De perfecte kerst | Video

 

De perfecte kerst. Die bestaat natuurlijk helemaal niet. Kerst kan soms een fijne tijd zijn, maar er is ook een kans dat jij kerst beleeft op een manier die je liever anders zou willen. Daar ontkom je niet altijd aan en daar ben je niet alleen in. Met deze video willen we wat eet-inspiratie, bodyglitters en kracht op je afsturen. Zodat ook jij een fijne, imperfecte kerst kunt hebben dit jaar. 

Elke dinsdag verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Wil je nog wat 'dagje's mee' van het afgelopen jaar zien? Of zien wat we allemaal hebben geproefd? Neem dan eens een kijkje! 

 

'We stoppen hem vol met linkjes!' Hoor je ons zeggen. Maar waar zijn die linkjes dan? Horen wij jou denken... Helaas lukt het niet om de linkjes zichtbaar te maken. De blogs en video's waar we het over hebben kun je daarom hieronder nog eens terugvinden.

Een rustige kerst | Themachat van Irene. 
De Tony's Chocolonely, Gluhwein smaak.
De -droge- Japanse koekjes, die we eerder proefden. 

Merry Christmas!

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

w - Dinsdag 24 december 2019 21:37
Wat leuk en eerlijk allemaal en toch even leuke kerstsfeer neergezet, haha, in de pyama voor de chat, geweldig eerlijk en het hart dat breekt bij het breken van chocoladekerstboom, mooie beeldspraak, fijne kerst voor iedereen, hoe die dan ook is ♥ voor proud
vlinder - Woensdag 25 december 2019 07:53
Jajaja, Irene! Om de spijs heen eten... en dan voor het laatst bewaren... met roomboter... mjam!