Proud2Bme wordt vernieuwd; denk jij mee?

 

In het afgelopen jaar heb je misschien al wat vragen en opmerkingen van ons voorbij zien komen over een nieuwe website voor Proud2Bme. Dat was niet voor niets; we hebben daadwerkelijk plannen om Proud2Bme te vernieuwen. En daar vragen we (nogmaals) jullie hulp bij. Want we doen dit graag voor jullie, mét jullie.

Let op: het is niet meer mogelijk de enquete onderaan deze blog in te vullen, dit kon tot en met 24 maart 2021. Wij zijn inmiddels aan de slag gegaan met het analyseren van de resultaten.

Je worstelt met je zelfbeeld en/of lichaamsbeeld. Je zit met vragen die je niet durft te stellen aan de mensen om je heen. Je hebt gedachten en gevoelens die je zelf niet altijd snapt. Of de mensen dichtbij je snappen jou niet zo goed. Dan is het internet de plek om naartoe te gaan. Daar wil je een veilige plek hebben, een hulpplatform en online community, waar je gratis en anoniem in contact kunt komen met mensen die hetzelfde meemaken. Of met professionals zoals diëtisten en psychologen waaraan je vragen kunt stellen. Of misschien liever met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers die dit ook hebben meegemaakt en je steunen en motiveren om je eetstoornis, eetproblemen of onzekerheden te overwinnen. Hopelijk is Proud2Bme voor jou die plek.

Proud2Bme inspireert al 12 jaar lang

Proud2Bme is na bijna 12 jaar uitgegroeid tot een ontzettend grote community, de grootste van Nederland en België op gebied van eetstoornissen. We informeren, motiveren en inspireren onze bezoekers dagelijks als het gaat om eetstoornisherstel. Dat doen we door middel van de informatie en ervaringsverhalen op onze site, maar ook door onze steunende woorden en adviezen in onze chats en op het forum. Ook hopen we te inspireren met onze wekelijkse YouTube-video's en het pro-recovery Instagram account dat we beheren. Want je bent niet alleen. Wij weten hoe het is en motiveren je om van je eetstoornis te herstellen.

Meegaan met de tijd

We hebben geluisterd naar jullie opmerkingen de afgelopen jaren. Over de look van Proud2Bme, over wat wij aanbieden en hoe dat aansluit op jullie behoeften. En het is duidelijk: om er iedere dag zo goed mogelijk voor jou te kunnen zijn, moeten wij met onze tijd meegaan. Het is tijd om Proud2Bme te moderniseren. We willen dat wat wij aanbieden zo goed mogelijk aansluit op jouw behoeften, nu en in de toekomst. Daar hebben wij nu de eerste stappen in gezet, samen met Trive. Trive is een vrolijk, jong en ondernemend team van creatieve makers dat ons helpt bij dit proces. 

Hoe jij kunt meedenken

Maar wát wij ook bedenken, uiteindelijk is jullie input het allerbelangrijkst. Daarom willen we jullie vragen om deze korte, maar voor ons waardevolle enquête in te vullen. We vragen je hierin om (anoniem en vrijblijvend) een inkijkje te geven in hoe jij Proud2Bme gebruikt en op welk gebied dit platform belangrijk voor jou is. Welke aspecten van het platform gebruik jij het meest en welke tools juist helemaal niet? Ook vragen we je om gericht feedback te geven over wat je nog mist aan het huidige Proud2Bme platform of wat volgens jou echt niet mag ontbreken in de toekomst. Daarna kunnen wij écht aan de slag en kunnen we dit hopelijk gaan realiseren. Denk jij mee? 

Hier kon je tot en met 24 maart 2021 de enquete invullen.
Inmiddels zijn wij aan de slag gegaan met het analyseren van de resultaten.

Alvast ontzettend bedankt!

Liefs, Team Proud2Bme

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

DragonFly1991 - Vrijdag 5 maart 2021 13:28
Ingevuld. Tof dat jullie hierin input vragen
Anoniem - Vrijdag 5 maart 2021 16:14
Leuk! Ik heb het ingevuld en ben benieuwd naar hoe de website er in de toekomst uit komt te zien.
Anoniemmm - Vrijdag 5 maart 2021 16:38
Ingevuld :)
Lost girl - Vrijdag 5 maart 2021 18:06
Check ingevuld. Ben heel benieuwd naar de transformatiešŸ˜!
britneyangel - Vrijdag 5 maart 2021 22:49
ook al ingevuld
britneyangel - Vrijdag 5 maart 2021 22:50
ik ben benieuwd hoe de site gaat worden!
:) - Zaterdag 6 maart 2021 11:59
Zou het heel leuk vinden als de hoeveelheid roze want minder wordt voor een meer genderneutraal gevoel.
Lost girl - Zaterdag 6 maart 2021 14:33
Wat grappig. Dat had ik ook als puntje.
Fenna - Zaterdag 6 maart 2021 15:41
eens! t is allemaal nogal tuttig
Cylu - Zaterdag 6 maart 2021 19:19
Dit had ik ook als puntje :)
Fenna - Zaterdag 6 maart 2021 15:47
Ik wil zelf graag moderne voedingslijsten, voor mensen die verder in herstel zijn en minder vast willen houden aan de 'eetstoornisbehandeling' voeding (3 boterhammen met boter en beleg 's middags, de beker melk, de evergreens en liga's). Vind dit zelf een lastige fase.
Floor - Zaterdag 6 maart 2021 16:44
Ja hele goeie! :)
Victory - Zaterdag 6 maart 2021 19:46
Ingevuld :)
C - Maandag 8 maart 2021 11:11
Ook ingevuld.
Ik zou graag wat meer moederschap gerelateerde onderwerpen zien.
Tiger Lily - Maandag 8 maart 2021 12:30
Dat lijkt me ook heel fijn
anoniem - Woensdag 10 maart 2021 20:28
Ingevuld! Gaan jullie de resultaten ook delen? :)
Redactie Proud2Bme - Vrijdag 12 maart 2021 10:54
Voor iedereen die de enquete heeft ingevuld of dit nog gaat doen; dankjewel! Wij gaan ons best doen om de resultaten t.z.t. op een overzichtelijke manier met jullie te delen.