Make-up opdoen met je telefoon

 

Wanneer je nieuwe make-up gaat kopen, is het handig dit eerst uit te testen. Op deze manier kom je er achter of je de kleur hebt die je zoekt, of het je staat en of je het product fijn vindt om te gebruiken. Het make-up merk L'Oreal komt met een virtuele make-up tester. Een app die je heel simpel kunt downloaden via de appstore en waarmee je make-up kunt testen op je eigen gezicht. Ik heb het uitgeprobeerd en ik vind de app best tof en grappig.

Laura laura
      Zonder make-up                                                Met make-up van de App

Het is de eerste virtuele make-up tester ooit en hiermee kun je direct make-up aanbrengen op je eigen spiegelbeeld. Je gezicht wordt gescand en op basis daarvan bepalen zij waar je lippen en ogen bijvoorbeeld zitten. De make-up volgt je gezicht en als je beweegt past de make-up zich aan. Je kunt de keuze maken tussen enorm veel producten en professioneel samengestelde make-up looks. Hierdoor kun je direct kijken wat je mooi vindt en wat leuk bij je staat. Je kunt hierdoor dus altijd de producten eerst uitproberen voordat je ze toevoegt aan je make-up collectie.

Er zijn heel wat combinaties mogelijk en je kan gemakkelijk zien welke look bij jou past. Ik dacht eerst dat je dit zelf ook aan moest brengen en dan zou het er wel gek uit zien denk ik.. maar de make-up past zich vanzelf aan. Leuk om te zien dus.

Je kunt de app HIER downloaden.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Me - Donderdag 2 april 2015 11:41
Leuke app zeg!
Miekio - Donderdag 2 april 2015 13:21
Leuk, hopelijk komt er ook zoiets voor kapsels
X - Donderdag 2 april 2015 15:27
Haha cool, een betere versie van taaz. (:
a - Vrijdag 3 april 2015 20:42
Hehe. Mijn broer en zijn vrienden vonden dit hilarisch