Lichtpuntjes van Nouska 3

Ik zit in een drukke, maar leuke tijd, zoals jullie weten. Met het huis gaat het goed. We gaan er binnen een paar weken in en daar heb ik zoveel zin in! Wel even geduld nog en dat vind ik wel moeilijk worden. Ik begin zoveel zin te krijgen om alles in te richten en gezellig te maken. Ik deel je in deze blog mijn lichtpuntjes van de afgelopen tijd, in de hoop dat jij ze ook wat meer kunt leren zien in jouw eigen leven.

Patat met klusvrienden! Mijn beste vriendin en haar man komen in dezelfde buurt als wij wonen. Ze zijn druk aan het klussen. Nadeel is dat we elkaar niet kunnen helpen, maar het voordeel is dat we veel herkenning vinden bij elkaar, ervaringen kunnen uitwisselen en gezellig samen af en toe een frietje kunnen eten. Dit deden we vorige week dan ook een keer spontaan met elkaar in ons nieuwe huis en was heel gezellig.

patat

Verder ben ik heel erg dankbaar voor al het lieve, harde werk wat mijn man en onze vaders verzetten. Ze helpen in de weekenden en doordeweeks hard mee om van ons huis iets heel moois te maken. Het begint er ook echt al steeds mooier uit te zien. Deze week is ook de keuken geleverd van Ikea en onze koelkast. Hieronder zie je wat foto’s. 

Deze prachtige bloemen kreeg ik van mijn moeder omdat ik de therapie voor mijn rug heb afgerond. Dat was namelijk best een intensief schema en ik ben ver gekomen. Ik vond het heel lief dat ze me deze bloemen gaf en vind ze ook erg mooi!

bloemen

Als laatste nog iets waar ik ook erg blij van werd, namelijk twee fotoboeken die we hadden besteld. We hadden al heel lang het idee fotoboeken te laten maken van onze vakantie en zijn daar nu mee begonnen. Het kost veel tijd, dus we doen het steeds heel kort. Inmiddels zijn er twee af en we vonden het erg leuk om die in te kijken en herinneringen op te halen. Ik ben blij met deze fotoboeken en ga ze in ons nieuwe huis in de woonkamer in een boekenkast zetten, zodat we ze er af en toe even bij kunnen pakken. We hebben nu nog wel een aantal vakanties te gaan om ook in boekvorm af te laten drukken, maar dat komt met de tijd. 

Ik hoop dat je het leuk vond om weer even iets over mij te lezen en wat foto’s te zien. Ik ben ook benieuwd of jij zelf stil staat bij zulke lichtpuntjes. â™¥

admin

Geschreven door De Redactie

Reacties

39 reacties op “Lichtpuntjes van Nouska 3”

 1. Wat een mooie en ook waardevolle momenten en lichtpuntjes van je! Dank voor het delen hiervan

 2. Wat een mooie momenten! Dat zijn echt dingen om van te genieten!

 3. Leuk om te zien, Nouska!

 4. Super leuke blog!

 5. Sinds jullie dat doen, let ik er ook veel meer op.
  Ik vind het leuk om te verzinnen of eigenlijk, bij stil te staan.

 6. Wat een prachtige bloemen en een super lief gebaar!
  Fijn die lichtpuntjes 🙂

 7. Ja! Zo’n klein lichtpuntjes maken echt een groot verschil: even van de zon genieten, een fijn berichtje sturen/krijgen, iets klein kopen voor jezelf zoals nootjes op de markt of een tijdschrift, de kat die logt te spinnen, … Ik hou trouwens ook echt van fotoboeken. Veel leuker dan foto’s op de computer bekijken. Als iemand nog tips heeft waar ze mooie fotoboeken verkopen met van die ‘spinnenweb-blaadjes’ tussen … (Je weet wel, zo’n echte fotoboeken van voor de tijd dat foto’s werden getrokken met digitale camera’s)

  1. Wij hebben dit met een programma van Albelli gedaan:)

   Liefs,

   Nouska

   1. Ja, dat kende ik al. Leuk om daarmee fotoboeken samen te stellen. Maar ik ben op zoek naar zo’n album waarin je zelf nog moet plakken omdat dat zo’n nostalgisch gevoel geeft. Ik vind wel fotoboeken maar nergens zo één met van die dunne, doorschijnende blaadjes tussen. #somsdoeikeenbeetjemoeilijk 😉

 8. Wat een bijzondere tijd moet dit voor je zijn!
  Gefeliciteerd met het afronden van de rugtherapie!

  1. Dankje!

   Liefs,

   Nouska

 9. Ga je weer wonen in de streek waar je bent opgegroeid, Nouska?

 10. Hoi Nouska,

  Ik vroeg me af hoe het nu met je rug is, en wat je geholpen heeft om zo’n end te komen.Heb je het enkel beter leren accepteren/mee om leren gaan of is de pijn ook daadwerkelijk minder geworden. Een beetje persoonlijke vraag misschien…Maar ik heb zelf ook last van chronische/onverklaarde pijn, dus was nieuwsgierig wat er bij jou heeft geholpen.

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *