Q&A: Hoort aankomen bij herstel?

 

We maakten een story op Instagram, jullie zonden je prangende vragen in en daar ontstond weer een nieuwe video uit voor jullie! Dit keer dus weer een greep uit de vragen die jullie aan ons hebben gesteld. Is elke dag koek eten normaal? Hoe knal je door je angst heen? Hoort aankomen bij herstel? We zijn geen dokters en ook geen waarzegsters, maar we kunnen wel onze eigen ervaringen met jullie delen.

Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Dus wil je meer van dit soort video's zien, neem dan eens een kijkje. Mis je iets? Laat het gerust weten in een reactie! 

 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Lisasjourney - Dinsdag 8 september 2020 16:40
'Schijnherstel vond ik op beide fronten heel erg onbevredigend, want ik kreeg er en niet een volledig leuk leven voor terug en de eetstoornis was ook niet tevreden. Het lijkt alsof je dan lekker alles kan hebben, maar dat is niet zo, eigenlijk heb je niks.'

Die komt binnen.
britneyangel - Dinsdag 8 september 2020 16:54
leuke en goeie video! het lijkt wel of je kleine oogjes hebt irene!
Femke - Dinsdag 8 september 2020 19:56
Liever geen muziek voor mij, leidt af
britneyangel - Dinsdag 8 september 2020 21:50
mee eens
Janne - Dinsdag 8 september 2020 20:03
Vond de vraag over dubbele aantal calorieën wel moeilijk, ik ben zelf tijdens eetbuiperiodes zelfs tot 15 kilo in enkele maanden aangekomen, want het is natuurlijk niet zo dat je onbeperkt te veel kan eten. Ik ben het wel eens met jullie antwoord dat het niet onoverkomelijk (maar in mijn geval zeker wel erg zichtbaar) is en dat het er wanneer je een normaal eetpatroon hebt vanzelf weer afgaat zonder dat je daarvoor op een hongerdieet hoeft.
Kim - Dinsdag 8 september 2020 23:11
Ik vind het zo fijn dat er een plek is waar zoveel kennis is en waar ik bijna alles in herken. Dank jullie wel
blueberry - Zaterdag 12 september 2020 14:08
jammer dat er naast het getik (waar jullie niets aan kunnen doen) ook nog muziek overal doorheen loopt. baal er zo van als channels geen rekening houden met mensen die sensorisch meer moeite hebben met het kunnen volgen van meerdere geluiden. dit is gewoon niet te volgen