Emma wil Leven in het theater | Vlog

 

Afgelopen week mochten wij naar de premiere van de theatervoorstelling Emma Wil Leven. Na de documentaire die over haar verscheen en het boek dat onlangs uitkwam, reist de toneelvoorstelling over haar verhaal nu ook door de theaters in het land. Het was een eer om hier naartoe te mogen en we wilden jullie hier ook graag bij betrekken. We namen jullie mee naar deze speciale avond en stelden onszelf na afloop een aantal belangrijke vragen. 

Zouden wij iedereen aanraden om te gaan of is dit echt voor een specifieke doelgroep? Maakt dit Emma nu misschien meer bijzonder dan andere meisjes met een eetstoornis? Moeilijke vragen misschien, maar tijdens onze eetstoornis hadden wij hier misschien wel tegenaan gelopen en we vonden het belangrijk om dit te bespreken. We zijn natuurlijk ook heel erg benieuwd hoe jij hierover denkt en of jij zelf naar deze voorstelling zou gaan?

Elke dinsdag komt er een nieuwe video online. Wil je meer zien? Kijk dan op ons Youtube Kanaal!

 

 

 ♥

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

L - Dinsdag 29 januari 2019 13:19
Mooie en fijne video! Jullie zijn heel fijne mensen om naar te kijken en te luisteren. Ik ben heel benieuwd naar de voorstelling! Ik ga er als het goed is donderdag naar toe... Leuk om deze video al gezien te hebben vooraf!
Liefs
Gerda - Dinsdag 29 januari 2019 17:52
Ik ben ook heel benieuwd
Ik ga 1 februari
G. - Woensdag 30 januari 2019 21:20
Oef. Net nog een stukje van de docu zelf teruggekeken.. onbeschrijfelijk pijnijk voor Emma en haar naasten, dat ze zo ziek was.

Ik ga niet omdat ik het te erg vind & voel: de machteloosheid die deze dodelijke ziekte creëert. Hoe iemand volledig overgenomen kan worden, voor altijd in tweestrijd.

Bij mij was er ooit een keerpunt: ik wilde moeder kunnen worden, dat heeft zij (en anderen wrs) nooit volledig gehad - het kwam altijd terug.