NAE Social Walk 2019 | Video

 

Zondag 2 juni was het World Eating Disorder Action Day. Op deze zonnige dag kwamen cliënten, hulpverleners en ervaringsdeskundigen bij elkaar om meer bekendheid en begrip voor eetstoornissen te krijgen. Er werd gewandeld, gelachen, gehuild en gedeeld. Kon je er niet bij zijn en wil je toch nog een glimp opvangen van deze dag, bekijk dan de video!

Het romantische en groene Park Sonsbeek in Arnhem kleurde vandaag voor heel even paars. Er werd gesproken over hoop en herstel, zonder voorbij te gaan aan de harde realiteit die een eetstoornis met zich mee kan brengen. Wij liepen mee tijdens deze wandeling en stelden onszelf de vraag waarom meer bekendheid eigenlijk belangrijk is? Ook vroegen we de deelnemers waar zij voor liepen tijdens deze bijzonder dag.

Elke dinsdag staat er op ons Youtube-Kanaal een nieuwe video voor je klaar! Mis je iets of heb je een leuk idee? Laat het weten in een reactie! 

 

 ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Disney - Dinsdag 4 juni 2019 17:07
Wat een prachtig filmpje. Leek me erg waardevol om erbij aanwezig te zijn.
britneyangel - Dinsdag 4 juni 2019 17:16
wat een mooie en goeie video
Anoniem - Dinsdag 4 juni 2019 18:08
Wat mooi, als er nog eens zoiets komt hoop ik erbij te kunnen zijn.
w - Dinsdag 4 juni 2019 19:53
Heel erg tof en goed dat dit gedaan wordt, mooie toespraken ook en tof dat er zoveel mensen meeliepen en jullie ook natuurlijk en een mooi filmpje van hebben gemaakt.
Stephanie - Woensdag 5 juni 2019 21:52
Het was een fijne dag om bij aanwezig te zijn..
Indrukwekkend en saamhorig !

Tessa - Zondag 23 juni 2019 10:40
volgend jaar! :))))) #hoopik