Ik wil niemand tot last zijn met kerst | VLOGMAS

 

Wat als iemand een triggerende opmerking maakt tijdens kerst? Kan ik er dan iets van zeggen? Ik wil niemand tot last zijn en de sfeer verpesten aan de kersttafel. En wat als ik helemaal niemand heb om kerst mee te vieren, waardoor ik mij eenzaam voel en eetbuidrang wordt getrigger, hoe ga ik hiermee om? En is het eigenlijk normaal om je hulpverleners een kerstkaartje te sturen of wordt dat niet gewaardeerd? Op deze - en in totaal wel 11 - vragen geven wij antwoord in de kerst Q&A-video.

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-traditie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld met vlogs. Een soort adventskalender van video's eigenlijk. En ook wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken tot gezellig samen de dag doorkomen en samen koekjes bakken. 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Snufkin - Zondag 18 december 2022 13:03
Zit er een fout staat video is privé
Marli - redactie Proud2Bme - Zondag 18 december 2022 13:18
Hee Snufkin,

We hebben inderdaad het probleem ook ontdekt :). Het wordt zo snel mogelijk opgelost, zodat jullie de video kunnen zien!
Anoniem - Zondag 18 december 2022 14:05
Wat een heerlijke vrolijke vlog weer met aanstekelijke lachbui. "Alles is verwachtingsmanagement", haha!

En ik denk dat juist de afwisseling tussen vlogs en blogs/plogs leuk is.
Anne - Dinsdag 20 december 2022 08:18
Haha :)

En thanks voor je tip!
britneyangel - Zondag 18 december 2022 21:12
jammer dat de vlogmas bijna afgelopen is ik vond het fijne filpjes en ook helpend!
Anne - Dinsdag 20 december 2022 08:16
Fijn dat de filmpjes zo helpend voor je waren, Britney ♥