& Other Stories: Het vrouwen lichaam

 

Lingerie shoots zijn de meest intieme verhalen die een indruk geven van hoe men het ideale vrouwenlichaam ziet. Met een winter lingerie collectie vol kant en zachte zijde wil & Other Stories een bredere visie bieden op traditionele schoonheid. Het assortiment bestaat onder meer uit bh’s, slips, hemdjes en bodies in pastel roze, kastanjebruin, zwart, fel rood en spirit animal prints.

Sinds de lancering in 2013 vertelt & Other Stories haar verhaal door diversiteit in leeftijd, etniciteit en persoonlijkheid te tonen. Door littekens, tatoeages en moedervlekken te laten zien in plaats van ze te camoufleren, onderstreept & Other Stories dat het ideale vrouwen lichaam uniek is. Drie lingerie stories zijn gecreëerd met het doel een andere visie op het vrouwen lichaam te laten zien.

& Other Stories & Other Stories

De story, gefotografeerd in het Stockholm Atelier door Hedvig Jenning, portretteert diverse en zelfverzekerde vrouwen, ieder op hun gemak en ver weg blijvend van doordachte poses. De vrouwen in de lingerie foto’s zijn Helin Honung, blogger en yoga enthousiast, Kelsey Lu McJunkis, cellist en model, en Ida jagerfelt, copywriter.

& Other Stories & Other Stories

& Other Stories & Other Stories

& Other Stories & Other Stories

De lingerie uit deze story is verkrijgbaar in de winkels en in de webshop. Prijzen variëren van €29 voor een bh en €15 voor een kanten slip tot €45 voor een doorzichtige body en €55 voor een zijden hemdje.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

M - Woensdag 16 december 2015 13:59
Littekens, tattoo's, moedervlekken en okselhaar... Maar wel allemaal hartstikke slank!
Charlotte - Woensdag 16 december 2015 17:52
@M

Deze vrouwen zijn gewoon normaal gezond slank niet te dun.
Voor sommige mensen kan niks of niemand het ook ooit nog goed doen hè? Het zijn toch gewoon mooie normale vrouwen.
@M - Woensdag 16 december 2015 19:14
Wat is er mis met gewoon slank zijn? Deze vrouwen zien er niet ongezond dun uit, maar zijn ook absoluut niet dik. Net zoals veel echte mensen. Alleen plus-size modellen gebruiken is ook geen goede afspiegeling van echte mensen/de maatschappij.
Lost girl - Woensdag 16 december 2015 23:13
Misschien bedoeld m ook een beetje dat door drie slanke modellen te etaleren je niet de (in percentage) doorsnee vrouw laat zien. Omdat toch wel één op de zes volwassen vrouwen op straat enigzins of veel zwaarder is dan deze dames. Het wil niet zeggen dat ik deze dames te dun vind hoor.
Fran - Donderdag 17 december 2015 08:37
Ik vind het niet fijn om deze foto's te zien.Ik vind ze te persoonlijk en ik hoef niet niet iedereen van zo dichtbij te zien.Dat iedereen anders is dat wisten wij toch al wel.


M - Donderdag 17 december 2015 11:15
@Charlotte @Lost Girl : Sorry, ik bedoelde het niet als verwijt, ik wilde niet zeggen dat er iets mis is met (gezond) slanke vrouwen. Ik had het gewoon fijn gevonden om 3 vrouwen in 3 maten te tonen : mager, slank en wat voller.

Maar ik heb me misschien niet zo genuanceerd uitgedrukt. Deze vrouwen zijn inderdaad niet té dun, gewoon gezond en daarmee een goed voorbeeld voor anderen.

Het was niet mijn bedoeling kritiek te geven. Ik bedoelde dus eigenlijk zo'n beetje wat @Lost Girl zei :-)
Judith - Vrijdag 18 december 2015 00:34
Fantastisch!!!!!! Hier word ik zo gelukkig van lang leve het realisme. En al het plastic fake gedoe go away Please!
sam - Zondag 20 december 2015 09:30
zou de modellenwereld er maar zo uit zien! geen extremen maar gezond en mooi op andere manieren! (en nee, ik vind niet dat mensen die hiervan afwijken niet mooi zijn)