Lichaamsbeeld je leven lang

 

Als je ouder wordt en je lichaam verandert, heeft dit vaak ook invloed op je lichaamsbeeld en zelfvertrouwen. Maar als je nog wat ouder wordt, neemt de druk om er perfect uit te zien vaak juist weer af. Je voelt je weer in staat om je lichaam te waarderen. De bedenker van The Body Image Movement, Taryn Brumfitt bewees dat dit echt zo werkt toen hij mensen de vraag stelde om hun lichaam te beschrijven.

''Ik zou graag willen weten met welk woord jij jouw lichaam zou beschrijven'', was het uitgangspunt van deze video. In de video zie je 100 mensen tussen de 1 en 100 jaar oud die hun eigen lichaam beschrijven en de resultaten zijn bijzonder indrukwekkend en mooi. De boodschap aan het einde ook trouwens.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

xxxm - Maandag 1 augustus 2016 16:29
Wauw, Wat een mooi filmpje!
Honeychild - Maandag 1 augustus 2016 18:06
Mooi :)

Mijn lichaam is sterk; het heeft zich staande weten te houden op momenten dat ik niet goed voor mijn lichaam zorgde, en daar ben ik het heel dankbaar voor. En nu is het tijd dat ik die dankbaarheid uit door beter voor mijn lichaam te zorgen en het te geven wat het nodig heeft om helemaal gezond te worden.
mierrr - Dinsdag 2 augustus 2016 18:57
Wauw, zo waar. Waarom kunnen wij, kan ik, niet tevreden zijn met wat we hebben. Iets om overna te denken.
Danique. - Dinsdag 2 augustus 2016 19:03
Wat een onwijs mooi filmpje!
bellefleur - Vrijdag 5 augustus 2016 02:39
sterk. en goed genoeg