The mystery of the Thigh Gap

 

In de video 'The Mystery of the Female Thigh Gap' gaat over het ontstaan van deze trend en de bouw van het menselijk lichaam gedurende de evolutie. Het filmpje is gemaakt door College Humor, een website vol grappige video's, foto's en blogs. Ik kwam deze video tegen op Facebook en wilde hem graag met jullie delen. We schreven al eerder over de bizarre Thigh Gap trend. In dit filmpje wordt prachtig en vol humor in beeld gebracht hoe 'nuttig' de Thigh Gap is voor het vrouwelijk lichaam.

''I studied the Thigh Gap in its natural habitat trying to understand what function it has. And it turns out none. It's acutally bad for balance and your pussy gets cold.'' Aldus het typetje June Hoodall

Mocht je het niet goed verstaan, zet dan de ondertiteling via het tandwieltje onderaan het Youtubefilmpje aan. Deze is niet perfect maar kan helpen om niets te missen van deze Thigh 'Grap'.

Wat vind jij van deze video?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Melissa (lifewithoutana) - Woensdag 12 november 2014 21:25
Hahahaha
-- - Woensdag 12 november 2014 22:02
Raaar.........
x - Woensdag 12 november 2014 22:24
vreemd
MissLola - Donderdag 13 november 2014 07:55
Hahahaha, geweldig XD
-.- - Donderdag 13 november 2014 08:45
Ik heb een thigh gap van mn eigen. Altijd al gehad, óók op gezond gewicht.
Waarom zo'n ophef hierover? Alsof ik er iets aan kan doen -.-
ano - Donderdag 13 november 2014 08:58
ik vind het goed dat er zoveel gedaan word om dit ideaalbeeld te relativeren enzo, maar sommige mensen hebben nu eenmaal een 'thigh gap' ook op een gezond gewicht. meestal is het inderdaad gelinkt aan ondergewicht, maar zelf op een bmi van 21 en broek maat 38 had ik een thigh gap... en ik ben niet groot ;)

dus ik vind het wel goed dat hier tegenin gegaan word, maar het moet niet als iets enorm lelijks gezien gaan worden, of iets negatief.

en er zijn trouwens meer mensen met een thigh gap dan hier op de site vaak beweert word, kijk maar naar scarlet die heeft er ook een en nouska ook.

dus pin je niet te vast aan goed en slecht, zorg ervoor dat je gezond bent en probeer het lichaam dat je dan hebt te aanvaarden.
Lamp - Donderdag 13 november 2014 09:56
Ik heb brede heupen en lichtelijk o-benen en als puber had ik niets liever dan 'netjes aaneengesloten benen' gehad. Tot mijn psycholoog (!!) me vertelde dat het een 'thigh gap' heet en dat iedereen het juist wilde, dacht ik dat aaneengesloten benen over het algemeen mooier werden gevonden dan die met een gat ertussen.

Conclusie: het gras is altijd groener aan de overkant ;)
Nina - Donderdag 13 november 2014 11:04
Ik snap de grap van dit filmpje prima. Maar eigenlijk vind ik het gewoon een grove belediging voor een deel van de vrouwen. Mijn familie en ik zijn van nature dun gebouwd. Ja wij hebben in de familie allemaal een thigh gab, maar maakt dat ons dan automatisch minder?
*** - Donderdag 13 november 2014 11:18
Haha, hilarisch! Ik denk ook niet dat mensen die wel zo'n tigh gap hebben, dit als een belediging moeten ervaren. Ik denk dat ze gewoon willen relativeren dat het maar een 'gat' is en niet veel meer dan dat. Dat het niets zegt over schoonheid of gezond gewicht.
Als ik kijk naar mn zussen: de ene heeft dit wel maar weegt meer. Ze heeft gewoon een veel bredere heupstructuur. M'n andere zus is veel dunner maar sportiever/mannelijker gebouwd waardoor ze dit niet heeft.
Ann - Donderdag 13 november 2014 13:09
Hahaha ik vind hem leuk.
Ik heb het, maar nooit bij stilgestaan, ik heb nu geleerd dat thigh gap dat gat betekent. Dacht dat het een kledingstuk voor je dijen was... Net als een soort beenwarmers.
Als ik sta is er een ruimte, als ik zit niet. Zal toch ook te maken hebben met je bouw en ook je spiermassa.
Ik ervaar dit niet als een belediging hoor, ik vind het humor!
Inne - Donderdag 13 november 2014 13:28
Achja,ik heb ook een thigh gap maar ik vind het niet erg als er grapjes over worden gemaakt omdat ik het zelf ook grappig vind dat meisjes dit blijkbaar willen hebben, terwijl het echt nieeets over je gewicht zegt. Ik zit aan de hoge kant van een gezond bmi, ben niet 'slank gebouwt' en heb er 1 ^^
@ann - Donderdag 13 november 2014 13:38
-Als ik sta is er een ruimte, als ik zit niet.-

ik denk niet dat het mogelijk is en thigh gap te hebben als je zit...
Anke - Donderdag 13 november 2014 13:52
Lol, goed gevonden.
J. - Donderdag 13 november 2014 14:35
hahaha ik moest wel lachen "it's bad for balance and your pussy gets cold"
marleen - Donderdag 13 november 2014 16:24
@ann: ik had ook nooit van een thigh gap gehoord voor ik op deze site kwam hoor, helemaal niet erg maar juist hartstikke gezond als je dat niet kende :)
Deborahh__x - Donderdag 13 november 2014 17:25
Ik heb er ook eentje, volgens mij al van mezelf... Hihi :)
miri - Donderdag 13 november 2014 20:37
ja zo'n tigh gap.. helaas heb ik het niet al ben ik slank. Mijn associatie met het is dat je dan heel dun bent als je zo;n gap hebt.... Maar eigenlijk is het best onzin natuurlijk..en blijkbaar dus ook gewoon aangeleerde schoonheid..