je haar vlechten, (kijk maar naar waves die vrouwen krijgen sneller lang haar,) 3. Goed je haar wassen en goed eten. En natuurlijk nooit stylen en fohnen, als je styl haar wilt, gebruik dan een speciale mouse of shapo dat je haar styler maakt, maar het verwarmen van je haar is echt slecht, pas op verf nooit je haar zelf laat het door een kapper doen want mijn vriendin loopt nu met super erg dood haar, ze draagt nu extentions of een pruik, omdat het gewoon niet mooi staat bij der. Maar vlechten werkt echt goed! Dus probeer het is een maandje, kijk tot hoever je haar is , en kijkaan het eind van de maand het uitslag!
babette van dijken - Maandag 28 januari 2013 20:44
ik wil mijn haar haar er af maar durf het niet.......
sarah - Maandag 22 oktober 2018 21:49
je gaat daar spijt van hebben als ge dat doet u hart breekt daar van niet doen'je kunt zo veel doen met u haar waarom afknippen.als je een kort kapsel he ge loopt altijd met de zelvde kapsel rond niet mooi da word rap afgezaagt kijk naar mij ik heb lang haar tot over mijn rug lengte dat normaal gezien aan mijn heupen komt
Kelly - Dinsdag 29 januari 2013 13:47
Ik drink al heel erg veel water en thee enzo, maar ik ga wel proberen om eieren in mijn haar te doen. Verder gebruik ik de Alpecin Cafeïnne Shampoo. want ik heb heel dun haar, en voel nu na 4 keer wassen wel een klein verschil: mijn haar begint dikker te voelen.
Valerie - Woensdag 30 januari 2013 21:31
Verder had ik graag nog de tips meegegeven om zo min mogelijk haar producten met alcohol te gebruiken o.a. haarlak. Deze drogen het haar ernstig uit en zal zo uiteindelijk sneller afbreken. Lees dus altijd goed de verpakking voor dat je iets op je haar smeert!
Wanneer je toch je haar fonht of stijlt zou ik een hitte bescherming in je haar aanraden. Ik doe dit ook altijd en ik merk wel verschil.
Misschien is het een beetje overdreven maar de zon is enorm goed voor je haar te laten groeien maar droogt het ook enorm snel uit. Dus wanneer je lang onder de hitte van de zon zit raad ik je ook aan een hitte bescherming te gebruiken. Deze haal je o.a. in het kruidvat. Ook hoeft je stijltang niet altijd op 220 graden staan 170 graden werkt even goed!
Oemayma - Zaterdag 2 februari 2013 11:06
@Meisjewillanghaar. Nee, hoofdmasker. Hihi
Loari - Zaterdag 2 februari 2013 11:17
Vlechten is wel goed voor je. En ik heb dikke en krullen haar. Maar als ik eieren op mijn haar doe, dan spoel ik t uit. Maar mijn haar voelt niet zacht enz. Dus doe ik niet meer eieren op mijn haar. Marokkaans shampoo is heeel erg goedd ! Het ruikt echt lekker en zorgt dat je haar glad wordt.
En ik kam wel vaak elke dag en zorgt dat mijn haar niet rommel wordt. En ik heb zelf gisteren stukje dode haartjes geknipt. Het ging prima en als je dode haartjes niet knipt. Dan groeit je haar niet mooi en glans. Ik vertrouw de kapper niet.. Als ik die |__| zo willen knippen. Maar de kapper knipt gewoon |_____|

Ps.@Oemayma heeft wel gelijk over knoflook.

Paula - Zaterdag 2 februari 2013 19:24
Ik heb het vandaag in een punt geknipt, maar het is echt heel kort.
Ik ga het zeker proberen
Paula - Zaterdag 2 februari 2013 19:24
Ik heb het vandaag in een punt geknipt, maar het is echt heel kort.
Ik ga het zeker proberen
Jan - Zaterdag 2 februari 2013 23:24
Weet je wat ook goed helpt? Poep in je haar smeren. Doe het zelf om de dag en ik merk echt dat er veel meer volume in mijn haar zit. Het klinkt vast heel vies voor de meeste mensen, maar dat is het echt niet hoor. Daarna weer gewoon goed uitwassen met bioglogisch gekruide zeep. Is te koop bij de Zara, afdeling haarverzorging.

PS: Uitwerpselen van varkens werkt nog beter. Deze eten namelijk alles wat los en vast zit. Dan zal er vast wel íets goeds bij zitten voor je haar, niet dan?
inneke - Zondag 3 februari 2013 19:20
ik had ontzettent lang haar maar me ma zij van knip is niet alleen je punten maar een stuk de af heb ik dat gedaan en nu so verdomt veel spijt:'(
Alba - Dinsdag 5 februari 2013 21:50
Spoel je haar na het douchen af met azijn helpt de haar dik worden en helpt egt spoel het niet meer af laat het natuurlijk drogen en je zult na 1 maand dik verschil zien :)
Julllyyy - Donderdag 7 februari 2013 17:28
Wat ook helpt, een vlecht in je haar doen voordat je gaat slapen. Zo breekt je haar minder snel af door al dat gedraai terwijl je slaapt. Tevens zit een vlecht ook niet te strak net als een staart! (Tenzij je 'm wel strak maakt maar hij moet dus niet te strak). Zelf had ik lang, dik en donkerbruin haar. Toen ben ik gaan stylen, verven, knippen en stylen en stylen. Heel veel spijt. Na 3 jaar ben ik er nog steeds mee bezig om weer een dikkere bos haar te krijgen. Het lukt me nu aardig goed. Het groeit weer en het wordt dikker en glanzender. Ik gebruik Shampoo en Conditioner van Wella, ook een haarmasker 1x per week van Wella. Kun je bij de kapper kopen. Je doet er heel lang mee met alles! Ik gebruik deze producten 1x per week en ik probeer m'n haar zo min mogelijk te wassen. Als het nodig is een klein beetje met Andrelon ofzo. Verder 1x per week alle luxe Wella producten!! xxx
Kelly47 - Zaterdag 9 februari 2013 20:18
Je haar met bier wassen heb ik ook een aantal keren gedaan en daardoor ging m'n haar echt super erg glanzen. Het was heel glad, zacht en 't voelde ook sterker aan. Zeker een aanrader! Oja, en azijn!

PS: t stinkt wel enorm als je niet van bier geur houdt -_-

Wat ik overigens ook heb gehoord, wat ik zelf apart vond en ook nog steeds niet durf te doen, is je haar wassen met Dreft. Ja ja, DREFT xD
Ben benieuwd of iemand daar ervaring mee heeft....
sappie500 - Zondag 10 februari 2013 10:49
Ik heb kort haar net over mn schouders enik wilde het langer laten groeien op advies van mijn kapper heb ik kleine knotjes in mn haar gedaan want van het draaien in je bed gaan die knotjes bewegen en dat stimuleert de haarzakjesdie je haar sneller laten groeien
Ps
Ik ga de ei en de haarmasker wel proberen owjah vlecht in je haar (ookal heb ik kort haar!)
Mieke - Dinsdag 12 februari 2013 15:40
Nou! Ik ben nu tip 7 aan het uitvoeren :p
Ik - Dinsdag 12 februari 2013 20:23
Ik heb net met die eieren gedaan.. gosh het stinkt wel.
Heeft iemand een link waar je goede olie kan kopen??
Een mens - Dinsdag 12 februari 2013 20:54
^^Jan

Ben je echt zeker dat dat gaat werken?
Ik zal het nooit doen in ieder geval .
Dieeeblondje - Donderdag 14 februari 2013 13:34
Ik heb haar tot net over me schouders! Ik stijl het elke dag omdat ik echt lelijk haar heb , van dat schapen haar . Maar ik verzorg het wel goed niet te vaak douchen etc Ik ga het 2x per dag kammen en jullie tips proberen Bedankt :) !
Myrthe - Vrijdag 15 februari 2013 22:41
Sinds ik weer gezonder eet heb ik mn krullen terug, is het dikker en groeit het sneller!!! Toen mijn haar heel erg uitviel heb ik mezelf beloofd nooit meer mn haar te stylen! Lukt helaas niet ik style het elke dag -.- gister heb ik stukje van mn haar geknipt ziet er weer mooier en gezonder uit
Kusje xx - Zondag 17 februari 2013 12:06
Meiden wat Jan^^ Zegt over je haar met poep wassen
Is helemaal nietwaar! (denk ik) Het is gewoon voor dat jullie dat zoude doen. Voor jullie echt uitelachen of voor schut zouden staan & Bah da stinkt waarschijnlijk dus doe dat nooit er zijn genoeg tips Ik zoek veel tips op over 'hoe krijg je snel langer haar' En heb het nog nooit zien staan Bananen, Water drinken ,zon, Heb ik al heel veel zien staan Op andere sites ook! En ook van dat stylen dat dat slecht is , enzovoort... Ik heb zelf haar tot iets onder men schouders krullen en bruin/zwart Het moet lang worden, Dat hoort bij een meisje (: xxx
sabine - Maandag 18 februari 2013 14:13
Gebruik shampoo elvie je hebt een rooie fles en witte het beschermd je haar
yOu - Maandag 18 februari 2013 16:18
Ik heb zelfs FAST shampoo en conditioner gebruikt.
Het was een middel om je haren sneller te laten groeien.


Verspild geld dus.. heeft niks geholpen.
Ik denk dat vitamine pillen het beste werken
Sule - Maandag 18 februari 2013 20:55
goei tips maar nog iets dames als je je haren knipt dan groeit het niet want dode puntjes zijn onder en dat heeft niks te maken met je haar want je haar groeit boven en niet beneden
Lesley - Woensdag 20 februari 2013 20:25
Je haar nat maken en lavendelolie er in doen dan je haar in folie en een handdoek wikkelen en even warm fohnen maar niet te warm. Wanneer je het haar verwarmd verloopt de reactie sneller. En trekt de olie beter in je haar. Het beste is om de lavendelolie ongeveer 5uur te laten zitten. Daarna je haren goed wassen. je haar ruikt lekker en is gezond! En natuurlijk ongeveer elke 2maanden even puntjes laten knippen :)
lala - Vrijdag 22 februari 2013 16:43
ik heb haar tot over me borsten maar vind het aan de onderkant nog te dun.. wil niet naar de kapper en knip zelf gwn de gespleten puntjes eruit.. hoop dat t met deze tips nog sneller gaat groeien!
zelf zou ik aanraden een biologische schampoo te gebruiken! veel minder hardnekkig.. en het 1 a 2 keer per week te wassen! +vitamine B.
verder had ik super veel aan de tips:)
cupcakelovex - Maandag 25 februari 2013 18:29
ik ga ook peroberen ps leuke tipss
helenlovehorse - Dinsdag 26 februari 2013 18:01
Ik heb nu net haar tot mijn schouders, misschien net iets langer maar dan gaan mijn punten helemaal naar buiten staan... Ik wil zi graag lang haar!
Wendyx - Woensdag 27 februari 2013 18:23
Knippen heeft niet altijd nut
Haar groeit vanaf de bovenkant
Niet vanaf de onderkant
Blonderen heeft ook niet veel met het groeien te maken
Als je het goed laat doen en de goede shampoos
Gebruikt :)
Eieren helpt!
Marokkaaantjjjeee - Woensdag 27 februari 2013 22:46
Het werkt!!!!

ik had eerst lang haar entoen had ik het geknitp tot aan me schouders ik had supeeerveel spijt en kon wel elke dag huilen. En sinds die dag heb ik er alles aan gedaan om het te laten groeien en het werkt!! het is een stuk langer geworden en kan het nu los doen. Hieronder staan de beste tips die er echt voor zorgen dat je haar sneller groeit. (Resultaat kan je al binnen 1 maand zien )

- Henna doen
- Knoflook in je haar
- Arganolie gebruiken
- Olie mixen met kruidnagel en dat in een flesje doen en als olie gebruiken.
- Niet styleren of krullen ! Hier breken je haarpunten af en wordt je kaal!
- Geen onnatuurlijke producten gebruiken zoals: Andrelon, Haarspray, Mousse.
- Niet je haar in een knot dragen, maar in een staart of vlecht.
Vanessa - Zaterdag 2 maart 2013 21:36
Heeex,
Is het echt waar dat je haar groeit van de zon ,?
Ciao! X
Iemand O_o - Maandag 4 maart 2013 19:47
Is dat echt van dat ik ga het uit proberen. Maar mijn moeder wordt vast boos. Hahaha

Chill ik ga het uit proberen What f*ck
Natasja - Dinsdag 5 maart 2013 19:08
Heeey,

Mijn haar valt met over mn schouders heen en ik wil graag echt lang en stevig haar,
Ik eet al gezond, drink genoeg water, kam meer dan 2x per dag mijn haar en ik stijl het haast niet. Maar mijn haar is nog steeds dun en kort. Iemand tipss???

xx
lotte - Woensdag 6 maart 2013 16:47
marokkaanse arganolie is de shit
lieks - Woensdag 6 maart 2013 23:38
ik ben heel veel maskers aan het proberen en veel tips gezocht en wat ik ook vaak tegen kom is masker van 2 a 3 eetlepels amandelolie (ligt aan de lengte van je haar) met 15 druppels pepermuntolie waarschuwing: als je niet van tandpasta geur of kauwgom geur houd niet doen!! de pepermuntgeur overheerst namelijk heel erg..
de bedoeling is ook dat je dat een nachtje laat intrekken en daarna gewoon je haar wassen.
wat ik ook vaak zit terugkomen is maskertjes met avocado, als je beschadigd haar hebt blijkt dit heel goed te zijn..
zit nu met een masker in mijn haar van banaan, amandelolie, olijfolie, ei en honing.. eens kijken wat dat voor effect heeft

p.s. vitamine b werken echt!! slik dagelijks vitamine b van davitamon (complex b forte staat op het doosje) met mijn haar merk ik nog niks want dat is heeeel kort (2 cm aan de zijkant) maar mijn nagels voelen al sterker aan
MissMokum - Vrijdag 8 maart 2013 03:57
Ik hoop echt dat t werkt al die tips
de laatste anderhalf jaar ben ik er zo erg mee bezig
de onderkant van mijn haar is wel tot mijn schouders maar de rest nog niet!!!
ik hou niet van kort haar :(
ik heb het de laatste 10 jaar geverfd en zou niet weten wat me echte haarkleur is
het is ook stuk aan de onderkant maar ik wil het gewoon niet meer knippen
en als ik het moet knippen gaat er al weer 10 cm vanaf omdat dat stuk is

sjeetje voel me er zo kut over...
ben ook echt verslaafd om mijn haar te kleuren
ik verf het 18 keer per jaar ongeveer van bruin na blond
zo lastig
en in 2011 is het afgebroken!!

MEIDEN 1 goeie tip...
als je je haar heb geverfd laat het uitgroeien want verf over verf over verf is
heel erg ...
daardoor krijg je ook nooit de kleur die je wilt hebben

wens me succes!

Marieke - Zaterdag 9 maart 2013 13:15
Maak een olie behandeling met :

Amla olie
Cocosolie
Olijfolie
Druivenpitolie
Castorolie
Jasmijn olie
Lijnzaadolie
Marit - Zondag 10 maart 2013 18:00
Fohnen op de koude stand is toch niet zo erg??
Kelly. - Woensdag 13 maart 2013 17:39
M'n haar is niet kort, maar ook niet echt lang, ik ga dit zeker proberen! Bedankt!!
kate - Donderdag 14 maart 2013 21:43
Hoi , mijn haar is nu afgeknipt tot me schouders :/ baal ervan , ik ga deze tips zeker gebruiken. Ik las net toevallig dat andrelon geen goede shampoo is, dat wist ik niet, maar heb nog wel een shampoo van kruidvat huismerk, is dat wel goed ? xx
Degasge - Zondag 17 maart 2013 19:22
Er word wel gezegd van je haar om de dag wassen dat het goed voor je haar is,
Maar ik was het wel elke dag want anders heb ik last van vet haar.
Heeft iemand misschien iets wat helpt tegen vet haar,
Want shampoo speciaal voor vet haar helpt bij mij niet.

Greeetz
MENSJUHH - Maandag 18 maart 2013 20:05
hoef geen zorgen te maken mijn haar groet facking snel en ik geef je jullie paar tips meiden en mijn haar is tot mijn heupen ben 10 hier de tips

slaap met een vlecht of los haar
shampoo geen andrelon onzin wat ze alemaal zeggen
geen creme doen geen spree voor je haar je haar kunnen ziek worden
en veel water drinken en eet veel bannaa die pillen zijn niet nodig veel buit spelen in de zomer en chillen in de zomer:)
en los haar doen dan kan je haar stuk groeien
Meisjemetkorthaar - Dinsdag 19 maart 2013 14:41
Ik had een bob vanaf ongv. 1cm boven mijn schouders. Maar ik heb toch besloten dat ik lang haar wil. Ik heb nog nooit langen haren gehad. Mijn haren zijn nu tot op mijn schouders. Maar hoelang duurt het ongeveer tot dat je haar 10cm is gegroeit? Xoxo hopeloos meisje
12- Teske -12 - Donderdag 21 maart 2013 19:02
i heeb haar tot me oren!!!! me zus heeft in de nagt stikem me har geknipt !1 wat gemen he.! enu?!1 ik Moet tips hebenn !!
Canxxlove - Zondag 24 maart 2013 16:11
Ik ga deze tips zeker uitproberen !

Xo
meisje - Zondag 24 maart 2013 19:02
ik had lang haar maar ik wou naar de kapper om me dooie punten eraf te knippen wat doen ze ze knippen het net 4 cm onder me schouders af ik was die dag echt pist maar ik heb het idee dat me haar bijna niet groeit ik doe 1 x per week olijf olie in me haar en ook een haar masker ik stijl of föhn het nooit meestal heb ik me haar gewoon los wat kan ik er nog meer aan doen??? help please
Girl - Zondag 24 maart 2013 20:58
Ik wil heel graag langer haar hebben en daarom heb ik ook deze tips opgezocht. Ik ga het echt proberen
Girl - Zondag 24 maart 2013 20:58
Ik wil heel graag langer haar hebben en daarom heb ik ook deze tips opgezocht. Ik ga het echt proberen
lolletjr - Dinsdag 26 maart 2013 22:09
Help bij mij lukt het niet het wil maar nirt groeien hebben jullie denk je nog tips

julie - Donderdag 28 maart 2013 09:48
en als ge luizen hebt lukt da dan ook ?
julie - Donderdag 28 maart 2013 09:48
en als ge luizen hebt lukt da dan ook ?
lalala - Donderdag 28 maart 2013 14:58
hebben jullie ook tips waardoor mijn haar dikker wordt?
ik heb namelijk heel dun haar en het ziet er ook niet uit HEELLPPP!!!
ghazel - Donderdag 28 maart 2013 16:12
sure

wat je nou zegt klopt totaal niet et klopt wel dat ze van boven groeien maar doordat je dood haar hebt valt er steeds stukke af en dan heeft het geen zin dat je haren groeien khoop dat je er wat aan hebt
Rabia - Donderdag 28 maart 2013 20:43
İk heb een schuine pony, dus moet steeds stylen en fohnen. Anders zit me haar niet uit. Tips voor?
Dode haarpunt - Maandag 1 april 2013 13:53
Ja, helaas heb ik mijn haar ook aardig kort na een foutje van de kapper. Al 1 jaar ben ik aan het wachten tot mijn haar over mijn borst is gegroeit. Maar helaas gaat dat niet zo snel. Misschien zou dat wel kunnen komen doordat ik altijd een staart in heb.. Maar als ik dat niet zou hebben zou het echt een ravage zijn. Ik heb trouwens gehoord dat zoethout thee ook heel goed voor je haar is.. Maar dit zorgt wel voor een hoge bloed druk. Verder ga ik mijn haar eens goed verzorgen en heb ik al zin in mijn vakantie naar de zon!
Estelle - Dinsdag 2 april 2013 23:10
Sinds een jaar ben ik mijn haar gaan stijlen op het begin vond ik het veel mooier maar na een half jaar begon mijn haar af te breken en eer gister heb ik er een heel stuk af moeten halen. Dus ik raad iedereen aan om je haar gewoon nooit te stijlen! Ik gebruik nu elke week een masker en ik ga deze tips ook gebruiken. Nu hopen dat het snel weer aan groeit en de stijltang gaat in de prullenbak..
Bianca - Donderdag 4 april 2013 07:45
Ook je haar niet te vaak met antiroos wassen, mijn kapster zei dat hier kleine vezels inztten die je haar beschadigen.
Femke - Donderdag 4 april 2013 18:25
Vorige zomer heb ik mijn haar gedoneerd aan stichting haarwensen,
Nu ben ik ze weer aan het laten groeien zodat ik ze nog eens kan doneren, iedereen zegt dat mijn haar echt snel groeit, maar ik zou niet weten waardoor dat komt.
lalala - Vrijdag 5 april 2013 16:25
je moet niet te vaak een staart in doen ! dan beschadigt je haar alleen op de plek waar het elastiekje zit !
moon - Zondag 7 april 2013 11:47
Ik slik 3x per dag 3 biergist tabletten, die bevatten vitamine B En dat stimuleert de haargroei, kun je gewoon bij de kruidvat kopen, ongeveer 4euro voor een pot met 470 tabletten en op t potje staat ook voor mooiere huid, haar en nagels ! Verder doe ik eens in de week een hoofdmassage met olijfolie en rozemarijn, eet heel gezond en drink 6glazen water per dag. Mn haar glanst meer, is wel degelijk een stuk gegroeid, is dikker en ziet er super gezond uit!
lol-brol - Zondag 7 april 2013 16:53
Ik en een vriendin zijn samen naar de kapper gegaan en hebben ons haar op de zelfde lengte laten knippen. juist op de schouders. Vanaf die dag hadden we een wedden schap gesloten, om het eerst ons haar tot 30 cm onder de schouders te krijgen. ik ben heel veel water gaan drinken en ik masseer misschien 1 keer per week mijn hoofdhuid. zelf was ik mijn haar met lauw water en tjah in de zon lopen? het is België waar ik woon? daar schrijnt de zon amper of toch niet genoeg voor je haar te laten groeien. na een zomer vakantie merkte ik wel dat het gegroeid was. bon, ik ben echt verslaafd geraakt aan de stijltang omdat ik super dik haar heb en het er anders eigenlik niet uit ziet. maar nu besef ik dat mijn punten echt gespleten zijn. maak haar maskers ik ben wel gewonnen met de weddenschap dus:

* veel water drinken
* masseer je hoofdhuid
* als het lukt, loop in de zon
* stijl je haar niet of echt heel weinig
* maskers van olie, eieren, banaan, honing allemaal super voor je huid,...

ik hoop dat het werkt !!

Jade - Zondag 7 april 2013 20:57
ik heb januari 2012 mijn 25 cm van mn haar laten knippen (tot 5 cm onder mijn oren) (later had ik hier heel erge spijt van...)
ik was mijn haar om de dag en gebruik altijd shampoo + conditioner (wassen met lauw water en als ik klaar bent koud water over mn haar)
Na bijna 15 maanden is mijn haar >20 cm gegroeid (ben een stuk of 6x naar de kapper geweest in die tijd dus mijn haar is eigenlijk al 40 cm gegroeid!!)
Conditioner en wassen met lauw water en naspoelen met koud water werkt ech!!
verder borstel ik minstens 2x per dag mijn haar en fohn/stijl mijn haar maximaal 2x per maand.
de rest van de tips gebruik ik niet.

veel succes met je haar te laten groeien!!
Lotte - Maandag 8 april 2013 17:30
Ik heb zoveel spijt dat ik mn haar heb afgeknipt ! Ik probeer het nu te laten groeien, maar dat gaat niet super goed.. Ik heb heel erg dik pluizig krullend haar, dus stijl ik het regelmatig, ook was ik mijn haar om de dag.. Sinds een maand doe ik 1x per week dat ei erin & stijl ik het niet meer en het werkt supergoedd ! Dankjewel voor de tip xoxo
Missy - Woensdag 10 april 2013 14:35
Bananen eten helpt echt! Ik zag gelijk verschil!
Amandelolie en Knoflook..

Wat ook erg goed help tegen droog en afbreekbaar haar is amandelolie wat je bij de Albert Heijn kunt kopen voor ongeveer 3 euro.

Wat ik meestal een keer in de 2 weken doe is 2 teentjes knoflook fijnsnijden, in een pan met amandelolie, dit 2 minuten laten koken. Daarna in je haar masseren!
Resultaat: dik glanzend haar met volume! (en je haar groeit sneller door de knoflook)
(wie mooi wilt zijn moet pijn lijden door de stank)

Voor de mensen die niet tegen de (knoflook) geur kunnen omdat het ECHT mega stinkt, je kan ook geen knoflook doen en alleen amandelolie. Wat zo fijn is aan dit masker is dat je het gelijk af kan wassen en de geur is GONE..

amandelolie gebruiken de chinezen voor hun haar...


voor de rest bananen eten :)
Missie - Zondag 14 april 2013 11:11
ik heb me haren permanent gekruld en vantevoren stylde ik ze elke dag met 220 graden ik verfde ze 1 keer in de maand me haar was gewoon echt super dood toen heb ik het af laten knippen bij de kapper had eerst onderaan me rug en bij de kapper af laten knippen tot me oren vond het zo erg!! het was weer doorgegroeit tot me schouders en wat doe ik met me domme kop verf ik me haren weer... en ik verlies nu echt super veel haar ik kan het er gewoon uitrekke het wordt nu gelukkig weer wat minder maar style permanent krul en verf je haren nooit!! je krijgt de mooiste haren door er gewoon niks aan te doen en ze te laten hoe ze zijn.. natuurlijk wel borstelen maar dat spreekt voor zich
Lisa - Maandag 15 april 2013 18:17
Heeii, ik heb vandaag me haar geknipt omdat
het ontzettend dood was.. Het is nu iets langer
dan over me schouders, ik heb er super veel sp
ijt van en ik vind het super lelijk ik vind het super kort
Maar andere mensen zeggen juist van niet. Maar ik ga deze tips zoiezo wel gebruiken dankjewel ! En nog meer tips ? Aub ! Zet het dan hier
CosmoH - Woensdag 17 april 2013 03:16
Extra volume in je haar?

-volume power blend van keune!!! (Koop je bij de kapper)
Er is nu bij de drogisterijen een goedkopere versie, tis een soort zeezout
Wat je op de aanzet van je haar strooit. Als je met je vingers kneed krijg
Je gigantische volume. Echt een aanrader!!!!

Langer en gezonder haar?

-punten knippen, 1x p.w masker, maroccan oil (in je punten), niet te vaak wassen!!!!
Als je je haar wast doe dit met een doorzichtige shampoo, hier zitten minder stoffen in wat je haar vaak zwaarder maakt!
Snel lang haar?

- surinaamse haarzaken verkopen los haar met clips.
Super snel en gemakkelijk in en uit te doen.
Succes!
Madelonn - Donderdag 18 april 2013 21:42
hey echt super bedankt voor alle tips heb het hier bijgehouden op een blaadje en ga het allemaal proberen ! :)
ik heb nu haar te me schouders en wil tot ong me navel , heb dus nog een hele weg te gaan helaas :(
iedereen super veel succes !
Marriitxx - Donderdag 18 april 2013 23:02
Heeeei iedereen! Gister heb ik mijn haar af laten knippen voor stichting haarwensen (30 cm)
Ik was super blij met mn oude haar maar er kwamen vervelende dingen in het leven en belangrijke mensen werden kaal, dat is natuurlijk vrezelijk dus ik en 3 vriendinnen dachten we gaan ons haar afknippen zodat mensen die kaal zijn weer haar hebben.. Dus gister heb ik mijn lange blonde haren af laten knippen nu heb ik een boblijn terwijl ik een vrezelijke hekel aan boblijnen heb en het is echt super kort, ik wil supersupersupersuper graag dat het in ongeveer Juni~Juli zowiezo weer over mijn schouders is.. Hebben jullie tips?
xxxx
nikki - Zaterdag 20 april 2013 08:14
Nee ik niet moet je aan een winkel
Vragen
Groetjes nikki
lola - Maandag 22 april 2013 22:04
Heey!

Ik heb vroeger wel eens de eieren geprobeert met een kwast.
Maar dat was vroeger dus weet nu niet of het heeft gewerkt hihi,
Ga het zeker nog eens proberen -doen hoor!
Ik wil mijn haar nog wel wat langer ook al is het redelijk lang(tot bijna waar me rug stopt als ik het met me hand/vingers naar beneden trek,Heb nog al redelijk krullen dus....
Ik style nooit m'n haar dus dat is geen probleem,maar wel dat water drink echt niet zo heel veel op een dag ik ga echt proberen om meer water te drinke!

Maar ik vind die eieren niet zo'n heel erg probleem gwn proberen
Sucses!
doityourselflover - Vrijdag 26 april 2013 19:50
ik gebruik alle tips al en mn haar groeit zo snel, dus als je alles echt heel goed opvolgt dan heb je in een jaar 15/25 cm langer haar.
doityourselflover - Vrijdag 26 april 2013 19:51
Hoofdhaar is de benaming voor haar dat op het hoofd van mensen groeit. Gemiddeld groeien er tussen de 100.000 en 150.000 haren op de menselijke schedelhuid, maar dit hangt af van genetisch bepaalde factoren.[1] Deze haren groeien gemiddeld 0,3 millimeter per dag, wat neerkomt op ongeveer 1 centimeter per maand. Net als het overige lichaamshaar, groeit ook het hoofdhaar volgens de zogenaamde haarcyclus.
[bewerken]Groei

Hoofdhaar groeit ten opzichte van de rest van de menselijke lichaamsbeharing het snelst. Bij mannen kan het hoofdhaar 40-50 centimeter lang worden, bij vrouwen kan dit oplopen tot 70-80 centimeter. Haar groeit niet oneindig, wat betekent dat lengtes van meer dan een meter niet snel voorkomen. Ook dit heeft weer te maken met de haarcyclus, die voor iedere haar verschilt: tot aan de haaruitval kan een haar twee tot zes jaar groeien. Vervolgens kan maximaal twaalf keer een nieuwe haar worden aangemaakt. Dat betekent dat sommige mensen, vooral mannen, eerder met kaalheid te maken krijgen, dan andere. Uitzonderingen zijn er ook. Zo heeft de Chinese Xie Qiuping, volgens het Guinness Book of Records, het langste hoofdhaar; exact 5,627 meter. Zij laat haar haar sinds 1973, ze was toen dertien, groeien.[2]
Het aantal haren per persoon verschilt, maar kan op basis van kleur worden vastgesteld.
Gemiddeld aantal hoofdharen[3] [4]
Haarkleur Aantal haren
Blondines 140.000
Brunettes 100.000 à 110.000
Roodharigen 85.000 à 90.000
:( - Zaterdag 27 april 2013 09:33
Gisteren kwam ik bij m'n kapper die was verhuist ofzo en ik dacht het is gewoon dezelfde kapper, dat was het ook met andere knippers, en toen zei ik gewoon wat ik normaal heb, en toen het klaar was moest ik echt bijna huilen!! De hele dag ben ik niet blij geweest want ik had al niet zo'n lang haar en het kwam tot m'n schouder en dan 10 cm eronder en nu is het op m'n schouder :(( ik kan nu nix meer met mijn haar :(
cassis - Zondag 28 april 2013 17:09
Ik heb twee weken geleden besloten om mijn dooie punten er zelf af te knippen en de laagjes ook bij te werken, maar ik was iets te enthousiast met de schaar en nu heb ik het nogal scheef en raar geknipt, ik heb er echt ontzettend spijt van want nu moet ik weer wachten op echt lang haar :$
Voordat ik het geknipt had, steilde ik mijn haar meerdere keren per week en ik at echt slecht (ik was ook ontzettend moe de hele dag omdat ik weinig vitaminen binnen kreeg). Kortom: daar groeit je haar niet echt van. Maar toch groeide het echt wel 1 tot 1.5 cm per maand bij mij. Heb besloten meer fruit en groenten eieren noten enzo te gaan eten en ik stijl mijn haar ook nooit meer (Ik steek het gewoon op met een haar klem, het kan me namelijk echt ff niks meer schelen, als mijn haar maar weer groeit!) Ik ga mijn hoofdhuid elke dag eens goed masseren, en de lente begint trouwens ook op gang te komen dus telkens als de zon schijnt probeer ik zo veel mogelijk buiten te zijn om veel zonlicht op te vangen voor mijn haar :)
Maar een van de belangrijkste dingen is denk ik toch wel dat je echt geduld moet hebben (heb ik niet helaas!) Wan als je er teveel op gaat letten lijkt het of je haar nauwelijks groeit en daar word je alleen maar ongelukkig van :( Daarom steek ik het nu ook constant op, want dan let ik er niet zo veel meer op en dan zit het ook niet in de weg.
hopeloos meisje - Zaterdag 4 mei 2013 16:48
Ik heb korte haar en ik heb all
Iets van een nog het helpt wel maar hept gaat er niet door groeien ik heb het
Als. Ee soort dolfijn en deze tips gouwe ik op mijn gewetende -dus- geen hulpeloos meisje meer doei
anoniem - Zaterdag 4 mei 2013 21:06
hey een jaar geleden had ik mijn haar tot net is langer dan oor hoogte geknipt ik ben nu een jaar vedder en het is tot mijn schouder je moet er geduld voor hebben na 7 a 8 weken puntjes der af en denk heel goed na voor je kort haar wil je hebt erg snel spijt. ik heb erg droog haar en vet een volume shampoo heeft een stofje wat een geen volume shampoo niet heeft: mijn haar word er glanzerder en luchtig van en ook 1 x per week in de punten of door je hele haar cocos vet doet je haar heel erg veel goeds is te halen bij de toko dat is een buitenlands winkeltje of chek een x op youtube hoe je zelf een maskertje voor je haar kan maken je haar zal er stukken beter uitzien
anoniem - Zaterdag 4 mei 2013 21:16
nog even wat je haar is iets wat hoort bij je lichaam en het is dus voor vrouwen en mannen belangrijk dat je het goed verzorgt dus je haar zal er juist niet mooier op worden als je het gaat stylen dat zal je naar een jaar wel merken je haar blijft droog vet en pluizig je hebt er even een dag wat aan maar meschien wel je hele leven niks ik style mijn haar ong. 1 x per half jaar en douche alleen met een masker en shampoo en condigener doe er daarna een serum in wil je toch stylen wat ik me heel goed kan voorstellen als je haar niet goed dus pluisig of zo zit of voor een party was je haar heel goed met condigener en laat het goed intrekken doe daarna serum in en daarna nog een beschermings spry serum hoeft niet perse hoe beschermder hoe beter mijn haar is dun tot schouder lengte , blond en best volumerig het zijn niet krullen net geen golven maar ook niet stijl haar hebt je het zelfde als ik gebruik condigerner en volume shampoo er zijn ook shampoo´s voor vet haar xx
*** - Vrijdag 10 mei 2013 11:10
Ik heb eens gehoord als je veel BANANEN eet dat je haar sneller gaat groeien.
En laat je haar af en toe eens toppen (onderste puntjes van haar afknippen)
Gwnikkeee - Vrijdag 10 mei 2013 12:17
Vroeger (2 jaar geleden) waren mijn haren .. 40 over mijn schouder!!!.. Maar ik was het zat dus liet ik de helft knippen..:(( ..Ik ging bijna elke maand een andere kleurtje doen . dat was niet slim.. de eindresultaat was: dooie en slappe punten met pluizige en droge haren.. eerlijk gezegd ik ging 1 maandje van school spijbelen om niet te verschijnen met walgelijk haar.. Maar later had ik spijt en ging naar mijn directrice ( 31 jaar obsessie voor haar en haar producten) ik vertelde alles.. dat ik ging spijbelen met het reden door mijn vieze haren.. ze was niet echt boos maar wel teleurgesteld..ze zij dat ik eerder naar haar moest, ze gaf me gratis meer dan 15 haar producten..Andréolon, Gliss kur, gwn haar procudu ten .. ik gebruikte ze om de week.. elke maandag 1 keer.. ik waste m'n haren in 25 graden .. en spoelden ze in 5-10 graden . en ze werden sterker ..ik maakte om de week elke maandag een haar masker.. en lag veel in de zon.. en ik ging alleen naar de kapper.. als ik dooie haar punten had om 2 cm er af te knippen .. nu heb ik 10 cm over me schouders en ik ga sommige tips van hier boven gebruiken :)
iemand die een meisje is - Vrijdag 10 mei 2013 21:12
vandaag naar de kapper geweest en ik kom thuis en kijk in de spiegel veelste kort vond ik en mensen vinden het nog steeds mooi nou ikke niet ook is er ook niet zo veel af gegaan maar ik hou gewoon van lang en ik wou al sins dat ik klein was al graag lang haar dus ik ga zeker deze tips gebruiken :)
anoniem - Maandag 13 mei 2013 10:21
als je je haar echt langer wilt hebben, moet je gezond eten veel bewegen en zon. al die serums etc maken je haren vast wel mooier maar sat is hetht enige
Een meisje met kort haar - Dinsdag 14 mei 2013 00:09
Sommige mensen zeggen dat je met kort haar veel meer met je haar kan doen dan met lang haar maar ik wil zelf ook weer lang
Cindy - Dinsdag 14 mei 2013 13:02
Ik heb nogal dun haar, altijd al gehad en er valt tijdens het borstelen en stijlen ook redelijk veel uit. Maar op advies van een vriendin heb ik nu de shampoo en conditioner van L'oréal Paris Elvive Arginine resist x 3 gekocht, het zou haar uitval tegen moeten gaan. En ik moet zeggen dat nu ik het een paar gebruikt hebt er echt minder haren in mijn borstel achter blijven :D
anoniempje xx - Dinsdag 14 mei 2013 15:31
ik heb de eiren in me haar gedaan en die geur gaat niet eens weg,heb al 50 flsjes shampoo(figuurlijk)opgemaakt zodat het weggaat maan neeeeeeeeyyyy die geur blijft in je haar dus 1 tip,doe nooit eieren in je haar

-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx- anoniempje
anoniempje xx - Dinsdag 14 mei 2013 15:34
je moet veel suiker ophebben,drink extra alchol en je haar word moooooooiiiigrapiiiee
jillveronique - Maandag 20 mei 2013 12:15
Ik heb mijn haar extreem kort laten knippen een jaar geleden,
namelijk de zijkanten gemillimeterd... ik had haar tot aan mijn
kont, en dat duurt weer een eeuwigheid wil het terug zijn!
danielle - Zaterdag 25 mei 2013 10:22
Ik ga twee keer per jaar naar de kapper alleen dode puntjes te knippen, dat heb je haar nodig, en het ziet weer gezond uit en het krult.
Bespreek met je kapper wat wilt, hoeveel er af mag, en door de dezelfde kapper laten knippen. is maar 3 centimeter eraf.

1 keer per week gebruik ik een haarmasker dat is show time {witte pot met zwarte letter s die kan je alleen bij de kapper kopen.
haar olie 2 keer per week.
niet te heet wassen, is zeer slecht voor je haar.

sinds kort gebruik ik ook van Yves Rocher haar tabletten daar groei je haar ook sneller door.

gebruik geen haar verlengen zo als; Extension is zeer slecht voor je haar wordt gelijmd of met draden vast gemaakt en je haar kan je ook niet zo goed kammen
suuzie - Zaterdag 1 juni 2013 23:03
Ik ben laatst (vanochtend) naar een (piep) kapper geweest waar ze me haar ongevraagd mega kort hebben geknipt ik kan niet eens meer en hoge staart in. Mijn hart moet zo snel mogelijk twintig centimeter groeien dus laten we duimen dat het werkt
Martha - Dinsdag 4 juni 2013 09:05
Hoi ik heb ongeveer schouderlang haar en ik heb krullen.
Ik heb nooit klitten in mijn haar, en kam mijn haar dus ook zo min mogelijk omdat ik anders één bonk fluis haar heb! Ik weet dat je daar ook wat voor kan gebruiken, maar dat is ook niet goed voor je haar en het wordt er ook weer vet van.
Iemand een tip?
:D - Woensdag 5 juni 2013 19:05
Ik had eerst 1 en een halve centimeter haar over mijn schouders en ik dacht: "Laat ik eens iets korter proberen." Dus ik ben vanmiddag naar de kapper geweest en nu heb ik mijn haar 2 centimeter over mijn schouders laten knippen. Eerst vond ik het wel leuk maar nu wil ik mijn oude haar terug! Het was veel fijner! Ik ga nu mijn haar 2x per dag kammen en veel water drinken. Natuurlijk niet te veel. Veel groenten en fruit eten (vooral bananen schijnen goed te zijn) sowieso 2 stuks of misschien zelfs 3 stuks per dag. En ik ga ook elke dag 2x mijn hoofdhuid masseren. En ik was mijn haar om de dag. Ik heb echt spijt van wat ik heb gedaan en ik denk dat het wel na een maand weer aan is gegroeid! Wens me succes!
Chris - Zaterdag 15 juni 2013 10:13
ik heb gisteren dat eene met het ei geprobeerd mijn haar is super zacht het is echt super ik ga ook een knoflook masker maken ik heb gehoort dat dat in 2 weken 5 centimeter grooit
Ashley - Maandag 17 juni 2013 00:37
Beste mensen

Het ia onzin al die producten in je haar smeren
Gebruik 2 x in de week een intensive masker ( beschadigd haar)
Elke avond een keer uit borstelen en dan gewoon op een vlecht doen , niet te strak want dan komt er geen Zuurstof bij je haar
Gebruik een zurende conditioner als je je haren gaat wassen naar dat je Ze het gestijld want als je met iets warms over je haar gaat of naar het kleuren gaan je haarschubben open en met een zurende conditioner sluiten ze netjes .
Zorg er gewoon voor dat je genoeg vitamines in neemt dat is niet alleen goed voor je huid maar ook voor je haren en nagels
Olijf olie is niet goed voor het haar het breekt we alleen mee af want het word er naa heel erg droog je haar schubben gaan er van open staan

Zelf heb ik de haren tot over mijn kont ik ben kapster en heb vooral veel te maken met lang haar , dit zijn de tips die ik jullie geef


Mvg ashley
Ashley - Maandag 17 juni 2013 00:38
Ohja ps , je haren groeien maar 3 cm in de maand meer niet


Mvg ashley
Inge - Dinsdag 25 juni 2013 19:11
Toen ik 11/12 was heb ik mijn haar ook afgeknipt. Ik had ze tot aan mijn kont en stijl. In het begin toen ik ze had geknipt bleef het ook nog stijl. op mn 13/14 kreeg ik krullen, toen vond ik kort haar niet meer mooi. Sindsdien ben ik al bezig met mn haar te laten groeien. Ik heb ze nu tot iets over mijn schouders (daarvoor boven mijn schouders) Ik ben nu 21 en t schiet niks op.
Ik ben niet echt een persoon die gelooft in dit soort dingen, maar toch ga ik bepaalde dingen wel proberen. Want wil mn haar nu echt wel weer langer hebben.
Als iemand nog meer tips heeft, meld het!
Groetjes Inge
Hennie - Donderdag 27 juni 2013 17:34
Je haar vooral niet elke dag wassen, zoals ik hier ergens las! daar slijt het van en het is juist de reden dat het steeds sneller vet wordt.
Verder: als je steeds bezig bent met de groei van je haar, dan is het geen wonder dat het je te lang duurt.
Gewoon zorgen voor frisse lucht, gezonde voeding en veel bronwater drinken, in kraanwater zitten veel metalen etc..
Nog beter is een zuiveringsinstallatie laten installeren zodat het water weer leeft (zie info Boudewijn Lelyveld).
Ook belangrijk: zorg ervoor dat je lange haar niet constant tegen de rugleuning van je stoel of bank aanschuurt, ook daar slijt het erg van.
Vergeet niet je haarborstel regelmatig te reinigen en borstel ook weer niet te veel, want daar slijt het haar ook van.
De hoofdhuid masseren is beter, een speciaal voor dat doel bestemd artikel is voor weinig geld aan te schaffen (lijkt op een klutser, maar dan open aan het boveneinde).
Bier is een goede versteviger voor het haar en eieren zijn inderdaad ook een heel goed masker voor het haar.
Ik weet nog dat de moeder van een vriendin van vroeger gewoon een ei op haar hoofd stuk brak en het hele ei gebruikte.
En tenslotte een doordenkertje: er wordt wel gezegd dat een snelle haargroei te maken heeft met de aanwezigheid van veel afvalstoffen, haar is net als nagels 'dood materiaal'.
Maar dat zorgt uiteindelijk niet voor mooi haar.
Gezond en glanzend haar moet ademen! heel veel cosmetische middelen verstikken het haar en de hoofdhuid juist, dus hou het in ieder geval zo dicht mogelijk bij de natuur en het natuurlijke!
Lilian - Zondag 30 juni 2013 22:24
Ik heb tip 7 gedaan het werkt echt me haar is gezond en sterker
En het valt niet meer uit mijn hoofd ik heb nu heel veel haar
Bedankt voor de tip eiwit is heel gezond
Loveyoaaah byexxxxlilian
ciaoox - Donderdag 4 juli 2013 14:33
heee
ik ga t proberen alleen mn haar is heel kort dus kan niet echt een mooie vlecht maken
vroegerr had ik had ik het ongeveer te midden van me rug !
vegatarisch - Zaterdag 6 juli 2013 10:07
ik heb egt haar dat niet groeit zo vervelend het komt nu tot mijn schouders egt al een jaar lang!! en ik ben vorig jaar vegatarisch geworden ligt het daaraan want ik het wel groente (niet heeeeel veel) maar wel wat en fruit en ik ga nu veel drinken en mischien een haarmasker maar het duurt zolang
the hobbit - Zondag 7 juli 2013 13:10
ik hoop egt dat het werkt want ik moet over een paar weken weer naar school en ik wil mijn haar egt weer lang hebben ik heb het net laten knippen en nu is het te kort geworden
imane - Woensdag 10 juli 2013 17:46
ik heb een half jaar geleden mijn haar afgeknipt maar niet ik maar de kaper en toen beetje later heb ik echt spijt van gekregen dus ik geef je een tip haal je haar niet af

groetjes imane
shanti - Maandag 15 juli 2013 16:40
Ik had heel lang haar en ik stijlde mijn haar elke dag . Om de 3maand kleurde ik mijn haar tot ik mijn haar helemaal kort moest knippen omdat het zo kapot was. Ik besloot geen stijltang meer te gebruiken en mijn haar niet meer te kleuren ik volg deze nuttige tips en om eerlijk te zijn mijn haar is terug bijna even lang als evoor :)
BeStrong - Dinsdag 16 juli 2013 17:32
Ik heb het 10 verschillende kleuren gehad, en verschillende keren gebleekt, kort geknipt en was, fohn en stijl elke dag, alleen met shampoo wassen, ja mijn haar is dood.. ik ga deze tips wel gebruiken ;p
Kleintje - Zondag 21 juli 2013 16:47
Mijn haar kwam ongeveer 10cm over mijn schouders. Gister ging ik naar de kapper om m'n puntjes te laten knippen. Maar de kapster begreep me niet helemaal en nu komt m'n haar tot net onder m'n schouders :''( ik ga deze tips zeker uitproberen maat zijn d'r nog mensen die er meer hebben???
Kleintje - Zondag 21 juli 2013 16:48
Mijn haar kwam ongeveer 10cm over mijn schouders. Gister ging ik naar de kapper om m'n puntjes te laten knippen. Maar de kapster begreep me niet helemaal en nu komt m'n haar tot net onder m'n schouders :''( ik ga deze tips zeker uitproberen maat zijn d'r nog mensen die er meer hebben???
Lisa - Donderdag 25 juli 2013 12:26
Ik wil mjn haar gaan doneren aan stichting haarwensen en daarvoor moet het 25 cm lang zijn, en ik heb nu pas 10 cm (vanaf me kin) dus ik moet nog ff..
eliszz zottemeisjee - Zondag 28 juli 2013 15:26
ik zou graag dat met de eieren doen ....maar zou er nieks met myn haar gebeuren??
lisa - Maandag 29 juli 2013 21:15
mijn opa heeft me verteld dat als je kippenpoep in je haar smeert het dan sneller groeit en ik heb het nou een half jaar gedaan en het is ongeveer 15 cm gegroeit, het is echt aan te raden om het 3 keer per week te doen.
jaa - Vrijdag 9 augustus 2013 20:45
bier werkt echt heel goed!
deze tips ga ik ook gebruiken...
xxx kim xxx - Vrijdag 9 augustus 2013 20:52
hyy

ik heb heel heel lang haar tot mijn halven rug.
ik heb een paar tipjes die je kunt gebruiken.

1.kam je haar van beneden naar boven.
2.was het 4 keer in de week.
3.maak vaak een knot.
4.verzorg je haar met zoon creme spoeling die je niet afhoeft te spoelen.

dit waren mijn tips als het lukt schrijf dan iets trug.
als het niet lukt zeg het ook.
veel succes xxx kim
xxxxx - Zondag 11 augustus 2013 00:59
Ik heb haar tot ongeveer bij me oksels en had laaats me dode punten laten afknippen door me nicht want kapers... kapers ben ik echt bang voor ze knippen
Meeer dan het moet al zeg je ik wil de dode punten weg gaan ze 2 x zoveel knippen
Mijn haar groeit nogal snel ik had een jaar geleden me haar in laagjes plus heeel kort geknipt en na een 1 jaar zijn ze tot over me borst gegroeit met dode punten

GROTE TIP ECHTE AANRADER!!!!

Laat je haar 1 per jaar knippen alleen dode punten
en laat je haar knippen bij je nicht ofso veel beter
De reden waarom me haar snel (denk ik) groeit is omdat ik er niks in doe niet verschillende shampoo géén serum of what ever en ik was me haar niet vaak om me 3 dagen ofso de vet wat in je haar ontstaat is juist goed voor je haar en voedt het . En doe vooral niet veel dingen in je haar eigenlijk alleen shampoo en that is
Het is niet natuurlijk die spullen die in je haar doet als je haarr ect wilt verven doe het dan met henna henna zoek maar op google
xxxxx - Zondag 11 augustus 2013 01:02
P, s i het begin moet er staat ze knippen meer dan moet aanelkaar
b!tchi - Woensdag 14 augustus 2013 17:08
Ik kam mijn haren 10 minuten en ik drink veel water en eet veel fruit maar het helpt niet en ik was mijn haare 2 tot 3 keer per week help meee mijn haren zijn tot aan mijn schouders en ik stijl ze nooit maar het werkt niet whyyyy i have fucking problems help meeeeee
Rosalie - Donderdag 15 augustus 2013 10:54
Ik ben verknipt door de kapper :( hopelijk werken deze tips, want binnenkort heb ik schoolfoto dag

Xx
Daantjuh - Zaterdag 17 augustus 2013 22:57
Ik heb dun extreem krullend haar net tot over mijn schoudets. Ik wil heel graag wat langer haar en ga deze tips allemaak uitproberen.
Daantjuh - Zaterdag 17 augustus 2013 22:58
Als iemand nog andere tips heeft foor ik dat graag.
litlle_girl - Zondag 18 augustus 2013 15:34
ik had me vakantie me haar geknipt tot me schouder maar daarvoor had ik tot me bil haar nu is het inmiddeld 1 maand voorbij en nu heb k net boven me borsten me haar


wat ik gedaan heb is goed slape
goed ete gezond
vitamine b12 drinken elke dag
2x perdag bannen eten


suc6 girlss!!


Janine - Zondag 18 augustus 2013 20:25
Hallo! Goede tips :) Mijn haar is ook zo kort:( Naja valt wel een beetje mee het is halverwege mijn borst ongeveer, maar ik vind dat wel kort, heb t wel langer gehad. Alleen de laatste tijd heb ik het idee dat het niet tot nauwelijks meer groeit.. Ik draag mijn haar nu zoveel mogelijk in een knotje (al vind ik dat niet zo mooi staan bij mij maarja.. ik doe het toch, thuis vaak altijd wel) en verder was ik het eigenlijk ook veels te vaak, maar mijn haar word zo snel vet dus moet ik het wel wassen want ik vind dat altijd zo vies en lelijk staan! Ik was het ongeveer 1x in de 2 a 3 dagen. Verder borstel ik het ook veels te vaak, misschien moet ik daar ook eens mee stoppen, haha. Ik heb vorige week wel elastiekjes gekocht zonder een metaaltje erin, dat blijkt ook goed te zijn! Ik heb weinig tips voor jullie, het meeste staat hier wel boven. Liefs! x
wil echt langer haar!! - Dinsdag 20 augustus 2013 19:39
Heey. Het is al een paar keer voorbij gekomen maar ik heb ook krullen en pluishaar. Het moet echt langer worden wantdit is echt heel tuttig. Ik ga deze dingen zeker proberen bedankt voor de tips allemaal! XX
xxxxx - Dinsdag 20 augustus 2013 21:26
WIL JE ECHT LANG HAAR?
KIJK DAN HIERONDER!!!!

Als je lang haar wilt moet je het NIET knippen!!
Je haar groeit van je hoofdhuid en niet van je punten!
Het is een fabeltje dat je haren sneller groeien als je het knipt!
Het is echt waar! Het is zelfs bewezen!
Alleen je haar is niet gezond. Je hebt dan gespleten haarpunten en zijn echt wel manieren om die punten weg te werken

p.s als je het nog stees niet gelooft heb je ooit een meisje gezien met heeeel lang haar en zonder maar ook 1 mm gespleten haarpunten??!? Nou ik dus niet
special - Woensdag 21 augustus 2013 10:50
@xxxx meid nou ik dus wel namelijk mijn zusje zij heeft prachtige mooie lange dikke haren gewoon kei GEZOND masha Allah i love her hair!!

- - Maandag 26 augustus 2013 21:02
Ik heb zelf wel lang blond stijl haar en ik föhn het sinds kort elke avond.
Is dit slecht of maakt het niet veel uit?
xxxxx - Dinsdag 27 augustus 2013 20:32
-- het maakt wel uit je haar gaat ongezond uitzien en moe je er weer een stuk van af knippen
heey. - Woensdag 28 augustus 2013 09:05
Gister heb ik mijn haar bij de kapper af laten knippen want ik wilde een keer iets anders. Maar knip nooit je haar af ! Ik heb er hele erge spijt van. Ik had het eerst tot onder mijn schouder en nu heb ik ze tot mijn nek. Hoe groeit mijn haar weer 15 centimeter langer? En hoelang duurt dat? Geef me tips!!!!!!!
Xxx.
b!tchi - Vrijdag 30 augustus 2013 02:10
ik had vroege lang haar en niet een beetje maar ik moest het afknippen en nu heb ik spijt iedereen heeft lang haar behalve ik my seert da sommigeni ni myn probleem ik heb tips
1 styl ze of fhön ze nooit
2 veel buiten kome zo kan de zon op je haren schijnen het kan ook dat de zon je kleur kan verandere van je haar
3 was ze 3 of 2 keere per week ik was ze 3 keere
4 kam ze goed nou ik kam ze 2x perdag als ik opsta en voor ik ga slapen nu als je met je vingers door je haren kamt is ook heel goed voor je haren maar de kans is dat ze rap vetig worden
5 masseer je hooft me olie ik zelf heb ht nog ni uitgeprobeerd maar het schijnt goed the zyn voor de haargroei bye kusjes xxx♥♥♥
😘 - Zondag 1 september 2013 20:27
Ik heb lang haar en ik heb krullen 😰
Maar ik kan mijn haar bijna nooit door alleen met het douchen! daardoor krijg je sneller
Lang haar Miss denken jullie van niet maar probeer maar is het werkt echt!


X anoniemmpjuhh
aleyna - Zondag 1 september 2013 21:00
De meeste zijn onnodig!!

Veel water drinken,goed eten en vitamine b
is genoeg!!

Die andere zijn niet nodig!!

naomi - Woensdag 4 september 2013 21:03
Wauw prachtig !
deze tips kan ik nou net goed gebruiken !
ik wil mn haar zo snel mogelijk laten groeien
Later knip ik 25 cm af ...
daarna geef ik het aan het goede doel
Liv - Donderdag 5 september 2013 19:09
Ik heb heel lang haar.... Ik ga om de 6/7 weken naar de kapper
Noa - Zondag 8 september 2013 13:44
Ik had me haar een jaar geleden superiors geknipt. Toen deed ik echt alles om het weer te laten groeien en dat lukte. En een paar weken geleden was ik dronken en knipte mijn haar eraf tot mijn schouders maar ik ga volgend jaar naar London dus wil ik langer haar hebben heef iemand alsjeblieft wat tips??:(. :( ik ben echt heel zielig iedereen zegt dat het lelijk is en dat het nooit meer zal groeien wat moet ik doen. Ik doe henna gebruik argaz olie pff;(. Ik huil elke avond........
Noa - Zondag 8 september 2013 13:48
Ik heb korthaar ik pleeg denk ik zelfmoord...... Zo erg vind ik het
Noa - Zondag 8 september 2013 14:05
Ik drink nu een aardbei-banaan smoothie. Daarvan groeit je haar ook heb ik gehoord
Noa - Zondag 8 september 2013 14:16
Pfffff ik heb kort haar een beugel en een puist. Dat is tering kutt
Noa - Zondag 8 september 2013 14:18
Ik drink nu een aardbei-banaan smoothie. Daarvan groeit je haar ook heb ik gehoord
Noa - Zondag 8 september 2013 14:24
Ik had me haar een jaar geleden superiors geknipt. Toen deed ik echt alles om het weer te laten groeien en dat lukte. En een paar weken geleden was ik dronken en knipte mijn haar eraf tot mijn schouders maar ik ga volgend jaar naar London dus wil ik langer haar hebben heef iemand alsjeblieft wat tips??:(. :( ik ben echt heel zielig iedereen zegt dat het lelijk is en dat het nooit meer zal groeien wat moet ik doen. Ik doe henna gebruik argaz olie pff;(. Ik huil elke avond........
Leyla - Maandag 9 september 2013 21:18
yo, ik heb haar tot boven mijn kont :D.
Ik heb abnormale haargroei, mijn haar groeit sneller dan normaal.
Dat is niet altijd even leuk wanttt ja het groeit ook sneller op vervelende plekjes :[
naja ik gebruik gewoon shampoo en ik masseer mijn hoofdhuid gewoon goed. Ik heb een speciale creme van elvive.
Ik heb wel erg verknipt haar. Ik had er vorig jaar dikke lange stukken vanaf geknipt door psychische redenen :/

Mijn tip voor iedereen hier die zn haar wil laten groeien hier is: heb geduld.
het is niet zo dat je haar elke dag 1 cm gaat groeien als je deze tips gebruikt ofzo?
Je moet goed wachten want haar groei minder dan 1 millimeter perdag.

Okie doei :D
ilsee x - Zondag 15 september 2013 15:58
Ik had ook 2 a 3 jaar geleden mijn haar kort geknipt, net boven mijn schouders. Ik had er later spijt van maar nu is mijn haar wel weer gegroeid, het is nu tot het midden van mijn rug.. ik ging nadat ik het kort had geknipt veel meer naar buiten, bananen eten en mijn haar niet stylen of meer dan 2 keer per dag te kammen,, ik hoop dat het nu blijft groeien want ik ken veel vriendinnen die lang haar hebben en ik dan niet,,

Succes iedereen met je haar laten groeien !xx Ilsee
Juliette - Dinsdag 17 september 2013 17:14
Super te gek! :)

Ik heb haar tot me schouders maar wil ze langer hebben!
maar omdat ik groei lijkt het effect niet goed
Ga zeker deze tips volgen
Alvast bedankt

Xxxxxx Juliette
Juliette - Dinsdag 17 september 2013 17:14
Super te gek! :)

Ik heb haar tot me schouders maar wil ze langer hebben!
maar omdat ik groei lijkt het effect niet goed
Ga zeker deze tips volgen
Alvast bedankt

Xxxxxx Juliette
Mart - Zondag 22 september 2013 23:09
Hee ik had in Mei mn haar gedoneerd en mn haar groeit heel snel! Terwijl ik om de 3-4 dagen mn haar een beetje stijl niet zo erg want het is niet echt nodig en ik masseer mn hoofdhuid elke avond en drink veel water! Ik heb er wel spijt van want ik had heel lang haar maar nu is het alweer een stukje over mn schouders dus ik ben happy haha!
Succes iedereen x.
Loreen - Maandag 23 september 2013 18:50
Ik had haar tot op de helft van mn rug, en voor mijn verjaardag wilde ik iets anders. Dus ik heb een bob laten knippen, net onder mn kin. En ik heb zo'n spijt echt zo erg. Wat erg raar is want ik heb al vaker een bob gehad, maar ik ben er echt niet blij mee, de eerste dag wel want toen zat het nog in 'kapper' model, maar nu niet meer en het is echt een ramp. 1 tip: als je eraan denkt om je haar af te knippen, denk er zowieso meer dan een week over na, in ieder geval als je erg van je haar houd (zoals ik dus -.-)
iemand die bestaat xxxxxxxxx - Vrijdag 4 oktober 2013 17:07
werkt nie echt denk ik
tessa - Zondag 6 oktober 2013 18:09
ik vind het super cool
michaela - Zondag 6 oktober 2013 21:12
ik hoop echt dat dit werkt want wil lang haar hebbe !!
Ausenne - Zaterdag 12 oktober 2013 16:25
Ik had eerst ook heel lang/dik haar (tot aan mijn kont!) en toen wou ik ze niet verzorgen (ik was iets van 10/11 oké niet klagen :P). Toen moest ik ze uiteindelijk afknippen omdat ik er helemaal niet meer doorheen kwam met de borstel. Ik had daar 2 weken later natuurlijk mega veel spijt van! Ik probeer mijn haar nu weer lang te laten groeien. Het is nu iets langer dan mijn schouders. Ik wil het echt weer heel graag lang hebben, maar het groeit zo langzaam. Heel behulpzaam die tips!
Shelby - Woensdag 16 oktober 2013 13:37
Ik heb heel kort haar ik wil het langer krijgen maar weet niet hoe ik vont me haar wel leuk maar te kort voor de hogere school help mee
privé - Dinsdag 22 oktober 2013 15:55
Ik heb kort krullend haar met laagjes is dat goed?
En hoe langer het word hoe meer het opkrult
En ik wil graag lang krullend haar. Maar het valt niet op dat het groeit.
Wat moet ik ermee
Thalia - Zondag 27 oktober 2013 14:21
Toen ik jong was had ik heel lang haar, op de basisschool moest ik van mijn moeder alles afknippen omdat het gewoon te dik en te lang was om doorheen te kunnen met een borstel. nu heb ik weer haar tot mijn kont (wel met laagjes aan de onderkant :)). Het enige wat ik eraan doe ik vitamine B slikken, 2 keer per dag mijn haar borstelen en wassen met een kappersshampoo. Verder moet je niet teveel aan je haar doen, het groeit vanzelf wel. Stylen en kleuren is natuurlijk heel slecht voor je haar en daar zal het ook zeker niet beter van gaan groeien, het zal eerder allemaal afbreken waardoor je haar nog korter wordt :(
Michelle - Maandag 28 oktober 2013 21:54
Ik heb ook wel best lang haar net boven me kont echt nog een milimeter ofzo en het zit op me kont!maar me haar word snel vettig heeft iemand tips??
zusie - Donderdag 31 oktober 2013 19:42
geef me goeie tips lang haar is super super mooi en vet cool maar te kort haar hebben jullie tipssssssss geef me tips ik heb ze nodig dankje schatie's ik hou van jullie love you xxxxxxxx
zusie - Donderdag 31 oktober 2013 19:45
als je in een vlecht doet en vaak je haar wast krijg je langer haar heb ik gedaan helpt goed en de dode puntjes knippen helpt super goed want dan groeit het snellerrrrr echt waaar moet je proberen xxx
lissete - Zondag 3 november 2013 15:04
lang haar is mooi
noraatjexx - Zondag 3 november 2013 15:05
heb ik all te vet moet je ook hebbe gewoon puntjes afknippen dan groeit het van zelf
zusie - Dinsdag 5 november 2013 20:44
Noa !!!! je moet je puntjes afknippen dan groeit het echt heel snel en haren wassen is ook goed van je haar xxx zusieee
Zoë - Dinsdag 5 november 2013 22:10
Hoohoi je moet echt niet opgeven!! Ik had vroeger heel lang en stijl haar alleen toen besloot ik om het af te knippen, de kapper had het eerst nog in laagjes en iets korter geknipt maar ik wou een lange bob. Toen heb ik het dus afgeknipt, en na een week echt spijt gehad. Mijn haar veranderde ineens van mooi stijl haar naar, krullend haar met aan de bovenkant heel pluizig. Nu is het een jaartje verder en ik heb echt als de tip om niet te veel shampoo te gebruiken, niet met heet water afspoelen, stijl en fohn het bijna npoit, 1x in de week een haarmasker, en 1x in de maand bier in je haar te doen. Dat laatste klinkt misschien heel gek maar het helpt echt!! Bier maakt je haar mooi sterk en glad, en zorgt dat je haar sneller groeit omdat je haar dan sterker wordt!!! Ik ben een jaar verder nu en ik heb echt al 'lang' haar tot aan me bh bandje.
Geloof die onzin niet die meestal op internet staan van zoveel cm in een week, het enige wat je nodig heb is volhouden.
juuul - Vrijdag 8 november 2013 16:24
Hoe moet je dat haarmasker aanbrengen? x
privé - Dinsdag 12 november 2013 13:26
Je moet het hetzelfde doen wat je met shampoo ook doet.
eliseeexx - Dinsdag 12 november 2013 23:16
Ik stijl mijn haar bijna elke dag want het springt anders alle kanten op, hmm wat is een andere optie dan een stijltang?
Mart - Woensdag 13 november 2013 22:27
Eliseeexx - gewoon niet te vaak stijlen en er gezonde producten voor kopen en je stijltang hoeft niet op het warmste, voor de rest na het douchen en je gaat slapen doe het in een losse knoet en masseer je hoofdhuid zodat de haarschubben weer dicht gaan staan!
(Onbekend.) - Vrijdag 15 november 2013 18:17
Bananen tot Bier tot Water, Zelf Wil Is me haar wel een beetje lang precies net over mijn Schouder Maar Ik Zal deze Tips Gebruiken Maar Het is ook Wel goed Om Advocado In je Haren te Smeren En Je haren vlechten voor je gaat slapen en vooral niet veel staartjes doen in je haar Hou Het Lekker Los En natuurlijk Daarmee Kan Je Ook wat Mee Bereiken :)
Maud - Vrijdag 15 november 2013 19:22
Ik wil dus lang haar k heb het paar cm over mn bh bandje, maar ik wil langer haar nog tip voor haar maskers ?? Voor vet haar of dooie puntjes ?? Maar ik wil wel vlechtjes in doen met slapen ofzo maar dan heb ik de volgende dag slag in mn haar zo lelijk !!!! Haha xxxxx
sarah - Maandag 18 november 2013 10:02
hey bedankt voor je tips ja mijn haar groeit steedts meer en nu gebruik ik ook andrelon maar hartstikke bedankt meid xxx sarah
kayleigh - Dinsdag 19 november 2013 21:18
De tips zal ik zeker gebruiken
En ik probeer met dat ei ook is

Xx kayleigh.
Afra - Woensdag 20 november 2013 19:37
ik zal het zeker gaan proberen!
ik loop nu bij een diëtiste dus ben benieuwd of ik ook resultaat zie in mijn haar!
Verder gebruik ik shampoo van Rituals waar argan olie in zit wat ook goed is voor je haar + het geeft volume.
Maar ik ben al zo lang aan het proberen om mijn haar te laten groeien maar het lijkt wel of het 1 cm per jaar groeit -__-' zo langzaam gaat het..maar hoop dat ik snel mooi en lang haar krijg! :)
Rachelle - Zaterdag 23 november 2013 18:39
Ik heb een half jaar geleden ofso mn haar geknipt en had idd spijt! nu is het weer een beetje lang maar het moet nog langer! ik ga de tips gebruiken!
ariana - Dinsdag 26 november 2013 12:35
weet iemand hoe je haar super snel groeit
roos - Zondag 1 december 2013 17:11
ik had heel lang stijl haar, totdat ik naar de kapper ging toen is me haar gaan krullen. ik ben het daarna gaan stijlen en is het er heel dood van geworden. ik ben gestopt met stijlen maar nu is me haar heel pluizig wat kan ik doen?
christina - Zondag 1 december 2013 22:48
je moet het ei uitwassen met koud water anders gaat het ei in je haar stollen!!! (geen pretje, ben het een keer vergeten)
Suus - Maandag 2 december 2013 18:55
Doe gewoon niks aan je haar, het groeit vanzelf ;)
D - Maandag 2 december 2013 23:30
Ik had haar tot bijna aan me kont, en vanavond kwam de kapper vroeg ze gewoon puntjes of laagjes, ik had al een keer laagjes gehad en had het nog stweds een beetje ongelijk en vond het wel mooi dus dacht ja is goed, en nu is het geknipt en het is zoo kort, heb er zon spijt van, maar mijn tip is vooral niet te veel stijlen, je haar breekt onder af en het word heel dun, en groeit dus ook niet meer, ik hoop dat mijn haar ook weer snel groeit wil het heel graag weer terug!
Kay - Dinsdag 3 december 2013 07:10
Hoi
Ik had mooi haar. Tja totdat ik zij met me domme hoofd weetje wat blondeer het maar.. Met als vervolg ik kon hele pluklen uit me haren halen en me haren zijn een heeel stuk korter ze voelen droog aan en kan er niks meer mee :( door dat klote blonderen dus doe dat gewoon noooit niet..
Wat kan k hierhaan het beste doen :( ???
Blablablabla - Dinsdag 3 december 2013 16:32
Hey,
Ik heb haar tot net over mijn schouders het groeit snel maar wil het super snel hebben. Heeft iemand tips waardoor het super snel werkt!
Ps: bier werkt echt goed en spoel je haar altijd heeeeeel goed uit!
Alles lezen voor lang haar!!!!!!! - Dinsdag 3 december 2013 17:43
Hier iets van een site werkt super goed!!!!!Je haren lang, mooi en gezond laten groeien is geen extreem moeilijk proces. De dure producten die je bij de kapper koopt heb je er niet voor nodig, net zomin als allerhande vitamines en voedingssupplementen. Wat je er wel voor nodig hebt is gezond verstand, toewijding en veel geduld. Inderdaad, je haar lang laten groeien is meer een kwestie van wat je niet moet doen dan van wat je wel moet doen.Als je deze stappen volgt, zul je niet alleen de kans hebben je haar lang te laten groeien, maar je haar zal ook in goede conditie zijn. Deze gids richt zich vooral op diegenen die hun haar extra lang willen laten groeien, tot aan het middel, de heupen, dijlengte, of misschien zelfs langer, maar iedereen kan er voordeel uit halen. Extreem lang haar in goede conditie houden vergt meer zorg en bewuste moeite dan meestal nodig is wanneer je je haar korter wil houden. Als je doel is om gezond haar te hebben, daarom niet extreem lang haar, kun je de volgende stappen in zekere mate aanpassen, terwijl je toch nog goede resultaten zult hebben. Als je je gezond verstand gebruikt en haarbeschadiging vermijdt, weet je dat je op de goede manier bezig bent.

Het is ook belangrijk te weten dat iedereen een 'terminale haarlengte' heeft. Dit is de maximum lengte die je haar zal groeien, gebaseerd op de actieve groeiperiode van de haarfollikels (de groeicyclus van individuele haarfollikels varieert tussen actief en non-actief zoals dit bepaald is volgens de genen). Je kunt niets doen om die genetisch bepaalde terminale lengte aan te passen.

Haaruitval, extreem droog haar of elke plotse verandering in de conditie van je haar kan een medische oorzaak hebben. Als deze symptomen in een ernstige mate voorkomen doe je er goed aan dit te bespreken met je huisarts.

1e stap.
1. De eerste stap om je haar lang te laten groeien, is veruit de belangrijkste. Deze stap is een absolute vereiste als je gezond haar wil, voor eender welke lengte, maar het is ook de moeilijkste stap. Als je beslist om je haar te laten groeien, is het beter om de bestaande schade aan je haar af te knippen. Dit kun je doen door gespleten punten individueel af te knippen, of door een knipbeurt. Onthoud dat, als je haar tot aan je middel komt, je punten tot zes jaar oud kunnen zijn, en gedurende die periode lopen ze hoe dan ook beschadiging op, hoe voorzichtig je ook bent.
Wanneer beschadigd haar niet afgeknipt wordt, kan het zorgen dat het haar afbreekt, waardoor het opnieuw gaat splitten. Om gezond lang haar te hebben is het dus beter om te starten met gezond haar.2e stap.


2. Knip je haar regelmatig bij. Als je haar beschadigd is kan de schade verder omhoog gaan. Om dit te voorkomen is het beter de schade onmiddellijk af te knippen als ze zich voordoet.
Als je je huidige haarlengte wil behouden, kun je een centimeter of anderhalve centimeter per maand knippen (dit is de gemiddelde groei). Als je je haar lang wil laten groeien, kun je het 1 - 1,5 centimer per drie of vier maanden knippen. Tussen knipbeurten kun je wel gespleten puntjes afknippen. Hiervoor ga je in een klaar licht zitten (de zon is het beste), zo zie je de puntjes beter. Gebruik hiervoor enkel een goede kappersschaar, en gebruik die schaar ook enkel om haar te knippen, anders wordt ze bot en beschadigt ze je haar nog meer.
Als je dit regelmatig doet kunnen de knipbeurten zelfs langer uitgesteld worden.
Maar, als je haar schade begint te vertonen, moet je het vaker knippen. Beschadigt haar wordt niet langer - het breekt, en op termijn verergert de schade enkel.3e stap.


3. Als je niemand hebt die je genoeg vertrouwt om je haar te knippen, probeer een kapsalon te vinden dat gespcialiseerd is in lang haar, of tenminste een specialist in dienst heeft. Onthoud dat de meeste kappers graag knippen, tenslotte hebben ze niet veel aan iemand die slecht een keer in de zoveel maanden eens binnenspringt. Als je haar kort en gestileerd is, ga je regelmatig naar de kapper, en spendeer je altijd geld om je kapsel te onderhouden. Als je kapper je ervan probeert te overtuigen dat je lange, gezonde haar geknipt moet worden, maak je beter dat je wegkomt! Overweeg enkel 'advies' gegeven door een kapper, familie of vrienden die het beste met je voorhebben en die weten wat je voor ogen hebt. Anders glimlach je vriendelijk en negeer je elk woord. Je bent niet te oud, te dun, te klein, te grijs, te eender wat om lang haar te hebben!4e stap.


4. Vermijd zoveel mogelijk om hitte te gebruiken op je haar. Geen haardrogers, geen krultangen, geen warme krulspelden, en zeker geen steiltangen! Als je per se je haar wil droogblazen, hou het zo kort mogelijk, als je haar al bijna droog is, en met de temperatuur zo laag mogelijk. Als je toch verwarmde krulspelden wil gebruiken, gebruik zachte krullers, absoluut GEEN velcro krullers! Metalen krulspelden zijn veilig, als je het borsteltje eruittrekt.
Als je de krultang of steiltang regelmatig gebruikt, is gezond lang haar niet voor jou weggelegd.5e stap.

5. Gebruik geen agressieve chemicaliën op je haar. Absoluut geen permanents en geen peroxide! Als je toch wil kleuren, gebruik haarkleuringen zonder peroxide of henna. Een haarkleuring met een laag peroxidegehalte is aanvaardbaar, maar een herhaald gebruik zal uiteindelijk de gezondheid van je haar beïnvloeden, het is onvermijdelijk. Geen permanenten of ontkrullen! Deze chemicaliën breken de interne structuur van je haar af om het kunstmatig weer op te bouwen. Vermijd ze absoluut.6e stap.


6. Vermijd chloor- en zout water. Was je haar zo snel mogelijk na het zwemmen met shampoo. Minimaliseer het uitdrogend effect door je haar voor het zwemmen volledig nat te maken met gewoon water zodat het minder chloor of zeewater kan opslorpen, of je kunt ook een conditioner aanbrengen op je haar en het opsteken of vlechten, zo blijft je haar min of meer beschermd tijdens het zwemmen.
Als je vaak zwemt doe je er goed aan een goede badmuts te dragen. Zelfs dan kun je voor het zwemmen je haar met coniditioner insmeren, zodat het ten volle voordeel kan halen uit de extra lichaamswarmte die ontstaat tijdens het bewegen.
Als je veel tijd in de zon doorbrengt, gebruik je best een conditioner met een zonnefactor, of bedek je haar met een sjaaltje, een bandana, een pet of een hoed.7e stap.


7. Wees extreem voorzichtig met welke accessoires je in je haar gebruikt. Gebruik liever geen metalen spelden, en gebruik zeker geen rubber elastiekjes! Ze breken je haar wanneer je ze er probeert uit te halen. Vermijd alles wat scherpe of ruwe randen heeft, zoals plastic kammen met ruwe naden of haarspelden met metalen klemmen. Doe nooit iets in je haar dat vastzit met velcro of veren. Als je iets uit je haar haalt en er komen haren mee uit, gebruik het niet meer in je haar.
Zachte, stoffen haarbandjes en -rekkers zijn ideaal, en je kunt er meerdere gebruiken als je haar erg lang is.8e stap.


8. Draag je haar niet op de een of andere manier die stress veroorzaakt voor de individuele haren, zoals dunne vlechtjes of te vast opgedraaid haar. Als je je haar verzamelt om een vlecht, een staart of een andere stijl te maken, zorg er dan voor dat het niet te strak getrokken wordt, dit is slecht voor de wortels van je haar. Regelmatig het haar te strak trekken resulteert gewoonlijk in kale plekken!9e stap.


9. Vermijd extreme diëten. Als je lichaam niet voldoende voedingsstoffen krijgt, krijgt je haar er ook geen! Zelfs als je vet probeert te vermijden, is het essentieel dat je niet alle vetten weglaat uit je dieet - je lichaam en je haar lijden er anders sterk onder. Als je calorieën beperkt, neem dan een multivitamine om zeker te zijn dat je lichaam en je haar alle voedingstoffen krijgen die ze dagelijks nodig hebben.10e stap.

10. Wees extreem voorzichtig met je haar wanneer het nat is. Wrijf je haar niet droog met een handdoek, maar knijp je lengte zachtjes tussen de handdoek, of wikkel je haar in een grote handdoek. Borstel je haar NOOIT wanneer het nat is, omdat het dan het kwetsbaarst is. Gebruik een kam met wijd uitstaande tanden om je natte haar te ontwarren. Eigenlijk is het steeds beter te kammen in plaats van te borstelen, met uitzondering van de volgende stap.11e stap.


11. Wees voorzichtig waarmee je je haar in model brengt. Wanneer je een borstel gebruikt, neem dan een natuurlijk borstel van fijn haar. Deze zijn nuttig om de talg over je haar te verdelen (de natuurlijke beschermende olie van je haar) en om lossen haren te verwijderen. Als je haar zo dik is dat een bortsel van fijnhaar er niet door geraakt, dan zijn er verschillende gladde houten borstels op de markt die vriendelijk zijn voor je haar.
Wanneer je een kam met wijd uitstaande tanden gebruikt, is dit veel minder beschadigend, maar het is belangrijk om een kam te kiezen zonder ruwe of scherpe randjes die je haar schrapen. Als je geen naadloze kam kunt vinden, kun je ook de randjes van je kam gladder maken met een fijne vijl.
Kam je haar verschillende keren per dag om het uit de war te houden. Werk in kleine secties, begin met de punten te kammen en ga zo stukje per stukje naar de wortels toe. Klitten zijn een harde dobber voor je haar, en het is beter ze te vermijden. Kleine knoopjes die je niet uit je haar gekamd krijgt, ook niet met de hulp van conditioner, moeten uit je haar geknipt worden, en niet uit je haar getrokken worden!
Toupeer je haar nooit of te nimmer! Dit vernielt het gezondste haar in geen tijd!12e stap.

12. Ontwar je haar volledig voor je het wast. Eens alle klitten weg zijn, kun je het borstel met je borstel van fijnhaar om losse haren te verwijderen, hierdoor verminder je de kans op knopen tijdens het wassen (en je afvoer zal minder snel verstoppen).13e stap.


13. Laat je haar nu en dan eens vuil worden. De natuurlijke olie die je hoofdhuid produceert is goed voor je haar. Dus als je de deur niet uit moet, steek je haar op zodat het uit je weg en uit je gedachten is. Vergeet het niet te borstelen voor je het wast om de olie over je haar te verdelen, en vergeet ook niet de deur niet open te doen als er gebeld wordt!14e stap.

14. Verzamel je haar niet allemaal boven op je hoofd als je het wast, dan vraag je om klitten. Breng je shampoo enkel aan de wortels aan en was je hoofdhuid. Dan kun je wat water toevoegen om het gemakkelijker naar je punten toe te verdelen, of je kunt ook gewoon de shampoo uitspoelen zonder de shampoo eerst in je lengte te masseren: het schuim loopt over je haar bij het spoelen en maakt zo je haar voldoende schoon zonder te sterk ontvettend en uitdrogend te werken - zo vermijd je het vette wortels/droge punten fenomeen. Een nog betere methode is eerst coniditoner aan te brengen op je haarlengte voor je shampoo gebruikt op je hoofdhuid: je punten profiteren ervan en ze zijn beschermd tegen de detergenten in de shampoo. Nadat je de shampoo in je hoofdhuid gemasseerd hebt, spoel je de conditioner en de shampoo samen uit.
Gebruik conditioner na elke wasbeurt, ook na bovenstaande methode! Deze gebruik je vooral op je punten en je lengte. Als je een droge hoofdhuid hebt, kun je de conditioner over je gehele haar aanbrengen, anders hou je het best bij de lengte alleen. Ontwar je haar voorzichtig terwijl de conditioner inwerkt en terwijl je het uitspoelt, hierdoor zal je haar gemakkelijker te ontwarren zijn na het wassen.15e stap.

15. Je kunt ook enkel conditioner gebruiken om je haar te wassen. In plaats van je haar te ontvetten zoals shampoo dat doet, maakt de conditioner alle vuil los van je haar waardoor je het gewoon uitspoelt.
Het belangrijkste waar je voor moet zorgen is voldoende conditioner te gebruiken en het minstens tien minuten te laten inwerken, je hoofdhuid te masseren en zorgvuldig te spoelen.16e stap.


16. Spoel je haar uit met zo koud mogelijk water. Hierdoor gaan de 'haarschubben' sluiten waardoor je haar minder kans heeft in de war te raken en te breken, maar tegelijkertijd krijg je hierdoor ook gladder, glanzender haar. Je gelooft het misschien niet, maar het went, en je wordt er lekker door opgepept!17e stap.

17. Als je haar heel grof is, of sterk krullend, of als je het advies uit stap 1 niet gevolgd hebt en je haar beschadigd is, kun je een leave-in conditioner gebruiken bovenop je gewone conditioner die je wel uitspoelt. Je kunt ook een kleine hoeveelheid van je favoriete coniditioner gebruiken, of enkele druppels olie. Wees hier echter voorzichtig mee, je haar kan er gemakkelijk weer vettig uitzien. Als je te weinig hebt kun je nog altijd een beetje extra nemen.18e stap.


18. Word vertrouwd met de ingrediënten in de producten die je gebruikt. Eens je weet wat er welk resultaat heeft op jouw haar, zul je gemakkelijker producten kunnen kiezen die het beste zijn voor jouw haartype. Bijvoorbeeld: sommige mensen vinden dat hun haar niet goed reageert op producten die siliconen bevatten. Elk ingrediënt dat eindigt op '-cone' in de bestanddelenlijst is gewoonlijk een siliconederivaat en moet vermeden worden door diegenen die er gevoelig voor zijn.
Hoe dan ook is het belangrijk te kijken wat werkt voor jouw haar, en daarbij is de bekendheid of de prijs van het product niet belangrijk.19e stap.

19. Geef je haar minstens eens per maand een intensieve behandeling, zelfs als het gezond is. Als je haar droog of beschadigd is, kun je dit wekelijks doen. Hiervoor kun je een haarmasker gebruiken, of een gewone voedende conditioner die je geruime tijd op je haar laat,, of een behandeling met warme olie.20e stap.

20. Vermijd wrijving op je haar zoveel mogelijk. Slaap niet met je haar los, of gebruik een satijnen kussensloop. Hierdoor verminder je klitten. Als je haar heel lang is en klem raakt tussen autoraampjes, gordels, deuren, of zelfs onder je achterwerk wanneer je gaat zitten, is het belangrijk om te onthouden dat al deze zaken je haren kunnen beschadigen. Draag je haar gevlochten of opgestoken wanneer je kunt, om dagelijkse wrijving en schade te vermijden. Want, wat alle fabrikanten van haarverzorgingsproducten ook mogen beweren, Voor beschadigd haar helpt enkel de schaar!

Evelien - Dinsdag 3 december 2013 22:23
Net bij de kapper geWeest. Vroeg enkel puntjes bij te knippen! Heeft mijn haar opgeknipt! Op sommige plaatsen wel 3 cm eraf! Pffff... Ik wil lang haar!!!!
louiza - Zaterdag 14 december 2013 11:29
ik heb me haar laatst geknipt en heb er erg spijt van maar ik ging op vakantie in marokko zo.n 3 weken en me haar is echt flink gegroeid ik heb op gezocht op google waarom in marokko het sneller groeide en in nederland niet en het komt zo:

in marokko is er aldijd veel zon en in nederland niet daarom en ik ging daar een soort ollie kopen in zo,n raar winkeltje dat best wel duur was en dee het in me haar de volgende dag spoelde ik het uit en VOILA prachtig haar toen ik terug in nederland kwam is me haar zo,n 7 cm gegroeid vreemd he ik ga nu elke zomervakantie naar marokko mooi land ook je moet er echt heen om te zonnen die stranden daar zijn zo cool
Sharona. - Vrijdag 20 december 2013 22:42
bedankt, je tips werken echt!
hoi - Zaterdag 21 december 2013 19:00
hebben jullie mijn tips al gelezen werken echt hoor!!!!! dus snel lezen paar terug
anoniem - Dinsdag 24 december 2013 15:57
eieren werken inderdaad, ik maak een masker van ei en olijf olie en smeer dat in mijn haar.Ook is water echt behulpzaam dat heb ik gemerkt, ik ben de afgelopen 2 weken vollop 2 liter water per dag aan het drinke geweest en dat helpt echt
Sraystrong - Donderdag 26 december 2013 16:55
Kheb 3 cm bove myn sgouders en ik ben het beu nu heb ik olie in mijn haar gedaan khoop da het werkt kheb tips hoe je het moe doen (1)haaren wassen met champooo maar zo groot as een euromunt (2)ja haaren afdrogen (3)kam je haren met een borstel / kam (4)dan 2 of meer druppels olie op de palm van je hand insmeren over je hele hand (5) daarna ga je in je haren met je vingers kamen daardoor verspreid je je olie (6) als je aan de beiden kanten da hebt gedaan doe je je haren in een knot of staart maar niet los want dan verslijten je punten bye bye doe dit 1ne keer om de week
ginger - Donderdag 2 januari 2014 03:00
Was je haar 1 keer per week. Zo heb je binnen heel korte tijd weer gezomd en s terk haar.
na het wassen gewoon conditioner in je haar en klaar.
klinkt erg vreemd, maar je haar wast zichzelf.. ik ben al 27 jaar kapster & dit is het enige wat ik mijn klanten adviseer. Het werkt..
het is de eerste paar weken snel vet.. maar dat is doorbijten.
succes!!
Haren groeien niet :( - Donderdag 2 januari 2014 03:41
Hey mijn haren zijn 2 cm onder mijn schouders ik meet ze elke dag en er groeit noks bij als jullie tips. Hebben zeg het mij dan ik zal dan heel dankbaar zijn maar geloof niet wat er alemaal op het internet staat ze zeveren gewoon kijk op youtube serena is een vrouw die filmpjes maakt en ze verteld vanalles over je haren groeien je haren mooi opsteken enzo... Maar nu ik vraag me af waarom help slapen ik denk dat ze maar uit hun duim zuigen waarom helpt slapen bij de haargroei nou. Ik heb wel een paar tips maar ik vind niet dat het veel effect geeft op je haren owkju
(1) je moet je haren niet je haren kammen met een kam met ijzeren haartjes nou ik noem het haartjes maar jij mss steeltjes ofzow haha
(2) masseer je haren smorgens en savone bv smorgens als je je tandepoets ofzow savons als je gaat slapen
(3) OLIE!!!! Olijfolie rozenmarijnolie ofwel met 3 vrschillende olien ok lees dit en stuur mij een bericht op deze website en als je nog vragn hebt zegg maar doei
For a bitch its hard its hard out here for a bitch - Donderdag 2 januari 2014 03:49
Hey ik haat mijn haar soms denk ik waarom trek ik mijn haren ni uit now ja the problem iss dat je haren niet zijn hoe je ze wilt als ik kon kiezen zou ik lang dik glanzend nooit gespleten punten haar wille hebben t!ps pleas x
Ervaring & tip - Donderdag 2 januari 2014 14:27
Hee dames,
mijn haren waren erg gezond, stijlde ze nooit. Ik had best mooie krulletjes. Ik was al vroeg begonnen met bruin verven en was tegen het zwarte aan. Ik heb toen voor een dip dye gekozen (blond). Me haar is hierdoor helemaal verpest. Het was erg dood. Ik vond het een paar weken leuk. Toen weer terug naar mijn bruine haar. Inmiddels twee keer geverfd en is een stuk gezonder. Hopelijk komen mijn krullen langzaam ook weer terug.
Blonderen is gewoon heel slecht;) en vooral in een keer heel blond. Bruin verven is beter. Zeggen mijn kapsters dan he haha.
bruine rapunzel - Vrijdag 3 januari 2014 22:15
ik lees dat jullie lang haar willen ik vroeger ook niet schrikken maar ik heb haar toet mijn enkels en ben elf telkens als ik groei groeit me haar mee maar dan 3keer zo snel want toen ik klein was vertelde me moeder me altijd over rapunzel (hebben jullie die film gekeken)en toen zij ik elke keer ik wil ook rapunzel zijn maar dan in het bruinen tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hier wat tips zo dat je ook rapunzel wordt doe ik ook werk echt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1) geef je haar aandacht geef het liefde (ik praat zelfs tegen me haar)


2) wat je na het doeche moet doen, kammen, gelijk in een vlecht tot het droog is stimuleert het groeien van je haar.


3) als je vecht met een meisje of zo laat haar niet aan je haren treken dat stoort het haar zakje en stopt even met groeien zo,n 5/6 dagen


nou als je deze tip volgt en gelooft in je zelf kom je dr van zelf wel

als je vragen hebt of iet wil zegen moet je op je naam vraag voor brruine rapunzel
tijp je vraag en ik ik zal zo spoedig gaan antwoorden sucses
Nada - Maandag 6 januari 2014 20:20
Nou,ik drink niet heel (ERG) veel water maar ik drink heel soms
AleynaKilic 17 jaar. - Zaterdag 11 januari 2014 15:31
Meiden, het beste, goedkoopste tip heb je hier. Maak je niet zo druk over welke (haarshampo) of whatever je nodig hebt, of welke olie je in je haar moet smeren. : Ga voor het douchen je hoofdhuid 10/20 minuten maseren. Hierdoor worden je haarzakjes wakker en gaan ze sneller werken. Als je klaar bent merk je dar je vingertoppen een beetje glad en olieachtig zijn. Dit betekent dat het heeft gewerkt, doe dit erlke week voor het douchen. En meiden, douch 1/2 keer per week, dit is gezond voor je haar, en houd je haar het lekker vol. na een week of 3 merk je dat je haar is gegroeit, en niet zon 10 cm , nee, maar 1/1.5 cm !
gwn een grazzy girl - Maandag 13 januari 2014 11:40
ik ga wel alle tips gebruiken want k had egt lang haar een nu is het kort maar ag hoe sneller terug mijn lange haar is hoe betur !!!!!
bruine rapunzel - Woensdag 15 januari 2014 20:48
ja jongens mijn zus heeft binnen een week of zo 2 inch langer haar gekreken in onze familie is dat gewoor zo
Nina - Donderdag 16 januari 2014 17:12
Mijn haar is tot schouder lengte en ik vond het vreselijk dussss
Tanks voor deze tips😃😃
nayandra - Zondag 19 januari 2014 14:21
mijn haar is maar 40 cm en ik doe alle tips
iiikx - Zondag 19 januari 2014 21:52
Luister is mensen waarom lezen jullie deze paginas over haargroei of aandre dit is ni waar dus zei gewoon ni dom en doe niks met u haren ok ik zelf heb 2cm onder mijn schouders majaa ik heb 1tip als ge gaat slapen doe u haren in een knot staart vlecht whatever maar ni los het breeeeeekt dus luiSter gewoon na my
iemand - Maandag 20 januari 2014 14:06
ik heb nu haar tot 10 cm over me schouders en laagjes daardoor lijkt het net of het heel kort is :o maar ik laat het nu heel lang groeien en alleen de puntjes afknippen bij de kapper en ik ga zeker de tips gebruiken xxx
claudia - Woensdag 22 januari 2014 22:38
Beste,
Ik heb lang haar... mooi dik. Ik kam t savonds en doet t in een vlecht. S,ochtends kam ik t uit en maak weer n vlecht. Wassen... klinkt bizar... een keer in de week. Nee...mijn haar is echt niet vies. Ik laat mijn haar zoveel mogelijk met rust. Zelfs mijn buurvrouw is verbaast dat het bij mij sneller gaat dan bij dr zelf. Puntjes worden niet geknipt. Gewoon met rust laten in een vlecht. Maarja...als je t zonodig voor de mannen leuk eruit wil zien elke dag... dan heb je veeeeeel geduld nodig. Suc6
mo mo - Woensdag 29 januari 2014 15:27
ik ga die tips echt proberen
mo mo - Woensdag 29 januari 2014 15:27
goeie tips
mo mo - Woensdag 29 januari 2014 15:28
wo wo wo
mo mo - Woensdag 29 januari 2014 15:29
waaarom
myhairisshort - Woensdag 5 februari 2014 13:23
ik wil eerst dat er ongeveer 20 cm groeit bij me haar en dan ga ik het afknippen een vlecht van 25 cm voor haarwensen!!!!!!!!!! kweenie of ik het dan nog durf.....
kelsey - Vrijdag 7 februari 2014 19:36
ik wilde mijn haar een beetje emo achtig hebben (ik ben geen emo) want ik zag het heel vaak en het leek me echt leuk, maar nu ik dat heb haat ik mn haar, het is volledig verpest want het is in laagjes geknipt waardoor het heel erg is gaan krullen en ik het ook bijna nooit meer los draag. Ondertussen is mijn haar al weer een stuk langer maar ik wil dat mijn haar zo snel mogelijk weer gelijk is.
roos - Vrijdag 7 februari 2014 20:05
ik had vroeger best dik haar maar het is nu echt dun ik weet niet hoe ik het weer dikker krijg ik probeer nu wel meer water te drinken maar ik wil een natuurlijke masker zelf maken die niet zo erg stinkt en vettig is weet er iemand eentje:(
anoniem - Vrijdag 14 februari 2014 15:32
wil mn haar in mei afknippen voor het kankerfonds. heeft iemand tips zodat mn haar langer/sneller groeit?
coucoucha - Zaterdag 15 februari 2014 01:57
Zoete amandelolie, kokosolie, castorolie, arganolie, jajoba olie en knoflookolie zijn echt goed voor het haar! Op deze site vind je allemaal natuurlijke producten, ik ben nu ook bezig met m'n haar, zodat het langer wordt en heb echt veel aan de tips hier thnx
Roooooos - Zaterdag 15 februari 2014 13:09
Heey
Ik heb net zo'n maskertje in m'n haar gesmeerd met eiwit, olijf olie, honing en knoflook erin gemixt.... Maar die lucht blijft helaas wel nogal hangen. Wel een plus punt is dat m'n haar nu heel erg zacht en luchtig/vol is :). Maar ik heb (nog) best wel kort haar dus dan gaat dat ook sneller. Om de lucht te maskeren heb ik parfum in m'n borstel gespoten en ben aan t hopen dat dat helpt 🙊
Xx roos😘
bruine rapunzel - Maandag 17 februari 2014 21:29
Hoi jongens doe mayonaise en ei tegelijkertijd in je haar je haar word soepel en luchtig gisteren getest
bruine rapunzel - Maandag 17 februari 2014 21:30
Tot de volgende test dames en messen wel ook heren hihi Hi
Niii - Dinsdag 18 februari 2014 22:31
Mensen pfoeee zeveeeer geloof da ni anders zyt ge wel egt dom u haren groeien altijd dus ni beginnen the zagen op deze site one en ams ge egt slim zyt lees ge deze dingen niemeer want geloof ni wat ze alemaal zeggen owk
Alicia - Donderdag 6 maart 2014 21:51
Hoi, ik heb begin september mijn haar gedoneerd aan Stichting HaarWensen (zij maken er pruiken van voor kindertjes die kaal zijn geworden door kanker of andere ziektes). Er is ongeveer 35 centimeter vanaf gegaan en ik bleef over met een kapsel van maximaal 5 centimeter. Ik had een aantal jaar geleden ook heel kort haar, dus ik dacht dat ik het niet erg zou vinden. Echt spijt dat ik mn haar heb gedoneerd, nee dat kan ik niet zeggen. Maar ik mis mijn mooie lange haar wel! Gelukkig groeit het wel erg snel bij mij , ongeveer 1,5 centimeter per maand (ondanks dat ik er niks mee doe eigenlijk)

Verder las ik dat er mensen zijn die misschien hun haar wilde doneren. Kijk anders eens op de website van Stichting HaarWensen! Of Google "haar doneren", je komt dan vast wel een andere goeie organisatie tegen!
Verder kan je je haar laten doneren bij een kapper, bij sommige kappers kan je namelijk GRATIS je haar doneren! Doe hier wel navraag voor!! De meeste kappers doen dit niet!!
Je kan ook zelf je haar thuis knippen en opsturen in een envelop, hier zijn wel regels voor. Zo moet het bijvoorbeeld ingevlecht zijn en minimaal 25 centimeter lang zijn. Maar ook deze dingen kan je vast bij de verschillende organisaties op de website vinden.

Succes!
mariam - Vrijdag 7 maart 2014 16:30
ik wil niets kwijt hoor.haren is de beste dat ik wil hebben. als iemand bevoorbeeld parongeluk mijn haar knipt , hij krijgt geen spijt , ik vergeef hem gewoon niet.punt uit.
Sanne!:) - Zondag 9 maart 2014 11:31
Hee!!
Ik heb blond middellang,zacht en normale dikte
haar en
Ik wil het echt superrrr graag lang hebben!!
Het probleem is dat als ik het een beetje
Lang is, het heel erg piekerig is. Dan moet
Ik het dus weer knippen en is het weer korter
Dat gaat zo altijd door....
En probleem 2 is: mijn moeder wil geen
Producten ofzo kopen wat goed voor mij haar
Is.. Heeft iemand tips???? Je wil niet weten
Hoe graag ik lang haar wil hahha😙
Xxx
Daf - Zondag 9 maart 2014 15:59
Ik ben gisteren naar de kapper geweest Ik heb er 30 cm af laten knippen om te doneren. Ik heb nog nooit van iets zoveel spijt gehad. Als ik had geweten dat ik zoveel spijt zou krijgen had ik het nooit gedaan. Dus meiden als je twijfelt om je haar af te laten knippen, doe het niet!
Btw ik ga al deze tips allemaal uitproberen!
Niii - Zondag 9 maart 2014 23:41
Luister mensen zeve ni met ei in u hare te doen
Ge kunt alles in u haren doen waarvan ze zegge da da goed is majaaaaaah smeer anders chocoladepasta inu haren da helpt zeker ook hahhah oftewel doet ge er puding in hzlpt ook eh ni henizt geloven wat ze zeggen be haren groeien heel lang en as ge iets in je haare gaat doen dan helpt da ni of ge maak u hare slecht ciaoooooooo
Ineke - Zaterdag 15 maart 2014 20:04
Heee!
dit klinkt waarschijnlijk heel dom maar ik en een vriendin waren aan het prutsen met een kam en die kwam vast in mijn haar.. hij wou er niet meer uit en moest er een stuk van mijn haar af worden geknipt.. mijn mooie lange haar ziet er nu niet meer uit dus.. ik hoop dat het met deze tips snel weer aangroeit
Demi - Dinsdag 18 maart 2014 23:13
Ik heb vandaag mijn haar tot op mijn borsten geknipt en ik heb er ontzetten veel spijt van want eerst had ik heel mooi lang haar, maar mijn moeder vond het 'lijzig' dus moest er een stukje van af en gingen we het in laagjes doen. toen de kapper klaar was,was ik erg boos want het resultaat was afschuwelijk! hoe kan ik mijn haar weer laten groeien? ze zeggen dat met een staart inslapen goed is!
miss weet ik veel - Zaterdag 22 maart 2014 20:53
Ik gebruik bekand alle tips maar eiren in je haar nog nooit van gehoort haha ik ga het meteen uit proberen.
Lola van kooien - Zaterdag 22 maart 2014 22:02
MENSEN.
Jullie zijn zo dom bezig om geld te geven aan deze domme producten enz.
Haar is haar. Ben hier blij mee oké?
Ik heb mijn 71 cm lange haar gedoneerd, en jullie gaan hier janken omdat je haar niet groeit?
ik heb mezelf laten kaal scheren. Ja mensen op straat kijken me gaar aan ja. maar ejh (schijt aan de overheid). Ik ben trots p mezelf. En dan zal ik ook blijven!
Sofie - Zaterdag 22 maart 2014 22:05
Uhm 'lola van kooien'
Ik weet niet wat je hier zit te praten. We zijn ook blij met onze haar. Doneren of niet. Mogen we dan niet onze haar sneller laten groeien door deze producten? We zeggen niet dat we geen respect voor je hebben. Ga hier niet zielig over doen.
*Aardig bedoelt*
fatima el hab - Zondag 23 maart 2014 10:42
Wouw! hier heb ik zeker wel iets aan! en lola, waarom doe je zo,
karien - Dinsdag 25 maart 2014 08:16
Ik had mijn haar eerst over mijn schouders maar ik had genoeg van mijn lange haar dus ik heb het heel kort geknipt en gedoneerd.
De eerste paar maanden vond ik mijn korte haar echt heel leuk maar ik wil nu weer lang, ben aan het sparen mijn haar is nu aan het einde van mijn nek. Mijn haar groeit echt heel snel! Ik kan al een leuk ministaartje in doen! :)
Rave - Dinsdag 25 maart 2014 18:02
ik wou heel graag scene hair maar ik heb gelezen dat kappers niet weten wat het is (scene hair is emo hair) ik had het een keer laten knippen door een kapper maar dat was mislukt.. ik was iets te fanatiek met de schaar dat alle lagen nu scheef zijn ╥﹏╥ ... ik probeer het te verbergen voor m'n moeder door een muts en een staart te dragen en ik hoop dat het weer terug groeit. ik heb dus een kappersbon gekregen waarmee ik gratis naar de kapper kan gaan en ze zei dat ik nu moest.. ik zei dat ik wel 3 maanden wacht dus het moet snel teruggroeien.. ik ga zeker deze tips gebruiken! en heeft iemand nog andere tips voor mij? ik ben zo dom geweest... (ps.. the lagen zijn best kort... ╥﹏╥)
Iemand - Dinsdag 25 maart 2014 20:25
Hee ik heb mijn haar een (half) jaar geleden af laten knippen voor stichting haarwens(20 cm in een vlecht), dan maken ze pruiken voor kinderen met kanker. Maar sinds dat ik het af heb geknipt ben ik niet meer naar de kapper geweest en heb nu allemaal dooie punten. Ik durf niet naar de kapper te gaan omdat ik bang ben dat het dan weer zo kort is en dan is echt niet mooi.Ik denk dat ik binnenkort maar naar de kapper ga en dan al jullie tips gebruiken. Verder heb ik nog tips: Als je je haar hebt gewassen en het is nog nat niet in een staart ofzo doen dan breekt je haar heel snel af, van die hele dunne elastiekjes zijn ook heel erg slecht voor je haar. Als je hebt gedoucht kun je je haar het best met een grove kam kammen en dan met rust laten tot het droog is, een borstel zorgt voor gespleten haarpunten als je dat doet na het douchen. Nog effe 1 ding als je zo'n haarmasker zelf probeert te maken, de banaan echt goed pureren en niet in stukjes laten dat is heel smerig en krijg je slecht uit je haar (uit eigen ervaring) ik hoop dat mijn haar weer snel lang is :)
monique - Woensdag 26 maart 2014 13:44
Niet föhnen? Juist wel! een tip van een goede kapper van de sterren. het geheim van een gezonde hoofdhuid is droog föhnen na het wassen. je krijgt roos en schimmel als het haar lang nat blijft. In mijn geval is het na 8 uur nog niet droog. Ik heb prachtig haar nu 1 jaar kort altijd super lang gehad. Maar ik föhn altijd de hoofdhuid droog. Verders niet te veel wassen 2 x per week is genoeg.
monique - Woensdag 26 maart 2014 13:47
@ iemand. Ik heb hetzelfde gedaan afgeknipt voor een ander. Ik weet niet waar je woont maar ik knip heel goed als hobby. Ook mezelf en vrienden. Als je in Tilburg of rondom woont wil je best knippen. Van lang naar kort in een leuke bobline heb ik mijn haar nu op dit moment en elke keer de vraag wie is jouw kapper? ikzelf zeg ik dan. Ik ben al enkele keren verpest door de kapper dus knip al 25 jaar zelf.
iemand - Woensdag 26 maart 2014 17:56
Oww hahaha,
hoeft niet hoor haha :$
Hier hebben we ook wel kappers.. Ik woon namelijk in beverwijk, (noord holland). dussehh...
anoniempje123 - Zondag 30 maart 2014 15:14
Een paar tips om je haar sneller te laten groeien
(die ik zelf gebruik en mijn haar is tot mijn navel)

1. Slaap met een vlecht
2. Begin onderaan met het borstelen van je haar
3. Een 2 benanen per dag (het is niet alleen goed voor je gezondheid maar laat ook je haar sneller goeien♡)
4. Borstel je haar niet als het nat is (hierdoor gaan je punten splijten)
5. Masseer gewoon 1 X in de maand je hoofdhuid

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad x
Christel - Zondag 30 maart 2014 23:06
Hey, ik ben kapster en ik heb echt nog nooit zo hard gelachen Als tijdens het lezen van deze info. Ja het is waar dat al die dingen GOED voor je haar zijn maar dat laat je haar niet sneller groeien. Je haar groeit vanuit de wortels en niks behalve je voeding kan dit proces stimuleren. Wat aan de buitenkant van je hoofd zit moet je eigenlijk los zien van de binnenkant, een hoofd massage zou wel idd de haarzakjes kunnen stimuleren maar dan moet je dit wel een aantal x in de week doen. Maar ei in je haar en stoppen met fohnen heeft niks met de groei te maken. Veel mineralen en vitaminen (biergist pillen enz) kunnen enigzins helpen maar helaas moeten we het vooral doen met hoe snel moedertje natuur het wil hebben

Hoop dat mensen hier wat aan hebben, hoeven ze geen 100 dingen te proberen waar ze niks aan hebben :)
Robin - Woensdag 9 april 2014 18:08
Ik heb redelijk kort haar en wil heel graag lang haar. Ik stijl ze bijna elke dag omdat me haar anders heel raar zit. Als ik het niet stijl moet ik het wel föhnen maar dat is dan ook weer slecht voor je haar.. Wat is slechter föhnen of stijlen?
mariam - Donderdag 10 april 2014 17:21
alsjeblieft , ik wil lang en stijl haar !!!
willen jullie alsjeblieft meer tips geven ?
niet allen naar mij , maar aan iedereen !!!
ik hoop dat mijn haar binnen 3 maanden langer groeit !!!!!!!!!
Mariam en Chijma - Zaterdag 12 april 2014 11:00
hallo allemaal !
wij zijn Mariam en Cijma !
wij werken bij een winkel !
ik en Cijma kunnen voorstellen dat jullie lange haren willen .
maar jullie moeten wel geduld hebben !
elk maand groeit er 1 cm .
elk jaar heeft 12 maanden , dus elk jaar groeit er 12 cm.
hier onder zijn een paar tips die je kunt gebruiken.
- je kunt aloe vera doen , dat is een soort babyshampoo vol vitamines , en dat zorgt ervoor dat je haar sterk en sneller groeit !
- je kunt henna in je haren doen , die koop je in Marokko , daar komen wij vandaan.
henna is heel erg gezond en laat je haar bruin maken en het laat je haar groeien.
-veel in de zon liggen , want de zon heeft vitamine b \ d .
je haar groeit het meest langer in de zomer.
- 2 x per dag bananan eten , want in bananen zitten veel vitamientjes.
- goed en heerlijk slapen.
- goed eten en veel groente en fruit eten.
nou , dit waren Mariam en Chijma , s tips !!!
ik hoop dat jullie dat ook gaan doen .
veel succes.
groeten Mariam en Chijma
poep - Zaterdag 12 april 2014 11:02
poep
Tralaloepsie - Zaterdag 12 april 2014 19:40
ik had heel lang haar en heb het toen gedoneerd, heb nu wel spijt maarja bij
mij groeit het weer aan! duurt wel lang hoor pfff...
wannie lala - Zondag 13 april 2014 20:59
ik heb best wel lang haar bijna tot m,n kont. ik heb gehoord dat je 1 x per maand je dode puntjes moet knippen dat doe ik niet al een jaar lang heb ik niet m,n dode puntje geknipt ik ben bang dat m,n haar niet meer snel gaat groeien. is het slecht voor je haar ? en wat kan er met je haar gebeuren ? of is het niet erg ? kan iemand alsjeblieft reageren ! groetjes xxx wannielala
Antwoord: wannie lala - Vrijdag 18 april 2014 15:07
Tuurlijk gebeurt er niks meid, ik ben al 37 jaar, en ik heb nu haar tot mijn knieen. Ik heb mijn haar sinds mijn 20e niet geknipt, en er is niks mee gebeurt.
swaggergirltjee - Maandag 21 april 2014 14:24
ik heb nog wel een tipje.
je haren groeien sneller door 5 vlechtjes in te doen want als je vlechten in hebt dan is dat toch strak? ja en dan groeit dat sneller,
ik zou je haren niet zo vaak in een staartje doen dat is slecht voor je haren ik weet ook niet meer waarom heb ik gist nog gehoord.
ik zou je haren niet zo vaak stylen.
mensen zeggen als je je haar föhnt dat het slecht is dat is ook zo,
maar als je gaat douchen en je wast je haren goed en als je klaar bent moet je niks aan je haren doen gwn nat laten ook niet meteen handdoek en dan 10 min. later föhnt
maar niet helemaal föhnen gwn half droog föhnen en dan 5 vlechtjes in doen dan heb je en dag later allemaal krulletjes dat doet er niet doe maar dat is goed voor je haren
Roos - Dinsdag 22 april 2014 12:29
@Christel ,
Misschien heb je gelijk dat het er niet sneller door gaat groeien, maar dan kan het er nog wel minder snel door slijten.
tsss.
:) - Woensdag 23 april 2014 10:23
is het beter om je haar te kammen of om je haar te borstelen?

weet je toen mijn moeder vroeger jong was had ze haar tot op haar schouders en toen ze op vakantie was weest had ze haar tot halverwege haar rug (veel in de zon gezeten)
zon en warmte helpt dus inderdaad!!!
marit - Woensdag 23 april 2014 21:11
woow hier is zelfs nog wat in gezet van iemand in 2011


:) - Donderdag 24 april 2014 14:11
correctie
zon is helemaal niet goed voor je haar warmte wel.
Hairday - Maandag 28 april 2014 18:16
Gebruik ook zo min mogelijk haarlak of gewoon gel
70 turk - Donderdag 15 mei 2014 21:56
Mijn haar is dik en beschadigd.
Ik heb zelf ook al veel dingen gebrobeert, zoals
Olie en eiwit in je haar ( als masker)
Maar er gebeurd helemaal niks.!
Ik ben dinsdag naar de KRuidvat geweest
Daar zocht ik een masker.
Ik heb er wel 1 gevonden. (7,50 euro) voor
(500) ML maar de metk is vN loreal paris
En het zit in een soort driehoek rond ding
Hij werkt egt super pS/ de buitekant is oranje en de dop bruin
cheyenne - Vrijdag 30 mei 2014 13:04
Hallo ik ben 14 en ik steil mijn haren al van toen ik 11 was en in het begin was het mooi omdat ik het niet vaak deed,van mezelf heb ik heel dik haar en krullen als ik mn haren tegoei steilde dan werd het plat en dunner nu ik 14ben had ik genoeg van mijn kapotte haren en heb hetntot aan mijn schouders laten knippen waar ik nu heel veel spijt van heb gezonder is het nu wel maar ik zou graag mn lengte trrug willen dus een aanrader geen hitte in je haar gebruiken dat maakt je nharen heel kapot en het groeit niet/heel traag
Rochelle - Woensdag 4 juni 2014 23:38
Ik krijg op een bepaalde lengte dode puntjes en het stopt dan ook met groeien. Wat kan ik daaraan doen en wat voor olie wordt er met een oliemasker bedoelt?
iemand - Vrijdag 6 juni 2014 16:25
ik wil graag lang haar maar het groeit maar niet ik heb het net tot mijn schouders alleen zitten er van die krullen in, dus ga deze tips echt wel gebruiken iemand anders nog tips graag zelfs.
Anoniempje - Woensdag 11 juni 2014 17:39
Ik heb kort haar maar ik wil het echt langer laten groeien maar mijn moeder zaagt altijd om mijn haar kort te laten
Anoniem - Dinsdag 17 juni 2014 21:56
Ik had prachtig lang haar , en ik dacht ik doe er een stukje van af wat uitendlijk een groot stuk is geworden ( kappers knippen er altijd meer af dan dat je wil ) nu heb ik dus ongelooflijke spijt ;( Ik dacht het groeit wel weer snel aan
Maar het duurt dus echt vet lang . Ik heb zoveel spijt :(
bertha - Woensdag 18 juni 2014 22:00
kijk eens op youtube bij mayamia zei heeft hele goede tips om je haar te laten groeien ze heeft heel veel eropstaan.
anoniemnik2 - Maandag 30 juni 2014 20:54
HALLOOO ALEMAAL NIKS GELOVEN VAN HIERBOVEN 1 JAAR GELEDEN WAS MIJN HAAR ONDER MIJN OREN GEKNIPT IK HET SPIJT EERST VOND IK D
Anoniem - Zaterdag 5 juli 2014 14:56
Ik style mijn haar altijd en het blijft gwn door groeien hoor
Anoniempje - Woensdag 9 juli 2014 09:32
Ik heb de tip veel water drinken gebruikt en de tip haar kammen.
Ik heb dit 3 dagen gedaan en mijn haar is nu al een stuk langer.
Bedankt :).
happy - Vrijdag 11 juli 2014 21:18
Als je je haar wast moet je het met ijskoud water doen
Ikke - Zaterdag 12 juli 2014 01:14
Voor iedereen die zegt dat het haar niet verder wil groeien: iedereen heeft een 'maximale haarlengte' en dit verschilt per persoon. De groeicyclus van een haarzakje kan verschillen van ongeveer 2 jaar tot 7 jaar. Daarna stopt het haartje met groeien en valt het uit. Als jouw haar maar 2 jaar groeit, zal jouw haar dus nooit heel lang worden.

Regelmatig je haar knippen zal jouw haar ook niet sneller doen groeien. Wil je je haar laten groeien, ga dan om de 3/4 maanden naar de kapper - vaker is niet nodig. Rond die tijd kunnen de haarpunten namelijk beginnen met splijten en dat wil je natuurlijk niet. :)
ikke - Zaterdag 12 juli 2014 12:47
Mijn haar is ongeveer tot mijn schouders (iets langer) en geblondeerd. Maar een paar plukken blond en een paar plukken bruin ( is dat geblondeerd????). Ik wist niet dat dat slecht was. Ik was mijn haar ongeveer 3 a 4 keer per week ik weet dat je het niet zo vaak moet wassen maar mijn haar word heel snel vettig. En dat vind ik lelijk. En ik ben een enorme snoepkont. Maar niet heel dik ofzo.
Wie kan mij helpen?????? xxx
Anne - Woensdag 16 juli 2014 14:22
Ik heb erg kort haar ik kies tip 7
roosje - Donderdag 17 juli 2014 08:31
ik neem allen tippies erg sieriues mijn haar ziet er niet uit dus ik zeg het wel als het heeft geholpen


xxxx bedankt roosje
samantha - Zaterdag 26 juli 2014 23:13
mijn kapper zei ook als tip: laat je haar natuurlijk drogen , als je het gaat stylen word je haar warm en beschadigd het ! daarom deed ik mijn haar ook minder stylen ! ik merkte meteen dat mijn haar sneller langer werd ! met stylen maak je je punten ook veel erger en dat is jammer van je haar
Laurien - Maandag 28 juli 2014 11:30
Moroccanoil is super goed voor je haar, het herstelt en verzorgt het. Mijn haar was kapot en droog en ik moest telkens de dode punten laten afknippen waardoor m'n haar niet langer werd maar nu is mijn haar heel gezond!! Kost wat maar dan heb je ook wat ;)
Luna - Maandag 4 augustus 2014 16:31
Wees blij met jullie haar tot op de schouders!!!Ik vroeg aan mijn tante (zij is kapper) om mijn puntjes er van af te knippen en nu hangt het wel 3 cm boven mijn schouders :O ik zou alles doen om weer iets langer haar te krijgen want nu lijk ik wel 5 jaar oud
:'( echt verschrikkelijk
Mijn haren. - Donderdag 7 augustus 2014 21:00
Ik heb blond haar, net iets over mijn schouders.. ik wil het zo graag lang hebben, maar het groeit niet echt snel.. iemand tips?
roos de wit - Maandag 11 augustus 2014 20:52
ik drink eigenlijk water altijd en heb langer haar dan het gemiddelden.
zou het daar door komen dat mijn haar idioot lang is?
Jolanda - Donderdag 14 augustus 2014 21:01
Klinkt misschien heel erg stom en logisch, maar zorgen dat je van je haar af blijf is ook HEEL belangrijk, als je ermee gaat lopen klooien dan raakt het sneller beschadigd en breekt het ook sneller af. Steek het bijvoorbeeld in een knot waardoor je er geen 'last' meer van hebt en het ook niet meer opvalt dat je het hebt (komt niet meer achter je oren vandaan, niet meer in je gezicht etc.) dan blijf je er ook gemakkelijker van af en ga je er ook minder aanzitten uit verveling. :)
Ginny - Maandag 25 augustus 2014 13:12
Toen ik klein was had ik lang haar, maar toen heb ik het op mijn 3e/4e in een bobline laten knippen. Mijn haar heeft nu pas weer een lengte waar ik blij mee ben. Ik ga zeker een goed haarmasker kopen en ei proberen! Mijn haar is nu bijna 60 cm vanaf mijn scheiding, maar ik zou heel graag 70 cm willen hebben. Mijn haar groeit eigenlijk pas weer echt sinds ik meer fruit ben gaan eten. Het enige probleem is dat mijn haar heel dun is en zeker achter op mijn rug erg snel slijt. Ik hoop dat deze tips helpen!
drilona - Maandag 1 september 2014 10:33
slim idee, ik heb nu zef best wel lang haar volgens mij zeker vanaf het begin tot het eind 70 centimeter..hoe dat is gekomen weet ik nog steeds niet.. maar ik probeer tot de billen te laten groeien xD.. deze tips zal ik dan zeker gaan volgen hopelijk dat het nog werkt want ik heb gespleten haar punten :( .. maar ach, ik doe zelf bijknippen hehe
laura - Zaterdag 11 oktober 2014 10:28
Ik heb heel kort haar en veel mensen knipen het lange haar er af en na een tijtje hebben ze er heel veel spijt van en dat heb ik nu ook maar mijn vrindin zij eens tegen mij dat als je je heele haar vlecht en je mag zelf kiezen waneer? je de vlechten er uit haalt en dan groeit je haar sneler en het werkt egt!
ranisha - Zondag 12 oktober 2014 15:20
weetje i,k had lag haar tot mijn kont maar ging slapen en u is het tot me schouders want me oma moest zonodig knippen ik ben en ***** boos op haar :(
kroesie:) - Zondag 12 oktober 2014 15:22
ey ik heb echt van dat kroes haar en het is tot me kont moet je nagaan lekker voor de mensen die kort haar hebben
laila - Zondag 12 oktober 2014 15:24
hallo kroesie doe niet zo arogant en trouwens als je lang haar hebt (boeit me nii)
hoef je ons niet te kleineren
Nassera - Donderdag 30 oktober 2014 12:12
Had echt lang haar tot aan men kont bijna, maar heb het geknipt tot aan men schouders omdat men haar zo beschadigd was door al dat stijlen etc..
Wil zo graag weer men lang haar terug, maar het blijkt zo lang te duren.
Gebruik meestal ArganOlie en argan shampoo en al die dingens maar zie geen verandering :( Iemand goeie tips? xxx
lynn - Dinsdag 4 november 2014 17:05
Ik heb zelf niet zo heel lang haar als je het vergelijkt met de rest van mijn vriendinnen. Ik heb al een x een ei in mijn haar gedaan, en mijn haar kreeg echt een hele mooie glans daardoor. De laatste tijd zie ik wel dat mijn haar steeds dunner word, egt heel vervelend. Op internet zag ik ook hoe je je haar langer kan later lijken. Ziet er egt heel mooi uit. je moet dan 2 staarten maken boven elkaar achterop je hoofd, en dan die bovenste staart over die onderste doen zodat je de onderste staart niet meer ziet. Bij mensen met dun haar werkt dit niet echt maar voor mensen met dik haar is dit echt een aanrader als je je haar langer wilt laten lijken! xx
Kayleigh - Vrijdag 7 november 2014 19:29
Ik heb sinds vandaag huid, haar en nagels van de ETOS. Heb er veel goede verhalen over gehoord. Een persoon had haar haren zelfs na een paar maanden van schouderlengte tot 10 cm over de rug. Het zijn biergist pillen en erg groot (!), dus ben je een slechte 'slikker' koop ze dan niet. Ik ben benieuwd, hoeveel mijn haar is gegroeid in een maand. Ik houd jullie op de hoogte. Ben er ook al weken mee bezig om DE HAARGROEIFORMULE te vinden die mijn haar zo snel mogelijk gezond laat groeien. Fingers crossed dat deze ETOS tabletten werken. :)
Martinaaa❤️ - Zaterdag 15 november 2014 22:21
Heey ik heb vandaag mijn haar in een paar lange laagjes laten knippen en eerst was i erg tevreden maar ik zag net een foto voorbij gaan voordat ik naar de kapper was en dat was inderdaad een stuk langer vandaar dat ik dit opzoek ik denk dat ik vooral de tip gebruik: VEEL WATER DRINKEN! Ik hoop dat het werkt

XXX
pluis - Vrijdag 21 november 2014 15:19
help ik heb me haar heel kort geknipt het was eerst heel lang ik heb er mege veel spijt van please kan iemand meer tips geven ik wil echt dat het zo snel mogelijk weer lang is
anoniempjeexxxx - Zondag 30 november 2014 20:03
bier en eieren en wat honig dat werkt erg goed ik doe dat namelijk al een maand en mijn haar groetit heel snel voor die maand waren ze ot mijn schouders en nu een maand later komen ze tot aan mij heupen dus voor alle meiden die dat willen bier eieren en honing
Fabiènne❤️ - Maandag 1 december 2014 14:24
Ik heb kort blond haar ik denk net heel iets over mn schouders.. Ik vind het irritant al die tips zeg maar..ik gebruik nu wel de tip: gezond eten en veel water drinken.
Ik heb mijn hele leven lang al kort haar gehad en het wil maar niet groeien ik ben zelfs een keer 2 en een half jaar niet naar de kapper geweest maar dat had helemaal geen zij bij mij😫 bij mij heeft helemaal niks zin volgensmij. Maar ik geef wel toee dat ik het echt heel vaak föhn en was want mijn haar word echt na 1 dag al vet. Ik weet echt niks meer en niks helpt bij mij ik wil het gewoon super lang :(
Pluis - Maandag 1 december 2014 22:37
De tip van eieren en bier is dat wel goed voor het haar en werkt het echt?
Pluis - Maandag 1 december 2014 23:23
Sorri dat ik zoveel vragen stel maar kan haar ook 1,7 cm per maand groeien en is de bier wel echt goed voor je haar?
maaike - Woensdag 17 december 2014 19:05
ik heb niet zo heel erg kort haar maar ik heb een beetje een boblijntje en ik vindt het echt vreselijk staan!!!! Ik heb de tios nog niet écht gebruikt maar wel een beetje. Ik wil weer net zolang haar als eerst ik heb he afgeknipt voor Kika kinderen met kanker
maaike - Woensdag 17 december 2014 19:06
Tips
.. - Donderdag 25 december 2014 01:28
Het wer kt echt
Shalina Verdijck - Zondag 4 januari 2015 01:01
Heujjj 😏
Ik heb vroeger eens mijn haar laten knippen in een coupe omdat ik het haar van Rihanna wou ..., maar bij haar pastte da maar bij mij ni 😓 en toen had ik haar tot aan mijn schouders, ik was een paar weken tevreden maar na een maand had ik al spijt ... nu ben ik al heel lang aan't wachten voor lang haar , maar bij mij duurt dat een eeuwigheid ... ach ja je moet blij zijn met wat je hebt , denk bv aan de kinderen en mensen die heel lang haar hebben en ineens kanker of leukemie krijgen, hun haren vallen gewoon lok per lok uit ...

Ps: denk heel goed na of je je haar gaat laten knippen en of het bij je past want als het ni bij je past ben je niet tevreden en voel je je lelijk

Groetjes Shalina 😘
Uhu. - Zondag 4 januari 2015 14:05
Heeii 🙈,

Ik had een paar jaar geleden voordat ik op vakantie naar Indonesië ging. Best wel lang haar naarmate ik daar was groeide het heel snel ! Waarschijnlijk doordat ik veel in de zon zat, veel meer fruit at & zowat alleen maar water dronk. Ik merkte wel echt het verschil. Alleen aan 't eind van de vakantie ging 20 cm van mn haar der af😔Nu was 't eindelijk weer een beetje lang. Was het te dood. Nu is mijn haar weer afgeknipt. Het is weer zo kort 😭
Hoi - Zaterdag 10 januari 2015 20:23
Hoi
Marie-louise - Zaterdag 10 januari 2015 20:32

Ook op vakantie naar een warm land gaan werkt echt, en dan ook nog de goede haar producten gebruiken. Op vakantie was mijn haar in 1 week 4 centimeter gegroeit!! Dus haarproducten zijn echt heel belangrijk!!!!! Mijn haar was ongeveer 12 cm gegroeit. Of je het gelooft of niet!!1⃣2⃣cm😃😃😃😃
Maar daarna had ik het er weer afgeknipt😭😭😭😭😭
Dus op naar de vakantie!! En weer lekker in de zon zitten
Haha;p - Maandag 12 januari 2015 22:11
Wat ook heel goed is is slapen met los haar!
kimmie - Maandag 19 januari 2015 14:32
Ik had ooit lang haar maar heb toen de helft af laten scheren. Nu laat ik het weer lang groeien. Zon en Warmte werken heel goed en ik gebruik ook dagelijks warme kokosolie in mijn haar. twee maanden geleden was mijn haar nog heel kort en nu al bijna tot mijn schouders :0. Miss helpt dit andere meiden die hun haar willen laten groeien

xxx
Thess18 - Zondag 25 januari 2015 10:06
Welke haar producten zijn het best ??
Want ik gebruik andrelon,
En ik weet niet of die goed is of juist niet..

Xx
Anoniempje - Woensdag 4 februari 2015 20:45
Ineens is mijn haar extreem snel gaan groeien... Wat mijn manier is?

Ik kam mijn haren alleen nog maar met mijn vingers ( ik heb nu bijna een half jaar GEEN KAM OF BORSTEL meer gebruikt) en het verschil is echt gigantisch!!!

Het is in een maand of 4 zo'n 20 cm gegroeid terwijl het voorheen helemaal niet of super-weinig groeide...

Hilal - Vrijdag 6 februari 2015 18:32
GEWOON STIJLEN JOHH ELKE DAG STIJLEN :)
amiena - Donderdag 12 februari 2015 21:27
Als je haar groeit zeg maar tot aan je kont en je hebt dik haaar word het dan dunner wnr het dan langer word
Ik - Zondag 15 februari 2015 23:06
Ik heb laatst mijn haar laten knippen en ik wou het kort. Ik zat dus in de kappers stoel en ze bleef maar knippen en knippen.. ze heeft het in laagjes geknipt en nu lijk ik wel Rachel van Friends dat totaal niet bij mij past.. hopelijk werken deze tips..
maryyy - Maandag 23 februari 2015 22:34
ik heb 3 weken terug mun haar laten knippen maar ik heb er mega veel spijt van
Dilara - Dinsdag 24 februari 2015 12:35
Doe voor dat je gaat slapen olijf olie in je haar en maak dan een strakke vlecht , en spoel het de volgende dag goed uit daar word je haar lekker zacht van en glanzend !! Kuss
Dilara - Dinsdag 24 februari 2015 12:37
Je hebt kans door te veel kammen dat je haar wortels los laten dus borstel je haar voorzichtig en rustig !!
lol - Dinsdag 24 februari 2015 22:14
even een domme vraag hoeveel eieren moetje in je haar doen voordat het sneller aan groeit
Anouk - Vrijdag 27 februari 2015 20:55
ja ik heb super lang haar en ik föhn nii en en ik stijl ofzo ook niet en ik laat meestal me haar met rust MAAR ik krijg steeds meer gespleten haar punten ook al knip ik elke keer me haar ze komen elke keer weer terug ,hoe komt dat en wat moet ik doen EN ik had vroeger ook veel dikker haar en nu veel dunner kan iemand uitleggen wat ik moet doe. 😰😰
anoniempje - Donderdag 5 maart 2015 20:18
mijn haar is ongeveer mijn haar is ongeveer 55cm lang en ik wil het 65cm XD
meidenn!! elke vrijdag avond maseer ik me hoofdhuid met pure kokos olie/vet
dit stimuleerts je haarzakjes en laat het binnen een week wel 5 cm langer groeien dat gebeurd aleen als je het elke dag doet wat ik dus niet doe want anders zou ik nu rapunzel zijn en knip je haar ees in de 4tot5 maanden je zult een goed resultaat zien.
Queennii - Zaterdag 7 maart 2015 13:40
nog een extra tip: KNOFLOOK!
knoflook door je eten elke avond helpt echt, niet veel of je moet het binnenste strengetje (de boosdoener) eruit halen, dan stink je niet... Knoflook helpt ook voor je nagels worden ze sterker en gezonder van!

fijne zonnige middag allemaal!
Queennii - Zaterdag 7 maart 2015 13:44
Kokos shampoo & conditioner parabenen vrij helpt heel goed! extra extra tip..
te koop bij action, is een witte! fles geen wit groen! € 1.89 bij de action!
mijnnaamboeitjeniet - Zondag 15 maart 2015 17:09
hoi allemaal,
ik heb gehoord dat als je slaapt in een vlecht dat je haar veel sneller groeit zoals ik hier in de meeste reacties hoor. ik ga elk jaar naar marokko en heb er nooit aan gedacht om daar een marokaans argan olie te kopen, eigenlijk heel stom....maar ga het dit jaar zeker doen, je kan het ook als het goed is in een speciale winkeltje kopen. je haar groeit dan veel langer. ook eieren lijken me heel erg nieuwsgierig en ga het ook uitproberen, bedankt voor de tips en gebruik echt het marokaanse argan olie, als je wilt weten waar je ze nog meer koopt laat dan maar even een berichtje achter, xxx van mij ps. andere tips???? laat aub achter
mijnnaamboeitjeniet - Zondag 15 maart 2015 17:11
wat ook erg handig is is trouwens is als je onder de douche staat je haren kammen met een kam. ik heb een speciale marokaanse klitten kam te koop in utrecht een marokaanse boutiekjes. je ziet dan ook echt verandering en verzorg/ geen klittige haren xx
mijnnaamboeitjeniet - Zondag 15 maart 2015 17:12
graag hoor ik
Maaike - Maandag 16 maart 2015 23:59
Ik heb lang haar en het is gezond en dik.
Ik stijl elke dag mijn haar op 230 graden en gebruik hier geen bescherming voor.
Me kapper vind het heel knap dat ik nog haar op me hoofd heb en snap niet dat het nog zo gezond is. Ik geloof niet zo in die trucjes het is maar wat je haar aankan👍
Aleetjee - Donderdag 19 maart 2015 23:03
Ik ben laatst naar de kapper geweest om mijn haar te knippen, allemaal DODE PUNTEN het moest dus tot m'n schouders en het was eerst bijna tot m'n kont dus echt zonde. Ik wilde vorig jaar ,na het idee van m'n vader, per se blonde plukken in mijn haar, was wel leuk. Daarvoor had ik extentions. DOE HET NIET TE VAAK! Ik wil nu langer én gezonder haar dan eerst. Ik was best wel dom en nu ben ik wel uitgekeken op verven. Nog ff een jaartje of 3 wachten. Verder werkt het om je haar na het douchen even af te spoelen met lauw, bijna koud water en daarna met koude camillethee of verse muntthee met van die blaadjes geen zakje! Mijn haar is er al veel langer mee geworden in de week dat ik het doe. Wel elke keer doen na het wassen. Voor je haar drogen eerst goed met je handdoek wrijven in je haar of in zo'n doek doen zodat de doek het meeste vocht opneemt! Daarna een beetje föhnen op z'n laagste stand voor zo'n 2x 5 minuten met 5 minuten 'pauze' ertussen, daarna even 5 minuten föhnen met de koude stand(als je die hebt, anders gewoon stoppen)
Xx hoop jullie te helpen
mijnnaamboeitjeniet - Zaterdag 21 maart 2015 16:57
hi x , het resultaat met lauw water je haar douchen werkt echt. je haar is minder klittig en kan ook snel en fijn uitgekamt worden. ik begon onder de warme douche en deed de stand steeds wat kouder om er aan te wennen, op het eind deed ik mijn haar in een knot en douchede alleen me lichaam met lekker warm water!!! goede annrader!
Aleyna - Zondag 22 maart 2015 22:44
Mijn tip is om niet naar de kapper te gaan want ik ben 5 jaar niet naar de kapper geweest en heb haar tot bijn bij mijn kniën gwn niet naar de kapper want je haar groeit niet aan de puntje maar aan je hoofdhuid dus als kappers zeggen "je moet om de 6 weken terug " is dat bullshit en je haar god verzorgen xx
jaimy - Zaterdag 28 maart 2015 22:18
Hey, ik heb nog een paar tips en deze tips bij elkaar verzameld:
1-gebruik ongeveer 1 tot ker per maand en niet teveel op je hoofdhuid van anders word het heel vet en dat is slecht
2- was je haar om de 4 dagen !! Dit is heel belangrijk want anders kan het vet worden of groeit het slecht.
3- gebruik kaneel! Als je je haar wast moet je in de shampoo enen klein beetje kaneel strooien en dan in je haar smeren dat helpt, maar dan niet op de hoofdhuishoofdhuid.
4- ga niet teveel naar de kapper. De kappers zeggen wel dat t goed is, maar het is best wel slecht. Alleen doen als je dood haar hebt of het heel erg in de klit zit ofzo. Je haar groeit namelijk van bovenuit en niet vanuit de puntjes.
5- niet föhnen of stylen, of krullen met hitte. Daar gaat je haar dood van.
6- NOOIT je haar kammen als het nat is, het is dan kwetsbaat en breekt dan sneller af
7- geen elastiekjes gebruiken met van die kleine zilveren dingetjes eraan, dat breekt je haar af doordat het ijzer in je haar snijd.
margarita - Zondag 29 maart 2015 18:20
miss weten jullie wel dat je conditioner moeilijk uit je haar krijgt als je wil dat je haar niet snel pluizig word moet je nadat je conditioner hebt gebruikt je haar wassen met een klein beetje shampoo ja haar blijft zacht. werkt bij bij heel erg goed
Shana - Woensdag 1 april 2015 08:51
Anoniempje,

Je haar groeit binnen 1 week 5 cm als je
iedere dag een hoofdmassage heeft met olie?
Dat geloof ik niet hoor?
Britt - Donderdag 2 april 2015 16:37
Ze zeggen als je veel water drinkt dat je haren dan ook beter groeien. Maar telt dat ook als je dan ranja drinkt? En weet iemand welke conditioner goed is...
ishara en renesmee 2ling - Vrijdag 17 april 2015 22:06
wij hebben het geprobeerd met eiren en het lukt! mij moeder vond het een beetje smerig maar het boeit gewoon niet mij moeder is 29 en vader 30 wij zijn 12 wij zij 2LING! ons haar is kapot lang OMG
Heey - Dinsdag 21 april 2015 23:21
Een tip gwn geduld hebben ander sluit het niet
ishara en renesmee 2ling - Maandag 27 april 2015 20:17
wat bedoel je
XOXOgirlXOXO - Zondag 17 mei 2015 11:46
OMG,
Ik had al erg lang haar maar nu is het nog langer!! ik denk dat het nu rond de 70 cm is!!
Welke conditioner is het beste?? En welk haarmasker
Diva2 - Maandag 25 mei 2015 21:14
ik heb kort haar ik wil het graag dat het weer lang is dus ik ga het proberen !
Eva - Donderdag 25 juni 2015 22:45
Als je vaak een staartje in hebt omdat je kapper je haar te kort heeft geknipt .. groeit het dan sneller of minder snel aan?
Cheyenne - Dinsdag 7 juli 2015 17:10
ik ga dat met eieren proberen! ik moest me haar afknippen omdat mijn moeder het te lang vond. t kwam bijna tot me navel en komt nu net over me schouderblad :(
Sadaf - Woensdag 15 juli 2015 19:52
Mijn haar was vroeger heel beschadig .nu ik gebruiken masker van lorela
Sadaf - Woensdag 15 juli 2015 19:52
Mijn haar was vroeger heel beschadig .nu ik gebruiken masker van lorela
Ebru - Woensdag 29 juli 2015 23:53
Ik heb al van alles geprobeerd, maar verder dan mijn schouders kom ik niet. Mijn oplossing voor langer haar zijn hairextensions, met voorkeur thrix flip-in hair omdat ik dan tijdelijk kan verlengen.
lara - Woensdag 12 augustus 2015 21:40
hoi ik wil graag dat eieren in je haar doen proberen, maar hoeveel moet je gebruiken en moet je dat op je hoofdhuid doen of gewoon over al het haar???
trouwens als je een beetje nivea in je haar doet maakt het het haar ook zacht. maar niet te veel anders lijkt het heel vettig.
xjes lara
Twixjee - Maandag 17 augustus 2015 05:21
Ik heb mijn haar al acht jaar lang kort (ben nu 20) en ik ben er heel lang heel blij mee geweest. Ik mis het lange haar toch wel en ben dus ook van plan om het lang te laten groeien. Toch merk ik dat het echt supermoeilijk is! Want ik probeer al twee jaar lang m'n haar lang te laten groeien maar elke keer als het bijna tot mijn schouders komt laat ik het er weer af knippen want die tussenkapsels... Om gek van te worden! Ik ga deze tips sowieso toepassen, want ik wil volgende zomer sowieso weer lang haar hebben :)

Ladies, veel succes met het haar lang laten groeien! Ik ga ook m'n best doen ;)
Decowsaysmoo - Woensdag 19 augustus 2015 17:42
Hele handige tips!
hoi fan - Dinsdag 29 september 2015 22:50
bier is niet goed voor je haar. Heb het opgezocht.Olijfolie is ook goed voor je haar en ik ga dat met dat ei proberen. truste moet slapen ben moe heb morgen overhoring mens en maatschappij
Dans - Zondag 18 oktober 2015 00:03
Ik heb gehoord dat als je 5 minuten onderstevoven hangt dat je haar ook rammer groeit.
fann - Vrijdag 13 november 2015 09:09
ik heb zelf ook erg lange haren gehad ik heb het to over mijn kont gehad vol met krullen helaas heeft mijn haar een flinke klap gekregen door een paar operaties helaas moest het eraf ik drink nu veel water en doe mijn haren niet stylen en krullen en merk wel het verschil mijn haar word nu wel dikker en krijgt een mooie glans jullie tips werken
brunette - Zaterdag 28 november 2015 21:20
Ik was 2 keer in de week met ei shampoo
Met koud water en spoel het koud uit
ik gebruik badstof elastieken
betty brush
kam het als het droog is
slaap met losse vlechten
elke 3 a 4 maanden puntjes knippen
en een keer per week maskertje erin
zijde zacht lang haar
Ben ervtrots op
Tesa - Vrijdag 25 december 2015 23:19
Ik heb haar net over me schouders
Ik wil al heel lang lang haar
ga zkr de tips volgen
Annoniemxax - Woensdag 30 december 2015 00:54
Ik had eerst haar tot 1cm boven mn kont en ik ben gister naar de kapper geweest en ik liet stuk van mn haar zien dat ik wou laten afknippen maar die vrouw heeft er veel meer vanaf geknipt en nu is mn haar veel te kort en heb facking veel spijt, ik ga deze tips echt gebruiken want ik mis mn lage haar echt heel erg en ik moet elke dag wel bijna janken 😭 ik heb nog wel een paar tips die ik heb gelezen op andere sites
1- dribk veel melk en soja melk
2- eet veel ei
3- veel water drinken
4- vitamine B slikken
5- veel bananen

En nog paar tips
Ik ga deze tips allemaal proberen want ik heb echt kapot veel spijt en ik wil zo graag weer lang haar ook omdat de vakantie bijna voorbij is en ik ben bang dat heel veel mensen het lelijk gaan vinden enzo, ookal zeggen mn vrie dinnen dat het echt heel leuk is ik vind zelf kapkt lelink en ik ben ook echt facking onzeker... dus bedankt voor de tips iedereen xx
naomi - Dinsdag 5 januari 2016 18:32
Ik heb mn haar laatst laten knippen en ik heb er zoveel spijt van en ik ga zeker deze tips proberen. Ik verf mn haar ook best wel veel. Ik heb nu blauw maar het is niet meer mooi, hoe kun je dit het snelste eruit halen zonder te verven.
Marianne - Donderdag 7 januari 2016 23:06
Ik heb haar tot me rug net boven me kont ik wil het onder me kont ik ga denk ik alle tips gebruiken maar niet van de eieren
Amy monteban - Maandag 11 januari 2016 14:36
Een goede tip ! Als je eerst shampo doet ten grote van 1 euro munt & Dan conditioner doet & De conditioner uitspoellen met koud water !
Melanie - Vrijdag 15 januari 2016 20:22
Ik had ook een keer mijn haar afgeknipt ik heb er spijt van ik kan niks meer leuks met mijn haar en ik hou van donut knoten dus dit ga ik zeker uitproberen ik wil weer een keer een vlecht ofzo in mijn haar kunnen doen
Lene - Woensdag 20 januari 2016 19:33
Hallo allemaal,

Ik heb best wel lang haar (tot onder mijn kont), en de meeste tips gebruik ik ook ( met de eieren ga ik van de week eens proberen). Ik had ook nog wel paar tips
- kam je haar alleen als het droog is, nat haar breekt sneller af
- als je een masker wilt gebruiken doe dan eerst shampoo, dan je masker en daarna pas je conditioner. Shampoo zorgt er namelijk voor dat je haarschubben open gaan, het masker voed dan je haar en conditioner zorgt ervoor dat de schubben weer dicht gaan.
- was je haar niet te vaak, het beste kun je je haar "maar" 2/3 keer per week wassen (wordt je haar snel vet was het dan eens een week of 2 met een babyshampoo deze zijn minder "agressief" voor je haar)
- na het wassen even onder een lauw/koude douche gaan staan doet echt wonderen voor je haar, je stimuleert hierdoor namelijk je bloedsomloop

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben!
luff you - Zaterdag 30 januari 2016 20:24
echt super tips!!
ik ga ze zeker gebruiken :)
Lisa - Zondag 14 februari 2016 08:38
Dat met de eieren helpt echt badankt voor de tip ;)
Leukie - Vrijdag 19 februari 2016 20:17
Ik heb gwn lang haar tot het einde van m'n ribben. Ik vind het heel mooi maar ik had ook laagjes. Toen heb ik m'n haar 10 cm korter geknipt omdat ik m'n laagjes nie super mooi vond. Nu heb ik vandaag bij de kapper gezeten en heb ik weer laagjes😂😂. Je haar lijkt dan een stuk voller en gezonder. Maar pas op niet te veel lagen aan de achterkant knippen dan gaat je haar lijken op een champignon echt heel lelijk. Verder boeit het echt niet wat je met je haar doet🤗 Het is zoals net is
Irisxoxo - Maandag 22 februari 2016 17:00
Ik heb al wel lang haar maar ik wil het graag nog langer laten groeien (ongeveer tot op mijn middel) ik denkt dat ik dat van de olie en het ei ga proberen en ook haarmaskers ga kopen.
Irisxoxo - Maandag 22 februari 2016 17:40
Ik heb touwens nog wel 1 tip:
Gebruik zo min mogelijk (het liefst geen) elastiekjes met een ijzer stukje, dat snijd in je haar.
Iemand met poeplelijk haar... - Woensdag 2 maart 2016 17:46
Mijn mama heeft me haar geknipt, en het is echt te kort! Mijn vriendinnen zijden zelf dat het poeplelijk was! Nu zal ik je tips volgen voor mijn haar terug te krijgen! Je bent een held!
Knolpower - Dinsdag 5 april 2016 20:42
Ik heb kort haar en het staat totaal niet bij mij!!!!! Dus ik wil het weer langer laten groeien en dat doe ik met deze tips
hi - Donderdag 7 april 2016 21:57
Hey ik vraag me af waarom blanke/moslims lang haar hebben maar bruine niet
Beau kuik - Donderdag 28 april 2016 09:36
Omg mijn haar wil niet groeien en ik wil het voor het eind feest tot aan mijn komt hebben *geen persoonlijke gegevens plaatsen*
Purrfect unicorn♥ - Zaterdag 30 april 2016 14:17
Ik ga het uitproberen! Werkt dat ei echt? Ik mis mijn lange haar namelijk heel erg!
Sylvia - Zondag 26 juni 2016 11:17
Ik gebruik de shampoo en conditioner van Maria Nila volume...helemaal top. Het is een natuurlijke product. Met vitiame b5. Ik heb van mijn zelf fijn haar en sinds ik dit gebruikt is mijn haar dikker en voller en veel gezonder... ik gebruik ook 2x in de week pure arganolie als haarmasker...
binta - Donderdag 28 juli 2016 11:22
Ik heb lang haar gekeregen yoepii ik nen de populärsten van school.👯
Noa - Zondag 14 augustus 2016 10:31
Het werkt echt goed!!!
Hey - Woensdag 24 augustus 2016 22:25
Ik heb een paar maand geleden mijn haar gedoneerd maar heb echt heel erg veel spijt. Heeft iemand Nog meer tips die echt werken?
Alvast bedankt!
Anneke - Maandag 12 september 2016 10:33
ik heb het net gelezen over knoflook. hoe doe je dat dan. moet je de knoflook pletten. en door de voorverwarmde olie doen. kokosolie is ook goed. ga nog even castorolie halen bij kruidvat. ik ga dit zeker proberen. om de 3 weken doe ik de inversion method.
dat is 7 dagen achter elkaar. voorverwarmde olie op je hoofdhuid smeren. 5 minuten in masseren. 4 minuten met je hoofd naar beneden hangen. olie nog 2 uur in laten werken. of ermee slapen. en uitwassen. mijn haar is de laatste keer 2 cm gegroeid. moet nu wachten tot 21 september. dan mag ik weer. let wel! 7 dagen niet langer. zie google of youtube. het is overgewaaid uit Amerika succes.
Femke - Dinsdag 11 oktober 2016 19:21
Ik heb mijn haren ook gedoneerd en voel me ook heel erg kut erover, eerst had ik een staart tot aan mijn kont (ja, als ik ze los had waren ze nog langen) Maar nu...nu is het zo kort en ik wil echt weer iets langer haar zodat ik me haren weer eens los kan doen, want dat ziet nu niet uit!
Anoniem - Zondag 13 november 2016 23:30
Wat ook helpt is je haar in een knotje doen als je gaat slapen want het is niet echt goed om op je haar te liggen s'nachts
Meyke - Maandag 1 mei 2017 14:58
Mn ouders zeggen het omgekeerde! Wat moet ik doen🙈😞
Ryanne - Dinsdag 15 november 2016 16:17
De kapper heeft mijn prachtige volle lange haar vandaag tot mijn grote verdriet echt volledig verknipt. Vreselijk dat er zulke slechte kappers bestaan! Ik ga deze tips gebruiken, bedankt!
Rachel - Maandag 6 november 2017 17:07
Terwijl jij alweer een jaar verder zit. Zit ik nu precies hetzelfde in jou positie vorig jaar.
anoniem - Woensdag 23 november 2016 18:23
ik heb mijn haar onlangs geverfd maar ik ben er niet helemaal blij mee met de kleur. Ik wil dat mijn eigen haarkleur weer terug komt. Dus ik ga deze tips zeker gebruiken!
Jo-Ann - Donderdag 1 december 2016 21:35
Hallo ik was mijn haar na de 3e dag al anders word Mn haar snelle vet
Ik gebruik ook droogschampo maar mijn vraag is dat ook slecht voor je haar als ik na 3e dag weer geducht heb en moet je dan echt om 2 of 3 weken douchen want het is bij mij zo als ik za duch dan begin het ma al beetje vet te worden
Dus wil juli het laten weten hier over plz hoop dat ik een reactie terug krijg
iemand - Zaterdag 24 december 2016 06:41
hey hallo
ik wil echt heel graag mijnhaar lang hebben alleen mijn vader vindt dat nii mooi dus stuurt me iedere keer naar de kapper zodat het weer kort is.....................
Pls help me wat moet ik doen om mijn haar echt superrrrrrr snel te laten groeien zodat m'n pa er ooit schijt aan heeft en ik mijn haar mag houden?
Meyke - Maandag 1 mei 2017 14:57
Miss moet je ze overtuigen. Dat moest ik ook, omdat ik aaltijd al kort haar heb al sinds dat ik nog klein was. Ik ben nu twaalf en ik wil het anders en het mag!
Mn ouders zeggen dat het Mn eigen keus is en als lang toch niet mooi is dan kan ik het toch nog afknippen!;)
een persoon - Zaterdag 31 december 2016 19:40
hallo
wat is nou beter eiwit od olijf oli
en ik had heel lang haar tot mijn kont maar sinds dat ik m had geknipt groeit hij niet meer tot daar hoe komt het

Een persoon - Woensdag 26 april 2017 00:55
Hallo ik heb 2 eieren zonnebloemolie, cocosnoot olie in mij haren gedaan en eerst had ik heel mooi dik haar maar sinds dat ik dat in mijn haren heb gedaan zijn ze een heel stuk dunner en ik weet me geen raad meer kan iemand mij helpen wat ik moet doen om het weer dik te laten groeien? Alvast heel erg bedankt.
Een persoon - Woensdag 26 april 2017 00:57
Mijn haar is nu ook heel snel vet.
Wil lang haar - Donderdag 4 mei 2017 09:58
Ik wil al mijn hele leven lang haar en mijn aar komt 15 cm boven mijn kont mijn vriendin heeft het op haar kont misschien wel langer ga vragen hoe ze dat doet ik wil ook lang haar als je lang haar wilt ben je de beste en gwn perfect mooi
Ik ben mooi dus ik wil lang haar grapjuhh ik vind lang haar gewoon beter staan bij mij mijn moeder had het 2 jaar geleden geknipt tot mijn schouder en mijn haar was super lang ze wouw de puntjes knippen maar ze had zogenaamd scheef geknipt en mijn zus ging WEG RENNEN nu heeft ze HEEL lang HAAR wil ik ookxxx meisje ik wil lang haar 11 jaar :)
Wil lang haar - Donderdag 4 mei 2017 09:58
Ik wil al mijn hele leven lang haar en mijn aar komt 15 cm boven mijn kont mijn vriendin heeft het op haar kont misschien wel langer ga vragen hoe ze dat doet ik wil ook lang haar als je lang haar wilt ben je de beste en gwn perfect mooi
Ik ben mooi dus ik wil lang haar grapjuhh ik vind lang haar gewoon beter staan bij mij mijn moeder had het 2 jaar geleden geknipt tot mijn schouder en mijn haar was super lang ze wouw de puntjes knippen maar ze had zogenaamd scheef geknipt en mijn zus ging WEG RENNEN nu heeft ze HEEL lang HAAR wil ik ookxxx meisje ik wil lang haar 11 jaar :)
Wil lang haar - Donderdag 4 mei 2017 09:59
Hoi wil super lang haar
Wil lang haar - Donderdag 4 mei 2017 09:59
Hoi wil super lang haar
Heyx - Donderdag 8 juni 2017 20:47
Ik had lang (nietinconditie) haar en daarom knip ik het af tot net onder m'n borst toevalig had ik het gister nog gedaan en dit doe ik om de zes weken en oh geloof me het is echt veeel beter he haar is sterker,glanzend en zacht !
En ik vind het ook veel fijner dan zo lang haar ik had als sinds groep 1 lang haar wat onder m'n billen kwam tot groep 6 en omg ik heb zo een spijt dat ik het niet had geknipt maar ik wou niet !
En daarom werd m'n haar dood maar nu is het echt veel beter ik heb ook highlites gekregen door de zon even en bijzaakje 😂
Dus als je highlites wilt weet je wat je moet doen ...
Heyx - Donderdag 8 juni 2017 20:51
Iemand :
Draag gewoon een knot als je vader je ziet doe ik ook omdat ik m'n haar niet kort mag knippen :)
breanna - Zondag 11 juni 2017 16:06
ik stijlde mijn haar altijd en zeker toen het klas foto was en daarom was mijn haar super lang maar dood vol met klitten en daarom heb ik mijn haar tot mijn schouder geknipt en nu doe ik nog altijd als vroeger maar nu knip ik de puntjes maar en mijn haar is nu als vroeger lang maar niet meer dood
sumur - Maandag 19 juni 2017 20:57
i use shiny shampoo i use coconut flavor that smells great if you lighting your hair will make it more beautiful
breanna - Maandag 19 juni 2017 19:35
i was my hair occasinally as you know i am an actress and i use strawberry shampoo flavor i will tell me bff she has to write something too
sarah - Maandag 19 juni 2017 21:02
als je je haar mooi wilt dan moet je shampoo kyrill kopen
jente - Dinsdag 11 juli 2017 12:57
ik denk niet aan me haar als jullie hoor van sporten wordt je echt gezond
lies - Dinsdag 11 juli 2017 12:59
mijn haar glensterd mooi ik heb 0 knoppen in mijn haar het is zo zacht
marie - Dinsdag 11 juli 2017 13:01
ik heb zo kort haar het is blond en van lies is het bruin
Rachel - Maandag 6 november 2017 17:07
Ik heb zelf altijd al snelle haargroei gehad, misschien door het water drinken(?) Ik gebruik nu kokosnootolie en masseer dan in op mijn hoofdhuid. Laat het een nacht erin en spoel het uit.
Zelfde geldt met een eimasker, ennnnn ik gebruik Kruidvat Haar huid & nagels tabletten, ik maak geen grap, ik heb bewijs, in 2 dagen is mijn haar van onder mn oren naar mn kaak gegaan... soooo yeah!
Rachel - Maandag 6 november 2017 17:08
Ohjaaaa, hoofdmassages helpen ook!!!!
Eef - Maandag 11 december 2017 18:46
Stijl je haar heel vaak was elke dag heb ik ge daan en dan groeit je haar heel snel😊
Julie - Zondag 7 januari 2018 00:14
Van je haar veel te stijlen en vaak te wassen wordt het net kapot en groeit het niet meer...
Eef - Vrijdag 12 januari 2018 17:11
Bek dicht poep kind
Knolpower - Vrijdag 27 juli 2018 18:49
Ik heb ook tips om je haar langer te laten groeien

1,kan het van boven naar beneden

2,laat je haar door de lucht opdrogen

3, was het een of twee keer per week

4, was met shampoo voor je haar van beneden naar boven
Dat waren de tips
lola - Zondag 18 november 2018 17:05
moet het ei gekookt zijn of rauw ????? plz reageer snel