Met jezelf trouwen

 

‘'Life is short. Do stuff that matters.'' Dat is het motto van de bedenkers van de ‘I Married Me Self-Wedding In A Box'. Deze box is bedacht om iedereen te laten weten dat ze waardevol zijn. Volgens de bedenkers van deze box is het belangrijk te vieren dat je goed bent zoals je bent. Je bent tenslotte uitzonderlijk en fantastisch, wordt er gesproken op de website. En er zijn drie belangrijke redenen waarom je dat zou moeten vieren.

choose love

 1. Leef in het moment Waarom niet blij zijn met hoe het is, als je dat op dit moment kunt doen? Vier je eigen bruiloft met jezelf en erken de noodzaak van het jezelf liefhebben. Je bent immers geweldig zoals je bent!

♥ 2. Liefde is besmettelijk Als jij van jezelf houdt, zien mensen dat aan je. Dat maakt anderen niet alleen blij, het zorgt er ook voor dat mensen dat ook willen. 

 3. Innerlijke rust zorgt er voor dat je evenwichtiger bent en meer compassie hebt voor jezelf. Als iedereen meer van zichzelf zou houden, zou de wereld een stuk mooier zijn. Het is een beetje idealistisch, maar ach, het is een mooi idee. Door van jezelf te houden doe je dus ook iets voor de rest van de wereld.

awesome

‘'De cijfers van echtscheidingen zijn hoog, maar met deze box ben je er zeker van dat je voor de rest van je leven met jezelf zult slapen. Je kunt vandaag nog jezelf trouwen voor de rest van je leven! Dus kom op en doe mee.'', staat er op de website.

Je bent zelf de reden om deze bruiloft te vieren. In de box zit een stappenplan voor positiviteit. De I Married Me kit bevat daarnaast alles wat je nodig hebt om je eigen ceremonie te vieren en zelfs een ring en dagelijkse kaartjes met geloftes. Een self-wedding is een symbolische belofte om met jezelf in contact te blijven of juist weer op een positieve manier in contact te komen met jezelf. De ring draag je om jezelf eraan te herinneren dat je van jezelf houdt.

i married me

Wist je dat de kleine micromomentjes van positiviteit bij elkaar opgeteld een hele mooie opwaartse spiraal creëren? Dagelijks stilstaan bij positieve gedachtes over jezelf kan je helpen hoopvol te blijven, ook als het leven wat zwaarder is op sommige momenten.

ringvows

Je kunt de I Married Myself Self-Wedding In A Box niet alleen gebruiken wanneer je single bent. De belangrijkste relatie die je in je leven aan gaat, is de relatie met jezelf. Deze relatie is altijd het meest waardevol, ook binnen een relatie, huwelijk of als je single bent.

Je kunt het pakket bestellen op www.imarriedme.com, maar misschien is het ook een leuk idee zelf zoiets te maken natuurlijk. Het idee vind ik in ieder geval heel mooi. Lief zijn voor jezelf kan op heel veel manieren en dit is een mooie symbolische vorm.

marry

Wat vind jij van dit idee?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Laura - Vrijdag 15 november 2013 20:14
Echt een leuk idee! Had ik er maar geld voor!
Judith - Vrijdag 15 november 2013 21:10
Ja echt he Laura! haha! het leven is triestig duur!!! :P
m - Vrijdag 15 november 2013 22:37
Even wennen, maar eigenlijk gaaf zeg, als je echt de boodschap in je opneemt is het zo mooi! Een datum wil ik prikken, maar dan niet die box kopen maar gewoon allemaal 'stiekeme' dingen voor mezelf haha, wat hebben mensen toch leuke creatieve ideeën.
-Metaphor - Zaterdag 16 november 2013 15:38
Beetje 'lullig tegenover mezelf' misschien, maar, ik vind het een béétje duur 'voor de syboliek' zo'n rng voor mezelf te kopen.. :P
Laura - Zaterdag 16 november 2013 19:11
-Metaphor ; misschien is het een leuk idee om zoiets zelf te maken haha
Meisje14 - Zondag 17 november 2013 16:29
Gaaf idee
Evelien - Zondag 17 november 2013 20:25
Inderdaad leuk om zelf te maken, krijg er meteen zin in! :)
Evelien - Zondag 17 november 2013 20:25
Ik las trouwens "I married me self" in een Iers accent :')
* - Dinsdag 19 november 2013 10:25
leuk idee ;).
Ik zal er eens werk van maken!