Proud 2B TessaTessa

Wat heb jij met het nummer Proud to be me?
Ik vind het een erg mooi nummer dat ook duidelijk maakt waar het echt om gaat. Je hoort zoveel mensen die erg onzeker zijn over hun uiterlijk endaardoor helemaal vergeten wie ze zijn en wat hen zo bijzonder maakt. Dit nummer help je je hieraan te herinneren.

Hoe zag jij jezelf vroeger en hoe nu?
Ik ben als klein meisje niet erg met mijn uiterlijk bezig geweest. Vertrouwde op mijn moeder. ;-) Maar naarmate je ouder wordt was ik wel steeds meer met mijn uiterlijk bezig, en vooral tijdens en na popstars, als je toch een voorbeeld bent voor anderen. Op dit moment ben ik best tevreden.

Wat vind jij van het huidige schoonheidsideaal en wat voor een invloed heeft dit op jou?
Ik vind het goed dat er veel aandacht aan een gezond gewicht wordt besteed, maar soms kunnen ze daarin erg overdrijven. (zoals de catwalk modellen) Ik laat me er niet heel erg van door de wijs brengen. Ik zorg gewoon dat ik altijd goed in vorm ben. Maar wel door een gezond patroon te volgen en te sporten, en niet door te stoppen met eten.

In welk opzicht ben je betrokken bij het onderwerp eetstoornissen?
Persoonlijk gelukkig helemaal niet, maar een vriendin heeft helaas kort geleden anorexia gehad. Gelukkig is ze nu door behandeling bijna weer helemaal beter.

Welke boodschap zou jij willen meegeven aan jonge meiden?
Iedereen is bijzonder en heeft zijn eigen talent. Probeer uit te zoeken wat dat is, blijf in jezelf geloven en ga er helemaal voor!

Maak de zin af: I am proud to be me because

........I can be who I wanna be!