Hoe roem iemand verandert

 

Wat een paar jaar en een aantal plastische chirurgie behandelingen verder wel niet met een mens kan doen blijkt uit de afbeeldingen van de Instagram kunstenaar Saint Hoax. Hij bewerkte een serie afbeeldingen met daarin bekende internationale sterren nu, poserend naast zichzelf een aantal jaar geleden. De foto's laten zien hoe de lichamen en gezichten van de sterren zijn veranderd in slechts enkele jaren.

Saint Hoax staat op Instagram bekend als kunstenaar die met name afbeeldingen bewerkt en animaties maakt van mensen binnen de popcultuur. Eerder bewerkte hij de Spice Girls en de acteurs van Sex & the City naar dikkere versies van zichzelf. Ook liet hij de vaders van bekende Disney prinsessen deze zoenen als campagne tegen seksueel misbruik binnen het gezin. Zijn kunstwerken hebben hem al meer dan 380.000 likes op Instagram opgeleverd. Onderstaand vind je een greep uit zijn laatste serie.

When your best friend is cranky AF but you still love her 👭

Een foto die is geplaatst door Saint Hoax 🙏🏻 (@sainthoax) op

When you run into your throwback Thursday on a Friday

Een foto die is geplaatst door Saint Hoax 🙏🏻 (@sainthoax) op

When you run into someone wearing your old lips at the party👄

Een foto die is geplaatst door Saint Hoax 🙏🏻 (@sainthoax) op

Bron: dailymail.co.uk

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Channah - Zaterdag 16 april 2016 12:19
mooi gedaan. wel zonde dat mensen zo veel geld uitgeven, omdat ze zichzelf niet accepteren zoals ze zijn. op de voor-foto's zijn ze ook heel mooi.
vanAnaarB - Zondag 17 april 2016 07:57
Ik kan de foto's niet zien in de app.
S - Maandag 18 april 2016 10:23
ik vind ze lelijker geworden naar al die veranderingen