Achter de lach: Anorexia en examens

 

In deze nieuwste Achter de Lach video laat Brechje een week uit haar lezen zien. Brechje lijdt aan anorexia én moet examens doen. Een pittige combinatie, aangezien een eetstoornis soms al als een fulltime baan aan kan voelen. Hoe ga je om met de stress van de examens in combinatie met een eetstoornis en hoe ziet haar anorexia er verder uit in het dagelijks leven? Dat is uiteraard voor iedereen anders, jezelf hiermee vergelijken is dus niet zinvol, maar we hopen wel dat je wat herkenning en erkenning vindt in deze video. Misschien maakt het zien dat iemand anders iets doet of denkt net als jij, je een klein beetje minder eenzaam in de strijd.

We vinden het heel waardevol dat Brechje deze video naar ons heeft ingestuurd voor de #ACHTERDELACH video reeks. Wil jij hier nou ook aan meewerken? Mail ons naar even via redactie@proud2bme.nl. Bekijk HIER de voorgaande Achter de Lach video's. Oh! ...en vergeet je niet te abonneren op ons YouTube kanaal.

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Jillie - Dinsdag 26 juni 2018 16:32
Herkenbaar, open en eerlijk!
Waar ik wel benieuwd naar ben: ben je geslaagd?
Fire - Dinsdag 26 juni 2018 16:52
Dappere vlog, je vertelt heel open. Bedankt voor het delen!
En stiekem ben ik ook wel benieuwd naar je uitslag!
Laura v - Dinsdag 26 juni 2018 20:39
Fijne oprechte video!
Lisa - Dinsdag 26 juni 2018 20:40
vraagje, is al dat wandelen niet een beetje bewegingsdrang/obsessie?
Josam - Woensdag 27 juni 2018 10:11
Dat legt ze toch in haar vlog al uit?
Floor - Dinsdag 26 juni 2018 21:29
Goed verteld! Ik word weer een beetje herinnerd aan de gedachtes die ik had toen ik in mijn eetprobleem zat. Het is raar, maar soms weet je even gewoon niet meer wat voor gedachtes je toen allemaal had! X