Vlog: eetstoornisherstel adventskalender | VLOGMAS

 

Wat is een vlogmas zonder daadwerkelijke vlog? In deze video neem ik jullie een dagje mee. Geen dagje mee-eten, die komen er later nog aan, maar gewoon een dagje mee. Een dag vol dingen die bij het einde van het jaar passen. Van die ellendige statische haren en droge lippen (ik word er gek van!), de voldoening van de lege bladzijdes van een nieuwe agenda tot een heuse eetstoornisherstel-adventskalender. 

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-traditie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld door middel van vlogs. Een soort adventskalender van video's eigenlijk. Wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken, tot gezellig samen de dag doorkomen.

 

♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

britneyangel - Zondag 4 december 2022 16:23
wat een leuk idee irene van die kalender!
flink dik boek wat je hebt, mijn boek van timboektoe is denk ik even dik, ik heb alle delen bij elkaar en dat zijn er 4!
Irene - Team Proud2Bme - Zondag 4 december 2022 16:43
Heerlijk zo'n dik boek! Ik kan een boek soms best missen als het uit is en op deze manier duurt dat wel even (ik lees ook niet zo heel snel hehe) Jij ook veel leesplezier! ^__^
britneyangel - Zondag 4 december 2022 17:08
ik heb dat ook dan moet ik wennen dat het uit is haha!
jij ook veel leesplezier