Een dagje mee-eten met Irene 42 | VLOGMAS

 

Vandaag ga ik een dagje de studio in met de band, want we gaan weer nieuwe muziek opnemen. Deze dag gaan we aan de slag met de pre-productie en nemen we de drums op. We verdelen de opnames over drie dagen, dus de volgende keer mag ik mijn baspartij inspelen. Voor nu ben ik er vooral voor de mentale support, voor de gezelligheid en om een beetje mee te denken met de puntjes op de i van elkaars partijen. En natuurlijk moet er ook gegeten worden! Tot mijn grote vreugde is er een vegetarische pizza pepperoni op de markt en gelukkig trekt mijn plotselinge hoofdpijn ook plotseling weer weg. Veel kijkplezier!

Wat is vlogmas? Vlogmas is inmiddels een ware YouTube-tradidie waarmee de dagen tot en met kerst worden afgeteld met vlogs. Een soort adventskalender van video's eigenlijk. En ook wij doen daar dit jaar gezellig aan mee. Van even zitten voor serieuze gesprekken tot gezellig samen de dag doorkomen en samen koekjes bakken. 

Wat is jouw favoriete pizza?


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Anoniem - Maandag 12 december 2022 15:14
Haha, ter compensatie kruidnoten erbij! Zo kan je het ook zien natuurlijk!:)
Irene - Team Proud2Bme - Maandag 12 december 2022 15:19
Haha, ja, heerlijk hoe mensen zonder eetstoornis(verleden) dat er zo even uitflappen. Die luchtigheid relativeert ook een hoop vind ik dan. :-)