Op jezelf wonen met een eetstoornis | PROUD PODCAST

 

Een vaatwasser die kapot gaat, de financiën waarbij je op jezelf bent aangewezen, of dat als het wc-papier op is, je niet langer even kan roepen. Op jezelf (gaan) wonen is leuk, maar kan ook de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Aangezien we allebei net de sleutels hebben gekregen van een eigen woning, vonden we het hoog tijd voor een podcast over dit onderwerp. Wat zijn de grootste voordelen van op jezelf wonen en welke dingen hebben we zwaar onderschat? En hoe gingen we tijdens onze eetstoornis om met de vrijheid van alleen wonen? We bespreken het allemaal in onze nieuwste podcast. 

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe Proud Podcast. Houd onze Instagram-story's in de gaten op dinsdagochtend, want dan worden de vraagstickers en polls gedeeld. Of laat ons weten wat jij graag in de podcast terug zou willen horen. En voor nu: praat gerust mee in de reacties of kom langs op ons forum en in de chats, als je iets wilt vragen of bespreken! 

De podcast is ook te beluisteren op Spotify  ♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

K. - Zaterdag 1 april 2023 21:21
Ik herken dat stukje van: je zorgen maken over je financiën, moeilijk geld uit kunnen geven.

Nu ik op mezelf woon (gedwongen) omdat mijn beide ouders recent zijn overleden, merk ik dat ik tegen een terugval moet vechten daarom eet ik nu af en toe bij mijn broer in de avond.

Ik vind het leven best ingewikkeld….
Britneyangel - Zaterdag 1 april 2023 22:53
eens ik vind het leven ook ingewikkeld maar ook moeilijk, het leven is geen feest!
anoniem - Woensdag 5 april 2023 04:19
Nee, het leven is geen feest.
Het zijn echt de kleine dingen waar je op moet letten, de kleine dingen maken het leven de moeite waard en ook mooi.
Britneyangel - Zondag 2 april 2023 22:40
goeie podkast met een intressant thema!