Goede voornemens mislukt! | Proud Podcast

 

Wanneer we deze podcast opnemen is het 31 januari. Zo, de kop van 2023 is eraf. Hoe staat het met de goede voornemens die jij begin dit jaar hebt gemaakt? Of dacht je tijdens de jaarwisseling: zoek het lekker uit met je goede voornemens, daar doe ik niet aan! In deze eerste podcast aflevering bespreken wij onze tops en flops wat betreft goede voornemens, doelen stellen, perfectionisme en zelfzorg. 

De Proud Podcast is terug van weggeweest! Echter dit keer in een net wat ander jasje. Waar eerder bijzondere interviews online verschenen, gaan we nu gezellig kletsen over allerlei verschillende onderwerpen. Via Instagram kan je reageren op de polls en vraagstickers die we in de podcasts behandelen. Laat gerust een reactie achter of een onderwerp weten waar jij graag een podcast van ons over zou luisteren.

De podcast is ook te beluisteren op Spotify en Anchor.fm ♥


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Zaterdag 4 februari 2023 08:58
Leuke podcast! Er worden herkenbare dingen in besproken. Self care land, haha, mooi gevonden en helemaal waar. Alles wordt al snel een hype en een 'moetje'.

Wat me wel opviel, en stoorde bij het kijken, is de autofocus van de camera die continu scherp stelt op de microfoon in het midden. Misschien is daar nog wat aan te doen voor de volgende keer?