Onzekerheden blootgeven

 

Veel mensen, misschien wel alle mensen, hebben onzekerheden die zij liever niet laten zien en dingen die zij graag aan zichzelf zouden willen veranderen. Onszelf echt blootgeven vinden we vaak heel moeilijk doordat wij bang zijn ons kwetsbaar op te stellen en bang zijn voor de meningen en het oordeel van anderen. Steven Rosenfield laat met een prachtige fotoserie 'What I Be' zien wat de onzekerheden van deze mensen zijn. Hierdoor leren wij verder te kijken dan alleen het uiterlijk, hetgeen dat ons direct opvalt en wat onze eerste indruk van iemand bepaalt.

Op de foto's zijn onzekerheden te zien, angsten, dingen waar mensen zich voor schamen, labels en alle andere dingen die iemand met zich mee kan dragen. Deze foto's zouden ons moeten helpen om verder te kijken naar een persoon in plaats van naar alleen het uiterlijk. Het laat een worsteling zien en een verhaal. Hieronder staan een aantal foto's van deze serie. Wil je alle foto's zien? Bekijk ze dan hier!

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

what i be

Bron: Steven Rosenfield 

Hoe zou jouw portret eruit zien?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Black Tiger - Maandag 1 juni 2015 16:03
wauw gaaf idee zeg.
Bij mij zou staan: I have overcome my eating disorder! (translate, klopt het?)
x
karlijnxxx - Maandag 1 juni 2015 16:51
Echt een suuuuuuper gaaf idee!
Ziet er tof uit.
r19 - Maandag 1 juni 2015 17:48
WAUW! heel vaak denk je mensen te zien waarvan je denkt dat ze geen problemen of onzekerheden hebben omdat ze er zo mooi of zelfverzekerd uit zien. maar zo zie je maar weer, dat zo veel mensen met dingen rondlopen die je helemaal niet verwacht. mooi dat er zo'n fotoreportage is gemaakt.
Secretbutterfly - Maandag 1 juni 2015 18:09
Echt super mooi! Prachtig hoe die mensen zich van zo'n kwetsbare kant laten zien!
Maanmeisje - Maandag 1 juni 2015 19:31
Dapper! Mijn hoofd is niet groot genoeg voor al mijn onzekerheden/kwetsbaarheden.
Danique. - Maandag 1 juni 2015 22:26
Wat een ontzettend mooi en indrukwekkend project!