Kerstoutfit stress | VLOGMAS

 

Weet jij al wat je aantrekt tijdens de kerstdagen? Ga je dit jaar voor een broek vol glitters of een lange jurk? Een feestelijk rokje of gewoon lekker comfortabel in je kerst-pyjama? Tijdens de kerstdagen willen mensen er vaak feestelijk uitzien. Wat extra aandacht besteden aan je uiterlijk kan fijn zijn, maar ook lastig wanneer je momenteel niet goed in je vel zit. In deze video geven we tips om kerstoutfit-stress te voorkomen.

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-traditie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld met vlogs. Een soort adventskalender van video's eigenlijk. En ook wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken tot gezellig samen de dag doorkomen en samen koekjes bakken. 

 

Ben jij al druk bezig met de vraag wat je gaat aantrekken tijdens de feestdagen?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Vrijdag 9 december 2022 13:21
Hier geen outfit-stress. Ik vier geen Kerst of Oud & Nieuw dit jaar en breng de dagen alleen door. Waarschijnlijk lekker in mijn onesie op de bank onder een warme deken. Het wordt vanzelf weer januari...
Anne - Vrijdag 9 december 2022 13:26
Ah dat doe je goed, lekker in onesie op de bank! ♥
britneyangel - Vrijdag 9 december 2022 17:16
wat een fijne video, ik herkende dingen wel die je zei zoals het je willen verstoppen in kleding, ik heb het niet met kleding maar gewoon verstoppen. een hele nuttige video!
britneyangel - Vrijdag 9 december 2022 17:17
ik kijk gewoon met kerst wat ik aan doe en waar ik zin in heb.
Anne - Vrijdag 9 december 2022 19:47
Bedankt voor je lieve reactie, Britney! En vooral aantrekken waar jij zin in hebt! ♥
Karina - Vrijdag 9 december 2022 17:27
Ik heb het dit jaar heel makkelijk!
Ik werk met de feestdagen (Ik ben verpleegkundige ) dus het wordt mijn werkkleding.. Als ik thuis kom gaat mn pyjama aan :D

Dank je wel voor je vlogs!!
Anne - Vrijdag 9 december 2022 19:48
Ah Karina, wat mooi dat je dat doet op die dagen. En daarna heerlijk pyjama aan, doe je goed! Liefs!
Anoniem - Vrijdag 9 december 2022 21:38
Fijne video!
Ik vier kerst ook niet en hoef niet aan feestkleding te denken. Dat vind ik jammer, ik zou het wel willen. Maar, ik voel mij tegelijk zo naar dat ik mij het liefst wil verstoppen.
Het was goed om deze tips te lezen. Want het is echt wel waar dat je je beter voelt als je iets moois aantrekt of iets aan je uiterlijk doet.
Ik vind dat je het leuk doet, Anne.Ik heb veel aan wat je zegt en doet. šŸ™‚