Voedingslijsten

Onder dit kopje vind je diverse basis- en aankomlijsten. De basislijsten laten zien wat een normaal mens op een dag aan voeding eet, wil deze goed en gezond functioneren. Natuurlijk hoef je dit schema niet strak aan te houden, veel variatie is mogelijk. Af en toe een groter tussendoortje of een uitgebreidere maaltijd is hierin geen enkel probleem.

De aankomlijsten kan je gebruiken wanneer je op gezonde wijze wat aan wilt komen en komt vanuit ondergewicht. Je hoeft niet bang te zijn dat je blijft aankomen. Wanneer je weer op gezond gewicht zit en je langzaam weer gaat houden aan de basislijst, dan zal jouw gewicht ook stabiliseren.

voeding
Fotografie: 
Decor8

Het kan ook zijn dat je van deze aankomlijsten nog niet voldoende aankomt. Dan kan je ervoor kiezen om bv een boterham extra te nemen of 's avonds wat extra's zoals noten te eten. Dit is een prima extra aanvulling. Sommige mensen maken ook gebruik van nutridrank. Dit is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Als tussendoortje kan je gebruik maken van de produkten die in de basislijst en aankomlijst genoemd worden, maar je kan ook gebruik maken van de variatielijst waarnaar wordt verwezen. Op deze manier eet je niet iedere dag die standaard Evergreen en leer je ook weer te genieten van andere produkten.