Win Boek Talent in Kaart

 

Weet jij waar jij goed in bent? Vind jij dat je ergens goed in bent? Of twijfel je over de talenten die je hebt of juist niet hebt? Misschien helpt dit boek jou om er wat meer achter te komen waar jij goed in bent, wat je kunt en waar je talenten liggen. Het boek ''Talent in kaart'' heeft een ontzettend leuke vormgeving en is leuk omdat je ermee kunt ontdekken waar jouw talenten liggen en wat je er het beste mee kunt doen. 

Talent in Kaart is een echt doe-boek. Er zitten opdrachtjes is, maar ook stukjes om te lezen of goed over na te denken. Tegelijkertijd heeft het een leuke speelse, maar zeker niet kinderachtige inhoud en vormgeving. Dit maakt het boek dat je misschien wel geprikkeld raakt om dingen te doen of na te denken over jouw talenten of creativiteit!

talent

Proud2bme mag een aantal exemplaren van dit boek weggeven. Wil jij kans maken op een van deze boeken? Stuur dan een mail met de titel ''Talent'' naar win@proud2bme.nl. In deze mail beschrijf je jouw talent. Vergeet je naam en adres niet te vermelden! (tot 6 april)

&Talent houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met talenten en doen waar je goed in bent. Onder andere horen daar workshops, boeken en projecten bij. Kijk voor meer informatie eens op www.entalent.nl Aan het hoofd van deze organisatie staat Gerdy Geersing. 

Gerdy

Wat zijn jouw talenten?

 

Gerelateerde blogposts

16
SEP
Boek: Eet
5

Reacties

peaches - Woensdag 28 maart 2012 16:20
Tot 17 maart..? :P
~Anne. - Woensdag 28 maart 2012 16:58
Superleuk, ik doe mee! :)
mya - Woensdag 28 maart 2012 22:26
als tekenen/schilderen bij talent hoort denk dat dat het is