Dit Valentijnscadeau is echt een flop XD | Proud Podcast

 

Afgelopen dinsdag was het Valentijnsdag en ook op de redactie hebben we de hartjesslingers opgehangen en gepraat over de liefde; over verliefd zijn, relaties, zelfliefde en die anonieme rozen versturen op de middelbare school. Kijk of luister mee hoe Irene een ongemakkelijk cadeautje van Anne opent en wat jouw mede-proudies eigenlijk van Valentijnsdag vinden! 

Via Instagram kan je reageren op de polls en vraagstickers die we in de podcasts behandelen. Laat gerust een reactie achter over wat zelfliefde of een fijne relatie voor jou betekent, of en hoe jij Valentijnsdag hebt gevierd of wat juist jouw grootste Valentijn-frustratie is? Of maak van de ruimte gebruik om een ode te schrijven aan je galentines; je lieve vrienden en familie.

De podcast is ook te beluisteren op Spotify en Anchor.fm ♥ 


Kom bij Proud2Bme gratis en anoniem in contact met lotgenoten, ervaringsdeskundigen, psychologen en dietisten. Op ons forum kun je jouw verhaal delen en/of vragen stellen. Ook kan je dagelijks met ons chatten (de agenda vind je hier). Wij staan voor je klaar.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Frida - Vrijdag 17 februari 2023 15:29
valantijnsdag haalt veel verdriet naar boven en trauma's, dat ik me zo nooit geliefd voelde. Op de middelbare school kreeg iedereen van alles, maar ik nooit (wil niet zielig doen hoor, maar hoopte zo iets van iemand te krijgen die ik leuk vond), maar nooit vriendjes gehad. Mijn nu ex deed er ook nooit iets aan, dus echt het vertrouwen in mannen kwijt. Nu maar dealen met mijzelf en zelf elke dag iets liefs voor mijzelf doen.
Anne - Vrijdag 17 februari 2023 15:33
Ah wat verdrietig om te moeten lezen, Frida. Heel goed om elke dag iets liefs voor jezelf te doen. Dat verdien je! Dikke knuffel van ons! x
Frida - Zaterdag 18 februari 2023 13:34
vreselijk, ook nu ik de proudcast luister. Vreselijk dat stukje over die rozen, komt erg hard binnen :( Haalt bijna soort trauma omhoog. Wel jammer dat je jullie alleen met vragen/enz. kan volgen via een vraag op instagram. Ik raakt wat overprikkeld van jullie post de hele dag, dus even ontvolgd, maar zou jullie graag wel op een andere manier berichtjes willen sturen. Los van het Forum ook.
Anoniem - Zondag 19 februari 2023 14:36
Ja dat vind ik ook jammer. Ik heb geen instagram en wil ook geen instagram, maar zou best input willen leveren voor de podcasts e.d.
Britneyangel - Zondag 19 februari 2023 11:47
best leuke podkast, maar ik vind valentijn eigenlijk onzin want je kunt altijd wel mensen verrassen, het is juist leuker om iemand spontaan te verrassen dan op zo een dag vind ik!