Boodschappen met Laura 4

 

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik een 'What's in my boodschappentas?' video heb opgenomen en omdat jullie dit vaak leuk vinden om te zien, heb ik besloten om in deze video weer eens te laten zien wat ik heb gekocht aan boodschappen. Het is een random dagje en ik ben zowel bij de supermarkt als op de markt geweest. Ik had nog veel in huis maar ook wat nieuwe dingen nodig om bijvoorbeeld het avondeten mee te maken maar ook heb ik twee lekkere bakprojectjes op de planning staan. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden om te zien en dat je er wellicht wat inspiratie uit kunt halen. Veel plezier met kijken.

handtekening

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

RosieV - Dinsdag 24 mei 2016 13:32
Die clippertea en gegrilde ananas ga ik ook maar eens proberen.
miri - Dinsdag 24 mei 2016 14:36
mm leuk om te zien, bedankt! je doet me zo denken aan de elf in lord of the rings (en dat is bedoeld als een groot compliment :-) !!)
Dianne - Dinsdag 24 mei 2016 15:47
Superleuke video ! Ik vin het altijd leuk om te kijken net zoals een dagje mee eten dus ik hoop dat er wat meer van dat soort video's online komen :)!
Haremaje - Dinsdag 24 mei 2016 22:57
Tip voor havermout, bij de Lidl is die veel goedkoper! 0.39 per pak van 500 gram. En het is echt exact hetzelfde. Ik heb ze namelijk beiden in huis. Eerst kocht ik het bij de AH, tot mijn moeder zei dat het bij de Lidl heel goedkoop was. Het scheelt meer dan 1 euro per pak.
Jansje - Dinsdag 24 mei 2016 23:04
Leuk dat je je boodschappen laat zien!
Het helpt me wel dat je ook gewoon dingen mag kopen van jezelf die je lekker vind.
Ik mag/kan dat niet. Ik ben het altijd wel van plan maar loop altijd met hetzelfde weer de winkel uit..... Ik vind boodschappen doen zo moeilijk! Blijf af en toe maar zo'n inkijkje geven in jullie boodschappentas. Wie weet haalt het me ook over de streep...
Flower - Woensdag 25 mei 2016 10:06
Haremaje! Oe bedankt voor de tip :D.
En de mild en creamy vanille van alpro soja lijkt me juM!
alleen mn moeder vindt dat soort dingen te duur om te kopen :(
Sofie - Woensdag 25 mei 2016 10:49
Ik hou echt van ananas! Ik ga het ook eens grillen. Lijkt me heel lekker.
Anoniem - Donderdag 26 mei 2016 15:11
leuke inspiratie weer, ik vind deze filmpjes altijd erg leuk, dan heb ik steeds zin om ook boodschappen te gaan doen