Target Loves Every Body

 

Om vrouwen met alle vormen en maten te helpen bij het vinden van het ideale badpak of de ideale bikini, koos de Amerikaanse kledingketen Target vijf 'gewone vrouwen' om hun nieuwe badkleding collectie te promoten. De nieuwe campagne die hierbij hoort draagt de mooie naam 'Target Loves Every Body'. De badpakken en bikini's benadrukken de mooiste delen van het lichaam van zeer diverse vrouwen, waardoor zij zich volgens Target allen zelfverzekerd kunnen voelen aan het strand.

Target Loves Every Body

In de winkels kom je al volop bikini's tegen. Voor de een iets leuks om te gaan kopen, voor de ander een kledingstuk dat veel onzekerheid en angst oproept. Toen ik leed aan een eetstoornis, had ik grote moeite met warm weer en blote kleding. Ik hou heel erg van de zon en warmte, maar alles wat erbij kwam aan gedachtes in mijn hoofd, maakte de zomer er niet leuker op. Ik werd gestresst en ging alleen nog maarr meer op mijn lichaam en eetgedrag letten.... lees hier meer over BIKINISTRESS.

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

Target Loves Every Body

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Roeline - Donderdag 18 juni 2015 17:26
Wat goed dat ze dit doen! Jammer dat dit iets bijzonders is terwijl het normaal zou moeten zijn..........Ik heb een bikini waar ik me nu even niet lekker in voel, een mooi badpak is dan een uitkomst. Maar ik hoop snel weer zelfverzekerd (hoewel dat eigenlijk nooit zal zijn, ik heb het liefst wat meer om mijn lijf) mijn bikini aan te kunnen!
May - Donderdag 18 juni 2015 18:10
Ik vind het echt een mooie foto! D'r zit al meer "variatie" in de soort lichamen. (Ik weet niet hoe je dat precies zegt). Ipv of een specifieke "soort" of het uiterste opgaan.
Mandy - Vrijdag 19 juni 2015 10:31
Prachtig! Heel mooi om te zien! Vooral de vollere dames vind ik echt geweldig, aangezien ik als plussizer me heel erg schaam voor mijn lichaam. Geeft me net een kleine boost.
Miekio - Vrijdag 19 juni 2015 14:45
Dat badpak met die lijnen van die vrouw met die pony vind ik echt heel mooi.
S. - Vrijdag 19 juni 2015 17:19
Hehe! Eindelijk!!! Dit is hoe het moet zijn! Allerlei verschillende soorten en maten en kleuren mensen =) Veel leuke om te zien dan dat skinny shaming of al die meiden met hetzelfde lichaam.
Star* - Zaterdag 20 juni 2015 12:15
mooi!! en ook super dat er niet zoveel gephotoshopt wordt.
pizzadue - Zaterdag 20 juni 2015 14:39
Mooi om te zien hoe er voor ieder lichaamstype een bikini is die je er geweldig uit laat zien.