Vrienden verliezen door je eetstoornis | Proud Podcast

 

Als je een eetstoornis hebt, kan vriendschap soms heel ingewikkeld worden. Misschien voel je je niet altijd begrepen door je vrienden. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om je open te stellen naar je vrienden toe. Of wellicht heb je de mentale of lichamelijke puf niet om vriendschappen te onderhouden. Dat is natuurlijk verdrietig, maar weet dat je daarin niet alleen bent. In de podcast van vandaag vertellen we zelf over onze ervaringen met vriendschap en een eetstoornis. Ook delen we onze en jullie tips over wat te doen als jij het ook lastig vindt om vriendschap te onderhouden. 

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe Proud Podcast. Houd onze Instagram-story's in de gaten op dinsdagochtend, want dan worden de vraagstickers en polls gedeeld. Of laat ons weten wat jij graag in de podcast terug zou willen horen. En voor nu: praat gerust mee in de reacties of kom langs op ons forum en in de chats, als je iets wilt vragen of bespreken!

De podcast is ook te beluisteren op Spotify ♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

patroklos - Vrijdag 17 maart 2023 19:29
mooi gesprek, ook hoe een es al je tijd in beslag neemt en je dan gewoon geen tijd hebt voor sociale dingen. Zo was mijn hele middelbare school tijd en daardoor ook geen tijd voor vrienden, want school en afvallen was eten. Ik wilde trouwens dat ik net als Anne durfde te voetballen en met jongens te spelen. Ik had daar wel behoefte aan, maaar voelde me te dom/slecht/stijf.