Lichtpuntjes van Nouska 4

Lichtpuntjes zijn de kleine dingen in het leven die het leven juist zo leuk maken. Natuurlijk zijn ook hele grote lichtpuntjes, complete lichtstralen heel erg fijn. Maar als we ons alleen daarop richten, kan het gebeuren dat je vergeet dat die kleine lichtpuntjes samen soms ook een straal kunnen vormen. Daarom deel ik je graag ter inspiratie, en omdat het gewoon leuk is om te zien, mijn lichtpuntjes van de laatste tijd. 

 lichtpuntjes

♥ Lichtpuntje 1
Het leukste van deze maand was natuurlijk dat we eindelijk verhuisd zijn! We hoeven niet meer te logeren, maar wonen nu echt in ons eigen huisje. Een heerlijk plekje waar we echt nu al heel erg blij mee zijn. Het is al heel gezellig ingericht en het voelt echt als ons huis. Ik ben heel erg dankbaar voor dit huisje en merk dat ik er ook echt een beetje tot rust kom, nu de verhuizing voorbij is. Ook is het toch wel heel anders dat we dit huis samen hebben uitgekozen, dan toen ik introk bij Sim. Dat bleef op de een of andere manier toch een beetje zijn huis en dit is echt van ons samen. Dat voelt heel goed. We hebben heerlijk in onze achtertuin genoten van een ontbijtje in de zon.

 ontbujt

♥ Lichtpuntje 2
Een van mijn andere lichtpuntjes deze maand is een middagje oppassen op het kindje van vrienden. Ik ben samen met haar naar het strand gewandeld, wat ze echt geweldig vond. We hebben bij de golven gespeeld en dat vond ze prachtig. Mooi om te zien hoe heerlijk een kind kan genieten van zulke ‘kleine’ dingetjes.

 strand

Lichtpuntje 3
Iets anders waar ik erg van genoten heb is de vaatwasser. Het kan stom klinken, maar als je jarenlang zelf de afwas hebt gedaan, is het toch wel een hele verademing als het voor je wordt gedaan door een apparaat. We hebben een hele mooie en zuinige en hoe suf en huishoudelijk het ook klinkt, we zijn nu al goede vrienden, ik en onze afwasvriend! Wat heerlijk dat je maar enkele dingetjes hoeft af te wassen en dat de rest van je vaat blinkend schoon wordt gewassen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik er zo blij mee zou zijn. 

vaat 

Lichtpuntje 4
Onze badkamer is echt een plekje om lekker te ontspannen. Er zit een heerlijk bad in en een douche. Ik vind het heerlijk om te relaxen in bad en even lekker te lezen of rustig na te denken over van alles. Eerder ging ik graag bij mijn ouders thuis in bad, maar nu we zelf een bad hebben, ben ik daar wel heel erg blij mee! Het is echt even een momentje voor mezelf. 

bad

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien en dat je zelf ook wat meer jouw lichtpuntjes leer zien.

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

27 reacties op “Lichtpuntjes van Nouska 4”

 1. Mooi om te lezen!

 2. Wat fijn dat jullie nu officieel verhuisd zijn! Ik kan me voorstellen dat het veel rust geeft nu het achter de rug is. Ik hoop dat jullie er een heleboel mooie momenten mogen meemaken!

 3. Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen. Dan ga ik er zelf ook meteen bedenken.
  Ik vind het tof dat jij je echt thuis kan voelen in je huis en dat je graag in bad gaat. Ik hoop dat ik dat ook ooit kan voelen. Dat je je helemaal op je plek voelt en kan relaxen.
  Ik denk dat lichtpuntjes zien en het proberen gezellig voor jezelf te maken, wel kan helpen. Ben ik hard mee bezig. Zo’n blog is in ieder geval al een beetje gezelligheid.

 4. Wat een mooie blog weer Nouska! Erg inspirerend om te lezen. Ook al zijn het niet mijn eigen lichtpuntjes (die kan ik momenteel lastig zien), ik word hier echt een beetje vrolijk van! 🙂

 5. Je hoofd is ook een wandelend lichtpuntje zeg!
  Happy stralend hoofd…waar zit de vind ik leuk knop😀

 6. Leuk dat je dit weer deelt, jouw positieve vibes hebben altijd erg veel effect op mijn mood! Hopelijk gaat alles goed met je en kan je genieten van je nieuwe plek voor jou, Sim en… 😉

 7. Jouw persoonlijke blogs stralen altijd zoveel licht, warmte en positiviteit uit, je bent een enorm voorbeeld voor mij!

 8. Zo fijn om dit te lezen. Dankjewel Nouska! Wat fijn dat je zo mag genieten van de kleine dingen. Xx

 9. Deze blogs met lichtpuntjes zijn zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *