Tv Programma Connected

 

Eens in de zoveel tijd ontdek ik een programma waar ik uren naar zou kunnen kijken. De afgelopen drie weken was dat voor mij het nieuwe NCRV programma Connected. Ik hou er van. Lekker meegaan in de emoties van vrouwen die ook een leven hebben vol drama, humor, chaos en liefde.

"In Connected filmen vijf vrouwen enkele maanden lang hun eigen leven. Zonder opsmuk, zonder visagie čn zonder regisseur. De vrouwen bepalen zelf wanneer ze de camera aan- en uitzetten en zijn op deze manier de regisseur van hun eigen leven. Nog nooit was de realiteit op TV zo echt...." Bron: NRCV

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Vanavond 21:25u NCRV. Heb jij al eens gekeken naar Connected?

 

Gerelateerde blogposts

Reacties

Fruitcoctail - Zondag 26 februari 2012 14:21
Ik dacht dat dat gewoon door de weeks kwam? Heb tot nu toe alle afleveringen gezien en vind 't erg leuk & interessant.
Fleurtje - Zondag 26 februari 2012 16:22
Ik heb er naar gekeken, de serie zelf is wel interessant,
het is opzich wel leuk om de levens van die vrouwen te volgen.

Alleen het concept zit me een beetje dwars 'nog nooit heb je het echte leven van zo dichtbij gezien'. Nou open je ogen en kijk om je heen, daar is het echte leven en niet op de tv.
De mensen voor deze serie zijn gecast, en je ziet niet alles wat er gefilmd is. Je zien alleen wat interessant genoeg was om uit te zenden
E - Zondag 26 februari 2012 17:29
Ik heb het niet gezien maar Fleurtje, wat ik wel gemerkt heb de laatste tijd is dat met je om je heen kijken je lang niet het echte leven ziet. Er zijn zo ontzettend veel mensen die met dingen worstelen, vaak dingen waar we allemaal mee zitten maar waar niemand het ooit over heeft. Ik merk om me heen dat er veel meer mensen met dezelfde dingen zitten als waar ik mee zit, ook en misschien wel juist de mensen waarvan ik het nooit had gedacht!
m - Zondag 26 februari 2012 23:06
leuk om te zien en interessant!