Starbucks kerstspecial | VLOGMAS

 

De iconische rode Starbucks-bekers zijn weer terug en dat betekent goed nieuws: kerstspecials op het menu. De komende tijd kun je genieten van de Toffee Nut Latte, Gingerbread Latte, Stroopwafel Latte en de Praline Cookie Hot Chocolate. Wij konden niet wachten en wisten waar we heen moesten in onze koffiepauze. Tijd voor een nieuwe Proud Proeft Startbucks Kerstspecial. 

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-traditie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld met vlogs. Een soort adventskalender van video's eigenlijk. En ook wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken tot gezellig samen de dag doorkomen en samen kerstspecials proeven.  

 

Welke kerstspecial zou jij willen proberen en waarom?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Annemarie - Woensdag 7 december 2022 14:01
Ik ben fan van jullie vlogmas (L) zou zeggen elk jaar herhalen dit :) thnx dat jullie een lichtpuntje zijn elke dag in deze donkere tijd.
Anne - Woensdag 7 december 2022 21:17
Wat fijn Annemarie ♥
Marijke - Woensdag 7 december 2022 16:15
geen SB fan, omdat ik de laatste tijd erg getriggerd word door al die posts over ijskoffie en mensen die er dan suikervrije siroop in doen, want... geen kcal. Hadden jullie die ook of doen jullie er gewoon dingen in met kcal? Gewoon benieuwd hoe jullie daar nu in staan. Hier ook blij met jullie vlogs. Ze mogen wel wat langer alleen haha. Komen er ook weer dagen mee eten? Die zijn ook fijn!
Anne - Woensdag 7 december 2022 21:19
Ha Marijke, wij hadden gewoon de normale varianten :) Zoals we in de video ook zeggen, hadden we daar tijdens onze eetstoornis meer moeite mee. Maar gelukkig kunnen we er nu weer van genieten. Gun dat jou ook! ♥

En dagjes mee komen er ook zeker aan!
Maya - Woensdag 7 december 2022 19:42
Hmm lekker! Ik zou het niet durven, maar ooh het lijkt me wel lekker! Ik zou voor de toffee nut gaan, of iets met karamel.
Anne - Woensdag 7 december 2022 21:20
Ah hoop dat jij er op een dag ook weer lekker van kan en mag genieten lieve Maya ♥
LotteS - Woensdag 7 december 2022 21:38
De toffee nut viel me tegen, de Hot chocolate met praline was daarintegen wel een succes!
Irene - Team Proud2Bme - Donderdag 8 december 2022 09:16
Ha wat goed, doet me denken aan de kruidnoten proefvideo: smaken kunnen zo verschillen! Ik vond uiteindelijk degene die Anne had, de gingerbread latte, echt het lekkerst. Maar dat is niet gek, die maak ik thuis ook graag met siroop van Monin. ♥