What's in my kitchen 4 | Video

 

Ga er even lekker voor zitten, want er staat weer een nieuwe video voor je klaar! Deze week krijgen jullie een kijkje in mijn keuken. Hoe zien mijn kastjes er van binnen uit? Wat staat er op de plankjes en welke producten zijn echt onmisbaar voor mij? Ik laat jullie graag zien hoe dit er nu bij mij uitziet en welke stiekeme self-care-reminders ik in mijn keuken verstopt heb. 

Wil je meer zien? Meer keukens, nieuwe producten of dagjes mee? Kijk dan snel op ons Youtube-Kanaal

Liefs,

Daphne

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Dinsdag 19 februari 2019 19:46
wat een leuke video weer! wat toevallig dat je hetzelfde boek als ik heb 500 sappen en smoothys! ik heb die met me verjaardag gekregen van me moeder
Lost girl - Dinsdag 19 februari 2019 19:55
Valt me op dat je veel speciale merken hebt. Hoe ben je op deze merken uitgekomen? Ik ken de Tony en de groentes maar de rest is mij compleet onbekend. Is het een zoektocht geweest naar de lekkerste producten/merken of voelt het bijvoorbeeld specialer om het te kopen in de zin van jezelf trakteren?
Heb je een lactosegevoeligheid of vind je vega kaas en soya gewoon lekkerder?
Ik ben ook geen ster in koken en gebruik vrijwel nooit kruiden. Terwijl mijn vader en zusje juist heel veel kruiden gebruiken grappig. En ik blijf het knap vinden dat mensen gewoon al die producten in huis kunnen hebben zonder het gelijk diezelfde dag op te maken.
valerie - Dinsdag 19 februari 2019 21:54
welke producten bedoel je dan precies? ik denk dat ze bij proud ook wel veel bezig zijn met producten proeven, daarom kennen ze denk ik wat nieuwere producten.
valerie - Dinsdag 19 februari 2019 21:56
moet wel zeggen dat ze in vergelijking met een kliniek of andere behandeling veel gevarieerder eten, andere tussendoortjes hebben, minder vast zitten aan bepaalde producten. maar dat lijkt me ook wel logisch
Lost girl - Dinsdag 19 februari 2019 23:13
Ik denk dat het een combinatie is van producten van merken die ik niet ken, die ik niet eens in de supermarkt opmerk omdat ik gewoon ga voor het goedkoopste wat er is. En de nadruk die wordt gelegd op de merken en dat die echt de lekkerste is. En dat is niet verkeerd, het is juist interessant om te zien hoe andere mensen hier keuzes in maken. En dat het me bij meerdere blogs opvalt dus dan ben ik geneigd om te zoeken naar een verklaring ofzo. Maar dat is misschien mijn kronkel haha.
En dat het anders wordt naarmate je verder in behandeling bent of uitbehandeld bent is denk ik inderdaad een positief gevolg. Je eigen smaak ontdekken en durven uit te proberen.
Daphne - Proud2Bme - Woensdag 20 februari 2019 09:45
Hi Lost Girl,

Bedankt voor je reactie! De producten/merken die ik nu veel gebruik zijn inderdaad de uitkomst van een zoektochtje, door gewoon te kijken wat bij mij past en wat ik lekker vind. Dat wisselt ook regelmatig overigens! Verder probeer ik vegan en niet-vegan een beetje af te wisselen, maar soya melk vind ik op het moment wel erg lekker ja.

Fijne dag vandaag!
Liefs.
Lost girl - Woensdag 20 februari 2019 18:31
Hey Daphne, bedankt voor je antwoord. Ik hoop dat je niet onzeker wordt van alle reacties. Ik vind het gewoon heel interessant om een andermans kijk op dingen te horen. Misschien zou ik ook wat meer kunnen uitproberen. Maar vind het dan snel weer te duur of ik vind het veiliger om mijn vertrouwde producten te hebben omdat ik dan precies weet hoe lang ik ermee doe en het klinkt misschien heel raar maar omdat ik bang ben dát ik het heel lekker vind en het dan vaker wil hebben ondanks dat het duurder is. Klinkt tegenstrijdig geloof ik haha.
Ik wens jou ook een hele fijne avond.
Liefs, lost girl
:) - Dinsdag 19 februari 2019 21:32
@ Lost girl

Wel apart dat dit bij bijna alle van de (ex)redactie leden is vind je niet ?? In mijn omgeving zie ik dit nauwelijks
Lost girl - Dinsdag 19 februari 2019 21:45
Ik wil er geen conclusies uit trekken omdat ik ze niet persoonlijk ken maar het viel mij ook al op. Misschien ook idd omdat ik het in mijn omgeving nergens zie. Vandaar ook mijn vraag. Ben heel benieuwd hoe ze daar zelf naar kijken en of het bij henzelf opvalt.
Co - Dinsdag 19 februari 2019 21:40
Wat een schattige lieve leuke lekkere video is dit. Dank voor je tip over de bananen. En gaaf wat je zegt over de chocola en het masker
R. - Dinsdag 19 februari 2019 22:01
Leuke en spontane video. Heel fijn dat je weer zo kunt genieten. Dat vd bananen wist ik niet. Goede tip!

@ Lost girl: Denk dat dit komt omdat je na je eetstoornis misschien een verfijndere smaak ontwikkeld, bewuster, beter proeft en geniet en dus ook meer waarde hecht aan producten die je echt lekker vindt. Je probeert meer varianten/merken en komt dan uit op één bepaald merk die je heel lekker vind
- - Dinsdag 19 februari 2019 22:17
Ik heb geen eetstoornis, ook niet gehad en ik eet ook zo. Gewoon nieuwschierigheid. Sultanas ken ik nu wel eens. Ik snap juist weer minder goed hoe mensen zo blijven vasthouden aan ‘oude’ producten en niet telkens nieuwe dingen proberen. Maar zie dat wel veel mensen doen indd dus denk dat dat ook weer niet gek is
Flo - Woensdag 20 februari 2019 07:03
Ik ben fan van Daphne, zo cute!
En deze keuken blogs zijn voor mij heel motiverend.
Kon deze blog alleen weer niet kijken zonder de vraag ‘is ze écht van haar eetstoornis af? Want: hoe blijft ze dan zo dun?’
x - Woensdag 20 februari 2019 12:49
ik eet ook alles wat ik wil, ook producten met "veel" vet, suiker en calorieen en ik blijf ook slank. ik eet het elke dag, gewoon met mate en een beetje afwisselen, niet alles hoeft in 1x op. Ene dag chocolade, andere dag pindakaas, andere dag weer wat anders. Zo varieer ik en kan ik alles eten wat ik wil en er gewoon op een normale manier van genieten. ik heb dit geleerd door te spieken hoe mijn omgeving dit doet, zij doen ook zo. gewoon met mate en elke dag - die paar calorieen meer of minder op een dag maken niks uit op de grote berg ;)
valerie - Woensdag 20 februari 2019 14:00
ja ik vind het ook lastig dat er schijnbaar niemand van de redactie een iets hoger setpoint heeft dan slank
Jud - Woensdag 20 februari 2019 07:34
Allerlei allergien denk ik idd. Want waarom anders al die producten als boekweit/ soya.
- - Woensdag 20 februari 2019 09:44
Omdat je een keer iets anders wil proberen? Waarom zou je niet soja kunnen gebruiken zonder allergie? Heeft een andere smaak dan ‘gewone’ melk en yoghurt en daar kunnen mensen toch nieuwsgierig naar zijn?
pluijmvisje - Woensdag 20 februari 2019 11:58
Ontzettend leuke en fijne video om te kijken. Ik vind het namelijk heel lastig om te switchen van producten, maar dit geeft me wel meer inspiratie om het te doen.
- - Woensdag 20 februari 2019 17:40
Ik word zo vrolijk van jouw uitstraling Daphne!
Laura - Dinsdag 26 februari 2019 12:22
Misschien gek om hier te vragen, maar ik vind het shirtje dat je aan hebt super leuk Daphne! Waar is 'ie van?