Ben jij vrouwelijk genoeg?

 

Sommige vrouwen en meisjes zijn nu eenmaal niet zo charmant, elegant en vrouwelijk als anderen. Ze zijn stoer, kunnen niet op hakken lopen en vinden jurkjes verschrikkelijk. Ik ben deels wel en deels niet echt zo'n vrouw. Ik hou er bijvoorbeeld niet van om jurkjes en rokjes te dragen. Ik draag het liefst iedere dag gympen, shirtjes en spijkerbroeken. Ik zit niet altijd even keurig rechtop, drink liever bier dan wijn en speel soms schietspelletjes.

Verder hou ik echter wel weer van make-up en verzorging, vind ik dansen met vriendinnetjes heel leuk en kan ik uren met mijn vriendinnen kletsen over mannen, nieuwe sieraden of katten. Dat ik soms een boer laat en in mijn jeans met gat rondloop, betekent niet dat ik geen meisje of niet vrouwelijk genoeg ben. Dat laat dit filmpje op een komische manier nog maar eens even duidelijk zien.

Vind jij jezelf vrouwelijk?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Zena - Dinsdag 18 februari 2014 19:21
- Ik voel me ongemakkelijk in jurkjes
- Ik kan niet op hakken lopen
- Ik flirt niet, ik ben gewoon m'n eigen ik
- Ik drink liever bier dan wijn
- Ik ben heel slecht in netjes eten/drinken. (Als ik me best doe dan mors ik alleen maar!)
- Mijn BH en onderbroek matchen nooit bij elkaar

Oké dat laatste kwam niet voor in het filmpje... maar verder zeer herkenbaar!

EB91 - Dinsdag 18 februari 2014 19:30
Ik zeg altijd dat ik geen echte vrouw ben. Kleren moeten vooral comfortabel en makkelijk zijn, ik heb niets met make-up, het enige wat ik met mijn haar doe is borstelen en een strikje en speldje erin, ik ben niet zorgzaam, hou niet van meidenfilms en dat soort dingen. Ik grap wel eens dat ik in onze relatie het mannetje ben en mijn vriend het vrouwtje. Hij heeft echt dat zorgzame over zich en is veel minder lomp dan ik. Ik ben echt een Groningse boerentrien en daar voel ik me prima bij. Maar toch heb ik ook wel vrouwelijke trekjes hoor. En die keer dat ik me toch liet overhalen om een jurkje te passen voelde dat ook wel een keertje superlekker. Ik heb hem daarna trouwens twee keer even aan gehad :P Nee, ik ben geen typische vrouw, maar ik ben blij dat ik toch bij het vrouwelijke geslacht hoor.
Anoniempje - Dinsdag 18 februari 2014 19:32
Superleuk filmpje!
xx - Dinsdag 18 februari 2014 19:39
Ja, dat is echt alsof ik naar mezelf kijk :D
luna - Dinsdag 18 februari 2014 19:40
Ja ik vind mezelf vrouwelijk, ik houd wel van een jurkje, jasje of hakken op zijn tijd, maar ik draag ook graag een broek met leuk shirtjes of truitjes. Als het maar nonchalant is, ik vind mysterieus vrouwelijk leuker dan dat het er dik bovenop ligt zegmaar... het maakt mij niet uit of een slipje bij BH past of dat mijn nagellak afbrokkelt en mijn handen droog zijn, en een biertje? ja lekker!:)
Dwarrel - Dinsdag 18 februari 2014 19:41
Ik geloof dat ik soms net zo lomp ben als een man. Niet altijd even tactvol, met het hart op de tong. Daarnaast kan ik ontzettend slecht vrienden worden met meisjes. Niet omdat ik het niet gezellig vind om te shoppen/ uren kletsen / vrouwendingen doen, maar omdat ik niet tegen het eeuwige omheen-gedraai kan, het geroddel en het veroordelen, wat vrouwen sneller neigen te doen als jongens. Ook houd ik meer van horrorfilms en heb ik een onuitgesproken relatie met 'family guy'.
Misschien heb ik veel mannentrekjes, maar ik noem het liever 'slechte humor'. Want ik mag dan wel veel mannelijke trekjes hebben, ik draag het liefste jurkjes.
Ik heb er vrede mee.
Valérie - Dinsdag 18 februari 2014 19:46
BIEEEEER!
Nienke - Dinsdag 18 februari 2014 20:01
Haha geweldig :)
.. - Dinsdag 18 februari 2014 20:22
helemaal mij!
Liadan - Dinsdag 18 februari 2014 20:22
Ik ben wel erg 'ladylike', afgezien van mijn muzieksmaak misschien (weinig vrouwen te bekennen bij de metal concerten waar ik naartoe ga)
Rebeccaa - Dinsdag 18 februari 2014 22:12
Hah, nee, ik loop ook altijd in spijkerbroeken en sneakers en drink ook altijd bier in plaats van wijn.

Daarentegen ben ik wel gek op make-up/winkelen/meisjes films haha.
Anke - Dinsdag 18 februari 2014 22:40
Helemaal mij, jup!
sportyspice - Dinsdag 18 februari 2014 23:02
Grappig om te zien!
Als je mij ziet lopen, zie je een echte girly girl :) Altijd rokje of jurkje aan met hakken en haren en make up netjes en een lange jas met klein riempje eromheen.

Maaar ondertussen... Ik eet echt als een zwijn en mors ENORM. En scheten laten ben ik ook niet de beroerdste in haha!
(En ik ze maar inhouden in een 'nette' situatie)
m - Woensdag 19 februari 2014 00:42
Wat een ontzettend leuk en grappig en wijs filmpje!
ileana - Woensdag 19 februari 2014 11:24
Echt! Geweldig! Pfff, is wel even fijn om zo een filmpje te zien die alles even relativeert. Ik heb soms zin om er supervrouwelijk uit zien andere dagen wil ik liefst in mijn jogging naar school. Soms denk ik dan dat mensen mij niet als vrouwelijk zien. Omdat ik er niet constant supervrouwelijk uit zie. Nu zie ik dat ik daar eigenlijk niet om moet geven en gewoon doen waar ik zin in heb. Ik ben en blijf een vrouw. Hoe ik er ook uitzie! :D
Y - Woensdag 19 februari 2014 13:11
Mijn moeder wilde vroeger altijd dat ik een stoere chick zou zijn, met skate kleren en kistjes aan. Terwijl ik zelf niets liever wilde dan een elegante en sierlijke danseres te zijn.. Dus ik droeg wel de kleren die zij voor me kocht, maar intussen droomde ik van een stijl die inhangt tussen Jane Austen, ballerina, en Morticia Adams hahaha!

Nu ik wel zelf mijn kleren uitkies, wil ik dat nog steeds. Maar ben zo onzeker dat ik het liefst saaie en onopvallende kleding draag waarin ik gewoon over het hoofd word gezien. Zodat niemand op mijn uiterlijk zal letten. Wel jammer. Tegelijk lekker makkelijk want ik hoef maar 2x per jaar bij de Hema iets nieuws te kopen en klaar!
respect - Woensdag 19 februari 2014 13:22
Grappig filmpje..lachen :) :) :.)..ik kan t allebij zijn net wat voor een dag dat ik heb..maar ben eerder stoer dan een girlygirl.
Sharon - Woensdag 19 februari 2014 19:06
Bij mij is het erg dubbel. Op sommige dagen wil ik me gewoon wel ff optutten, er leuk uitzien. Niet specifiek voor een bepaalde dag, maar omdat het kan. Ik draag graag aparte kleding en ben mezelf. Netjes ben ik zeker niet en meisje meisje zeker niet! Ik schaam me ook niet als ik een wind laat of een boer laat. Mijn vriend en ik doen zelfs boerwedstrijden waarvan ik altijd win. Ik hou van sport en ik hou van de mafste dingen. Het maakt niet uit of je een echt meisje ben of meer jongensgewoonten heb. Iedereen heeft mannendingen en vrouwendingen. Het belangrijkste is, is dat je lekker in je vel zit en geniet van de dingen die je doet.
Shira86 - Woensdag 19 februari 2014 20:43
Helemaal super!
Heeft me vandaag voor het eerst doen lachen!
Erg herkenbaar ook trouwens!
Vera - Woensdag 19 februari 2014 21:38
Haha té leuk filmpje!
-Loved- - Zaterdag 22 februari 2014 19:37
Hihi, leuk!
Cristina6 - Zaterdag 22 februari 2014 23:07
Haha echt een te gek filmpje, en is totally me!! Maar vind ik niet erg, hoor, om minder vrouwelijk te zijn. Mijn zus wil me dan steeds in hakjes en een elegant jurkje duwen, maar zo ben ik nu eenmaal niet, eens voor de gelegenheid kan ik wel eens heel chique gaan, maar dan heb ik het ook weer gehad voor een paar maand, hoor. Liever comfy and freeeeeeeeeeee :-)
HeyikbenKylène - Zondag 18 mei 2014 22:52
Ik ben heel erg lomp. Als ik snel wil opschieten, laat ik van alles vallen en stoot ik van alles om. Terwijl ik echt m'n best doe om het te voorkomen.
Verder draag ik graag jurkjes, vind ik hakken geweldig en ben ik verslaafd aan make-up en shoppen. Verder ben ik een echt meisje-meisje. Maar het is zoooooooo gênant als ik bijvoorbeeld tijdens het opstaan een stoel omgooi!
Weet iemand hoe je 'het lomp zijn' kunt verminderen?
mo - Vrijdag 30 januari 2015 11:42
heyikbenkyla.....jij bent niet lomp hoor,beetje onhandig misschien maar lomp zijn is echt heel iets anders...